Hur kan du köpa Assa Abloy-aktier?

Assa Abloy är ett stort svenskt konglomerat som levererar säkerhetsprodukter. Vill du investera i Assa Abloy? I den här artikeln diskuterar vi hur du bäst kan köpa Assa Abloy-aktier.

Var kan du köpa Assa Abloy-aktier?

Vill du köpa Assa Abloy-aktier? Du kan direkt köpa Assa Abloy-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Assa aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Om företaget Assa Abloy

Det svenska konglomeratet Assa Abloy BV tillhandahåller produkter och tjänster som nycklar, dörrar, grindar och åtkomstautomation. Åtkomstautomatisering inkluderar även identitetsverifiering med taggar, kort, nycklar och verifieringssystem för mobil och biometrisk identifiering. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Assa Abloys historia

Företaget bildades 1994, då det fusionerade mellan det svenska företaget ASSA och den finska tillverkaren av högsäkerhetslås Abloy. Detta företag växte snabbt. Ett regionalt företag blev ett globalt företag. Mellan 1984 och 2018 ökade antalet anställda tio gånger. Företaget är verksamt i mer än 70 länder över hela världen.

Förvärvade företag

I maj 1999 förvärvades det tyska företaget Effeff Fritz Fuzz. Detta förvärv gjorde det möjligt att komma in på marknaden för elektromagnetiska lås. 1999 förvärvades också det israeliska företaget Mul-T-Lock. Detta är en producent av mycket säkra lås.

År 2000 förvärvade Assa Abloy den globala låskoncernen Yale Intruder Security. Förvärvet fördubblade företagets storlek. Förvärvet av Assa Abloy HID samma år tillförde elektronisk identifiering av företagets produkter.

Betydande förvärv för Assa Abloy är Besam, ett svenskt företag som specialiserat sig på automatiska ingångsdörrar, och Fargo Electronics, ett företag som specialiserat sig på att utveckla system för säker utfärdande av bankkort, kreditkort, betalkort och identitetskort.

Förvärv

Många fler företag förvärvades. Några exempel är 2009 förvärvet av Ditec, en italiensk tillverkare av dörrautomation, och 2013 förvärvet av Mercor SA, en polsk tillverkare av brand- och säkerhetsdörrar. Lorient, en UK-baserad designer och tillverkare av högkvalitativa dörrtätningssystem, kommer att förvärvas 2018. Biosite, även baserat i Storbritannien, kommer att förvärvas 2020. Detta är ett teknikföretag för biometrisk tillgång och personalhantering.

När Assa Abloy förvärvar andra företag är det smart att undersöka om detta bidrar till företagets resultat. Om du tycker att förvärven är positiva kan det vara smart att köpa Assa Abloy-aktier.

Ett företag med goda förutsättningar

Detta företag har goda möjligheter. I en alltmer urbaniserad värld finns det ett växande behov av säkerhets- och låsningsteknologier som är mer avancerade än befintliga mekaniska lösningar. Trenden inom kontor, företag och hotell går mot säker digital åtkomst. Ett dynamiskt företag som Assa Abloy kan verkligen dra nytta av detta.

Under de senaste fem åren, före COVID-19, ökade företagets omsättning med 10,5% varje år. spekuleraen ökade med 9% varje år. För närvarande lider företaget av den globala lågkonjunkturen. På grund av COVID-19. När COVID-19 är över kan försäljningen och spekuleraen fortsätta växa.

En investering i ett modernt företag som svarar på en modern trend kan verkligen vara klokt!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *