Villkor för Aktiertips.com

Följande villkor gäller för användning av Aktiertips.com.

Innehåll från tredje part

Vi ansvarar inte för innehåll från tredje part på aktiertips.com. Detta inkluderar bland annat automatiserade annonser och externt webbinnehåll, samt reaktioner och artiklar från externa parter.

Ansvar

Innehållet på aktiertips.com kan innehålla fel och bör därför inte användas för att fatta viktiga ekonomiska beslut. Rådgör alltid med en professionell när du vill investera pengar. Vi ansvarar inte för skador som orsakas av innehållet på webbplatsen.

Integritetspolicy

Vi kommer inte att tillhandahålla dina uppgifter direkt till tredje part. Efter registrering kan du förvänta dig ett periodiskt nyhetsbrev som du kan avregistrera via själva nyhetsbrevet. Se fullständiga sekretessvillkor här.

Upphovsrätt

Allt innehåll, inklusive det från tredje part, på denna webbplats är skyddat av upphovsrätt. Olaglig kopiering, dubblering eller distribution av innehåll är därför inte tillåtet utan uttryckligt tillstånd.

Kommersiella meddelanden

Det är inte tillåtet att placera kommersiella meddelanden på aktiertips.com. När detta händer regelbundet kan vi gå vidare till ett IP-ban varefter du nekas åtkomst till webbplatsen. Du kan kontakta oss för annonsering på aktiertips.com

Egenföretagare

Aktiertips.com är helt oberoende. Redaktörerna bakom aktiertips.com bestämmer vilka artiklar som publiceras. Alla översikter återspeglar författarens uppfattning och bör därför inte betraktas som fakta.

Intäkter

Aktiertips.com får en provision från några aktiemäklare för nya investerare. Vi arbetar bara tillsammans med parter som vi vet erbjuder en bra service.