Integritetspolicy

Aktiertips.com är en del av Site Diensten, ett Alex Mostert -företag. Site Diensten tar din integritet på allvar och vidtar alla möjliga åtgärder för att säkert behandla och använda din information. Detta sekretessmeddelande täcker vilken information som behandlas och för vilket ändamål den används. Du kan också hitta mer information om rättigheterna angående dina personuppgifter här. Läs integritetspolicyn i detalj och skicka ett e-postmeddelande till info@siteservices.nl för eventuella frågor.

Vad är Site Diensten?

Site Diensten är ett enskilt företag som är registrerat i det nederländska handelsregistret för handelskammaren under nummer 55807410. Registreringsadressen är Herengracht 248F i Amsterdam (1016BV). Site Diensten är ytterst ansvarig för behandling av dina personuppgifter.

Hur använder Site Diensten dina data?

Nedan följer en översikt över de syften för vilka Site Diensten använder dina personuppgifter. Det specifika syftet nämns alltid så att det är klart varför data samlas in.

Webbplatsfunktioner

eBook -registrering : Din e -postadress och förnamn lagras i en databas så att vi kan skicka e -boken till dig. Du får också regelbundna pedagogiska mejl där du lär dig mer om investeringar. Du kan avsluta prenumerationen på den här listan genom att använda unsubscribe knappen i e -postmeddelandet. Du kan också mejla oss via kontaktformulär.

Webbplatsanalys: Hur varje besökare som använder webbplatsen spåras. Detta görs genom en Google -tjänst: Google Analytics. Dessa uppgifter används anonymt. Det är inte möjligt att avgöra vem du är, och data används endast som en del av en stor datamängd.

Kommenterar/postar: När du lägger upp en kommentar eller ett meddelande används all data du lägger in. Det betyder till exempel att du kan bestämma om du vill använda ditt eget namn eller ett skärmnamn. Det är alltid möjligt att skicka en begäran om att anpassa ditt eget meddelande eller att anonymisera ditt namn.

Marknadsföring

Affiliate marknadsföring: andra parter spårar på vilka länkar du klickar. När du besöker en länk som är ansluten till till exempel en aktiemäklare eller bank spåras den med hjälp av en cookie. När du sedan köper en produkt eller tjänst får Site Diensten en provision för detta.

Hur erhålls dina personuppgifter?

Site Diensten innehar din personliga information eftersom du lämnade dem till dem. Enligt den europeiska dataskyddsförordningen har du rättigheter när det gäller dina personuppgifter. På denna sida granskas dessa rättigheter kortfattat.

Åtkomst

Du har rätt att se vilka data på webbplatsen Diensten har. Du kan enkelt begära detta via e -post.

Ändra

Du kan begära att Site Diensten ändrar, förbättrar, kompletterar, tar bort eller skyddar dina uppgifter.

Begränsa behandlingen

Du kan få begränsning av behandlingen av dina personuppgifter av Site Diensten under villkor.

Bestrida

Det är möjligt att bestrida behandling av vissa uppgifter på grund av berättigat intresse för Site Diensten eller en tredje part.

Informationsöverföring

Du har rätt att begära dina personuppgifter. Detta kommer att tillhandahållas i en strukturerad gemensam form så att du själv kan lägga in data i ett annat digitalt system.

Återkallande av samtycke:

Du har alltid rätt att återkalla ditt tillstånd att behandla vissa uppgifter. Detta har inga tidigare konsekvenser, men det betyder att dessa uppgifter inte längre kan behandlas. Som ett resultat kan Site Diensten inte längre kunna tillhandahålla vissa Diensten till dig.

Kommentarer från Site Diensten

Du kan skicka förfrågningar via e -post till info@sitediensten.nl. Site Diensten kommer att behandla förfrågningar så snart som möjligt och svara inom en månad efter mottagandet. Om begäran avslås kommer det att förklaras varför detta är fallet.