Att köpa Bitcoins via internet

Att köpa bitcoins kan vara mycket lukrativt! Priset på bitcoin fluktuerar kraftigt vilket innebär att du kan uppnå mycket höga spekuleraer. Naturligtvis måste du gå in vid rätt tidpunkt; trots allt kan dessa fluktuationer också gå fel väg. I den här artikeln kan du läsa allt om Bitcoin så att du kan dra full nytta av denna speciella hype!

Köp Bitcoins via CFDS

Det första sättet du kan köpa bitcoins är att handla CFD på en bitcoin. Detta är faktiskt det enklaste sättet att handla med bitcoins. När allt kommer omkring kan du dra nytta av prisfluktuationerna på bitcoin utan att behöva någon teknisk kunskap. Du gör det enkelt med hjälp av en så kallad aktiemäklare. Fördelarna med att handla bitcoins hos en mäklare är därför tydliga:

  • Du kan gå kort på priset på bitcoin; du spekulerar i ett prisfall.
  • Du kan använda hävstång vilket innebär att du behöver mindre pengar.
  • Du kan öva så mycket du vill använda en demo .
  • Du kan ta fördelar av valutafluktuationer på kort sikt.

Klicka här för att öppna för att köpa bitcoin direkt via Bitvavo!
köpa Bitcoins

Det bästa sättet att handla med bitcoins

Bitvavo är en av de bästa leverantörerna för handel med bitcoins. Med Bitvavo kan du testa möjligheterna utan risk med hjälp av en demo . Det är också möjligt att dra nytta av en eventuell sänkning av priset på bitcoin; detta kan göras genom att gå kort på bitcoin. Att skapa ett konto med Bitvavo är helt gratis att köpa eller sälja dina första bitcoins. Klicka här för att öppna ett gratis konto på Bitvavo >>

Fysiskt köpa Bitcoins med en plånbok

Det är också möjligt att köpa bitcoins fysiskt i långsiktigt . Bitcoins placeras sedan i en så kallad offline eller online plånbok. Att köpa bitcoins fysiskt är möjligt hos olika leverantörer. Dessa leverantörer fungerar som ett så kallat utbyte.

Det är dock viktigt att nämna att detta sätt att köpa bitcoins är dyrare . Om du vill spekulera i priset på bitcoin är det bättre att använda en mäklare. Direktköp av bitcoins är särskilt lämpligt när du verkligen har en långsiktig vision. Att köpa bitcoins kostar enkelt flera procent i transaktionskostnader.

Grunderna: vad är bitcoins i alla fall?

Låt oss än en gång ta itu med bitcoinens väsen. Bitcoin är en så kallad kryptovaluta ; en digital valuta. Det speciella med bitcoin är att valutan är helt oberoende. Det finns ingen central part som kontrollerar värdet av bitcoins. Det finns inte heller någon regering som har grepp om bitcoin. Uppenbarligen har bitcoin det nödvändiga fördelar . Om detta inte var fallet skulle valutan inte få så mycket uppmärksamhet. Men vad är de största fördelarna med bitcoin?

   • Enkel: att betala med bitcoin är enkelt och är möjligt med fler och fler företag.
   • Billig: Att göra betalningar utan mellanbetalningssystem är billigare.
   • Inga gränser: du kan enkelt betala utomlands med bitcoins.
   • Snabba transaktioner: inom några minuter, var som helst i världen!
   • Begränsat antal: det finns ett begränsat antal bitcoins; därför kommer det aldrig att bli en devalvering.
   • Integritet: en bitcoin-transaktion kan genomföras helt anonymt.
   • Säkerhet: göra betalningar utan att dina uppgifter missbrukas.

Vad är en bra investeringsstrategi

Även om bitcoins har många fördelar används bitcoins ofta också som ett investering . Genom att köpa och sälja bitcoins på rätt sätt kan du uppnå ett bra avkastning . Här diskuterar vi de två strategierna du kan använda för att tjäna pengar genom att köpa och sälja bitcoins.

Spekulera med bitcoins

När du spekulera på bitcoin köper eller säljer du valutan för att få spekulera på kort sikt. Som investerare kan du välja mellan två olika alternativ:

   • Köp Bitcoins: du köper bitcoins för att tjäna pengar om priset ökar.
   • Försäljning Bitcoins : du säljer bitcoins för att tjäna pengar i händelse av prisfall.

Fördelen med spekulation på kort sikt är det faktum att du kan tjäna pengar oavsett prisriktning. Du kan till och med tjäna mycket pengar när det finns dåliga nyheter; du går helt enkelt kort genom att sälja bitcoins hos en aktiemäklare. Varje krona som bitcoin sjunker i pris är spekulera för dig.

Om du börjar spekulerar bitcoin, du måste tidpunkten för köpmomentet noggrant. Du gör detta främst genom att studera massorna. Bitcoin ägs huvudsakligen av privata investerare som inte alltid gör rationella beslut. Som ett resultat reagerar priset extremt på nyheter om den digitala valutan.

Förutom nyheter, bör du också studera prisklass. Det finns ofta förutsägbara mönster inom ett värdepappers prismönster. Även i bitcoin ger prisrörelser från det förflutna information om prisrörelser i nuet. Till exempel, om du vet hur mycket priset rör sig i genomsnitt på en dag, den allmänna trenden och det maximala pris som någonsin uppnåtts, kan denna information alla användas för att sätta ihop en bra strategi.

Slutligen är det viktigt att alltid använda en stop loss. Detta är det ögonblick då positionen stängs automatiskt. Genom att använda stop loss undviker du att förlora en stor del av dina tillgångar eftersom priset plötsligt sjunker.

Du kan bäst spekulera i bitcoins på Bitvavo. Klicka här för att öppna ett gratis konto på Bitvavo >>

Bitcoins på lång sikt

En annan möjlig strategi är att köpa bitcoins för långsiktigt . Denna strategi är ganska enkel; du köper helt enkelt bitcoin och lämnar det sedan under en längre tid. Även om denna strategi verkar lat, fortsätter timing att spela en viktig roll. Kanske är rollen för timing när man köper bitcoins på lång sikt ännu viktigare än rollen för timing när man köper bitcoins på kort sikt.

Detta beror på att du har möjlighet att sälja bitcoins under tiden. Uppenbarligen kan du inte göra det enkelt när du köper bitcoins på lång sikt. I det här fallet måste du hantera högre transaktionskostnader, så det är inte lönsamt att sälja bitcoins flera gånger om dagen. Det är därför viktigt att studera grafen noggrant så att du kan bestämma vad som är rätt tid att köpa ett antal bitcoins på lång sikt.

Anledningar till att du kanske skulle köpa bitcoins

Investeringar från många företag

Det är uppenbart att kryptovalutan blomstrar. Det finns fler och fler företag som investerar pengar i bland annat bitcoin. Detta kommer att öka vikten av bitcoin så att alla typer av nya möjligheter och applikationer för denna speciella valuta är designade.

Detta naturligt ökar efterfrågan; när det finns fler möjligheter att använda bitcoins kommer efterfrågan att öka ytterligare. Antalet butiker där du kan betala med bitcoin har ökat betydligt. Med Thuisbezorgd är det till exempel redan möjligt att betala för din pizza med en bitcoin.

Det är en säker tillflyktsort

Många köper bitcoins av samma anledning som tidigare köp guld . Just för att bitcoin är oberoende av regeringar och centralbanker ses det som ett stabil, säker tillflyktsort i tider av politisk oro. Det är därför mycket möjligt att priset på bitcoins kommer att öka ytterligare under ekonomiska nedgångar. Det här kan vara en perfekt tid att köpa bitcoins.

Du är ansvarig

Om en bank rånas kan du förlora en del av dina pengar. Detta är inte fallet med bitcoin. Med bitcoins är du ansvarig för lagring av denna valuta. Du kan göra det själv till exempel med en väl säker plånbok. Det är just för att du själv är ansvarig för att du inte behöver oroa dig för att banker gör ett stort misstag som får dig att förlora dina pengar. Detta kan vara en annan anledning till att priset på bitcoin kan stiga ytterligare i ekonomiskt osäkra tider.

Undvik transaktionskostnader

När du reser utomlands betalar du transaktionskostnader när du växlar valuta. Med bitcoins behöver detta inte vara fallet! När allt kommer omkring betalar du i varje land med samma bitcoins. I framtiden kan bitcoins bli mer populära bland turister, vilket kan bidra till den ytterligare prisökningen på bitcoin. Det kan därför vara en bra anledning att köpa fler bitcoins.

Bitcoins ger mer integritet

Bitcoins är inte direkt anslutna till en person. Där bankkonton alltid är relaterade till en viss person är inte detta fallet med bitcoins . Detta gör det möjligt att genomföra transaktioner helt anonymt och behålla insättningar med hjälp av bitcoins. Detta kan vara en bra anledning till att priset på bitcoin fortsätter att stiga så starkt.

Bitcoins advantages

Var försiktig med bitcoins

Ändå är det viktigt att betona att du måste vara försiktig när köpa bitcoins . Priset på bitcoin är extremt volatil och investeringar i bitcoin kräver därför nerver av stål. Du kan tjäna mycket pengar med en bra investering i bitcoin, men du kan lika gärna förlora en enorm summa. Var därför uppmärksam när du köper och säljer bitcoins och se till att du bara satsar pengar som du faktiskt kan förlora.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *