Hur kan du köpa Adecco Group-aktier?

Adecco är en av de största arbetsförmedlingarna i världen. Företag använder alltmer flexibla arbetare: ett företag som Adecco kan svara bra på denna efterfrågan. En investering i Adecco kan därför fungera bra. I den här artikeln kan du läsa om hur du köper Adecco Group-aktier, och du kan läsa den aktuella aktiekursen för Adecco Group här.

Hur köper jag Adecco Group-aktier?

Innan du köper Adecco-aktier är det viktigt att hålla reda på företagets resultat. Analysera hur företaget presterar jämfört med stora konkurrenter. Vill du köpa Adecco Group-aktier? Du kan direkt köpa Adecco Group-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Adecco aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är Adeccos aktuella aktiekurs?

Är du nyfiken på den aktuella kursen på Adecco-aktien? Grafen nedan ger en omedelbar bild av hur Adecco-aktier presterar. Dessutom kan du använda köp- och säljknapparna för att börja handla Adecco-aktier omedelbart.

Adecco företagsinformation

Nedan är de viktigaste företagsuppgifterna för Adecco.

Adecco aktiekurser under de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du hitta aktiekurserna för Adecco från de senaste 5 dagarna:

Adecco, företaget

Den internationella Adecco-gruppen bildades 1996: i en sammanslagning av det schweiziska företaget Adia och franska Ecco. För närvarande är Adecco en av de största leverantörerna av personalresurser i världen. Företaget är marknadsledande i bland annat Schweiz, Frankrike och Italien. Företagets huvudkontor ligger i Schweiz. Adecco-gruppen är noterad på den schweiziska börsen.

Köp Adacco-aktier

Adeccos storlek

Företaget verkar i 60 länder och har totalt 5 500 filialer. Det finns mer än 32 000 anställda som tillsammans ser till att 100 000 kunder och 700 000 tillfälligt anställda lyckas hitta varandra varje dag. Företagets expansion i Kina kommer att öka antalet anställda varje dag till 3,5 miljoner.

Adecco-koncernen verkar i Frankrike, Storbritannien, Irland, Österrike, Japan, Australien och Nya Zeeland. När du investerar i Adecco är det klokt att utforska hur det går med ekonomin i dessa regioner. När ekonomin presterar bra förbättras företagets resultat.

Tjänster som erbjuds av Adecco

Adecco-gruppen erbjuder sina kunder många tjänster. Tjänster som erbjuds inkluderar att hitta tillfällig personal, karriärutveckling, anställningstid, talangutveckling, konsult och outsourcing.

Ökad försäljning på IT -marknaden tack vare specialverktyg

Adecco avslutade räkenskapsåret 2017 med tillväxtsiffror. Särskilt IT -marknaden blir allt viktigare. För denna marknad introducerade Adecco ett HR -analysverktyg 2017.

Under 2017 utvecklade företaget en ny digital rekryteringsplattform. Plattformen Vettery fokuserar främst på lovande medarbetare inom IT, försäljning och finans. Lämpliga kandidater sätts i kontakt med potentiella arbetsgivare genom att tillämpa maskininlärning.

Bättre råd tack vare dataanalysprogram

Adecco har också nyligen börjat använda programvara för dataanalys. Denna programvara, Adecco Analytics, innehåller företagets egna data. Uppgifterna kombineras sedan med arbetsmarknadsdata från olika externa källor. Detta gör det möjligt att ge råd till arbetsgivare bättre eftersom det gör skräddarsydda råd möjliga.

Under 2017 använde Adecco också de befintliga digitala plattformarna Adia (online -bemanning) och Yoss (för frilansare).

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *