Att köpa Waltonchain: hur man investerar i Waltonchain?

Chansen är att du också skulle vilja investera i kryptovalutor, eftersom du har kommit hit av en anledning. Om du är intresserad av altcoins är det klokt att överväga Waltonchain för dina investeringar. Nu när inte alla vet vad Waltonchain är och vad dess främsta fördelar är, är det dags att gå in på detta mer detaljerat. Dags att visa dig allt du behöver veta om att investera i Waltonchain!

Hur kan du köpa Waltonchain?

Waltonchain är en kryptovaluta som är väl lämpad för att spåra logistikvägar. Waltonchain gör det möjligt för producenter att hålla koll på sina produkter, medan datalagring är decentraliserad och säker. Detta gör Waltonchain till ett utmärkt verktyg för att bekämpa förfalskade produkter.

Vill du köpa kryptovalutan i Waltonchain? Du kan göra det snabbt online! På Binance kan du köpa Waltonchain till mycket låga priser: du betalar aldrig mer än 0,25% i transaktionsavgifter när du köper kryptovalutor på Binance. Du betalar inte heller någon transaktionsavgift för de första € 1000. Använd knappen nedan för att omedelbart öppna ett konto med Binance:

Hur kan du aktivt handla i Waltonchain?

Vill du aktivt handla i Waltonchain? Detta är möjligt med en online-mäklare! Hos en online-mäklare kan du använda CFD: er för att satsa på både fallande och stigande Waltonchain-priser. På eToro kan du prova att handla CFD-kryptovalutor med en demo, helt gratis och utan risk. Använd knappen nedan för att öppna ett konto med eToro direkt;

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Vad är Waltonchain – projektets mål

Innan vi tittar på fördelarna med Waltonchain är det bra att kort zooma in på själva projektet. Waltonchain kombinerar blockchain med en speciell typ av RFID för att skapa ett ledningssystem för försörjningskedjor. Projektet är uppkallat efter Charlie Walton, den berömda uppfinnaren av RFID-teknik. Waltonchain använder RFID-identifiering för att spåra produkter genom varje steg i produktion och distribution. Data för varje artikel lagras i en fast blockkedja som håller reda på allt.

Waltoncoins (WTC) är den primära valutan i Waltons ekosystem. 100 miljoner WTC har utfärdats och precis som Bitcoin kommer inga nya WTC att skapas. WTC används som en transaktionsvaluta för att utföra aktiviteter utanför huvudkedjan genom byte avgifter. Detta görs för att göra det lättare för underkedjorna att samarbeta.

Tillkomsten av Value Internet of Things

Waltonchain har blivit särskilt stort med sitt speciella koncept som heter Value Internet of Things. Value Internet of Things används för att beskriva deras egna RFID-chips med speciell blockchain-teknik. Med hjälp av RFID-taggar kan blockkedjor nu lagra fysiska objekt (eller åtminstone deras datarepresentation) i kedjan. RFID-taggar (radiofrekvensidentifiering) använder elektromagnetiska fält för att identifiera objekt. De används ofta i varulageret.

Waltonchain gör det möjligt att kartlägga all information du kan behöva med en enkel RFID-tagg. Detta inkluderar information om var produkten är, var den har varit, vem som hanterat den och andra viktiga uppgifter. All data lagras i Blockchain och kan inte förfalskas. Detta gör det verkligen mycket säkrare än vanliga former av inventering.

Waltonchain belägring

Det övergripande Walton-ekosystemet

Det är viktigt att ta en titt på Waltons ekosystem. Waltonchain är namnet på moderkedjan i Waltons ekosystem. Denna kedja spårar Waltoncoin (WTC) -transaktioner, hanterar underkedjor och utför bland annat smarta kontrakt. Alla som använder Waltonchain-teknik kan skapa sin egen underkedja för att ha personliga tokens till sitt förfogande. Dessutom kan han välja en konsensusalgoritm som skiljer sig från moderkedjan.

Att dela upp nätverket i övergripande Waltonchain och underkedjor ger flera fördelar. Den första är att alla företag som använder tekniken kan anpassa en blockchain till deras specifika affärsbehov. De är inte knutna till huvudkedjans protokoll eller nätverksaktivitet. Utöver det hjälper det med prestanda som nätverksskala. Eftersom de flesta uppgifterna finns i ett företags underkedja kommer deras aktivitet inte att slå ner hela nätverket.

Är det smart att investera i Waltonchain?

En fråga som många har är om det är smart att investera i Waltonchain. Det är viktigt att veta att Waltonchain för närvarande klassificeras som en ERC20-token. Detta kommer dock snart att förändras. För närvarande kan du lagra din WTC i valfri plånbok som stöder ERC20-tokens. Detta har dock inneburit att Waltonchain inte alltid tas på allvar, eftersom det är ett beroende projekt.

Dessutom är det tveksamt om Waltonchain kommer att lyckas. Även om tanken bakom Waltonchain är stark kommer det inte att bli särskilt enkelt att omsätta den i praktiken. Det är också sant att inte alla konsumenter väntar på en stor blockchain där all information om produkten kan hittas. Andra människor kunde använda blockchain för att se vilka produkter du köpte; detta skulle inte vara bra för användarnas integritet.

Förvara Waltonchain i en speciell plånbok

Att investera i Waltonchain kan vara klokt. Om du har tagit några Waltonchain-tokens och vill se till att de hålls säkra är det praktiskt att skapa en plånbok. Utan plånbok har du aldrig kontroll över dina mynt. När allt kommer omkring finns dessa på börsen. Bara med en bra plånbok vet du säkert att du kan säkra dina tillgångar mot hackare och andra konstiga människor som är ute efter dina pengar.

Vilka plånböcker finns, kan du fråga? Det enklaste sättet är att installera en programvaruplånbok på din dator. Med denna offline plånbok kan du vara säker på att människor inte bara kan stjäla dina mynt. Om du verkligen vill ha bästa möjliga skydd och om du har investerat lite mer är det bekvämt att välja en hårdvaruplånbok. Dessa plånböcker liknar ett USB-minne och lagrar dina mynt helt offline. Välkända leverantörer av hårdvaruplånböcker inkluderar Ledger och Tezos. Se till att din plånbok stöder ERC-20-tokens.

Slutsats – ska du investera i Waltonchain?

Den här artikeln har visat dig vad Waltonchain egentligen är och vad du exakt kan göra med det. Om det är klokt att investera i Waltonchain beror helt och hållet på din vision om kryptomarknadens framtid. Om du tror att Waltonchain kommer att ge många fördelar är det verkligen ett klokt altcoin att inkludera i din portfölj. Men om du tycker att visionen är för svår att uppnå för teamet, är det bättre att lämna denna kryptovaluta åt sidan.

Tips: testa trading gratis med en demo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *