Hur kan du köpa spanska aktier?

Den spanska solen är naturligtvis underbar, men en bra investering i Spanien med en bra avkastning kan också vara bra. Men vad är det bästa sättet att investera i Spanien? I den här artikeln kan du läsa direkt hur man köper spanska aktier.

Hur investerar jag i spanska aktier?

Det finns flera sätt att köpa spanska aktier. Du kan välja att aktivt handla spanska aktier eller så kan du köpa och hålla dem på lång sikt.

Var kan du aktivt handla spanska aktier?

Aktiv handel fungerar bäst med CFD: er. Genom att använda CFD kan du snabbt reagera på de senaste nyheterna. En bra part för att aktivt handla spanska aktier är PIus500. Vill du försöka investera med PIus500 utan risk? Använd knappen nedan för att skapa ett gratis demo-konto:

86% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

invest in Spain

Hur köper jag spanska aktier?

Det kan också vara intressant att fysiskt köpa spanska aktier. Detta är perfekt för investeraren som vill bli delägare i ett företag. Men även för långsiktiga investeringar är det viktigt att spara så mycket pengar som möjligt. En bra aktiemäklare där du billigt kan köpa spanska aktier är eToro. Använd knappen nedan för att direkt öppna ett konto med eToro:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Nedan kan du se vilka parter du kan köpa spanska aktier till de lägsta priserna:

Hur kan du investera i Spanien?

Ett bra sätt att investera direkt i den spanska ekonomin är att köpa en ETF på aktiemarknadsindex Ibex 35. Detta index kallas också Spaniens referensindex och innehåller de 35 största företagen efter marknadsvärde.

När du ska investera i spanska företag genom att köpa aktier är det viktigt att undersöka den ekonomiska situationen i landet väl. Spanien är starkt skuldsatt och har inte alltid bra ekonomiskt. När en ekonomi inte fungerar bra kan företagen i landet drabbas av detta.

Glöm inte dessutom att noggrant undersöka företaget. På den här webbplatsen kan du omedelbart ta reda på mer om de bästa spanska aktierna du kan köpa.

Tips: klicka här för att se öppettiderna för den spanska börsen.

Tips: testa trading gratis med en demo

Hur kan du köpa Banco Santander-aktier?
Hur kan du köpa CaixaBank-aktier?