Jämföra aktiemäklare: vilken aktiemäklare är bästa?

Letar du efter den bästa mäklaren? I denna jämförelse av aktiemäklare hittar du genast den aktiemäklare som passar dig bäst. Du kan öppna ett gratis (demo) konto eller läsa en omfattande recension. Genom att jämföra aktiemäklare kommer du att upptäcka vilken handelspart som passar dig bäst!

Vilka är de bästa mäklarna att köpa aktier direkt hos?

MäklareInformationRegistrera
eToro* Köp aktier & krypto utan avgift
* Minsta insättning: 50 USD/EUR.
* Välj bland hundratals lager
* Gratis demokonto
* Med investering kan du förlora din investering.
* 74 % av privata investerares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er
Degiro* 2,50 € avgift på alla europeiska aktier
* Fri investering med utvalda aktier
* Tydlig och användarvänlig webbplats
* Mest omfattande aktier utbud
Bitvavo* Handla krypto för €1000 gratis
* Betala maximalt 0,25% i avgifter
* 200+ krypto att investera med
* Fullständig engelsk och fransk kryptomäklare

De bästa mäklarna att aktivt spekulera med

Du kan också välja att aktivt spekulera i aktiekursutvecklingen. Du kan göra detta genom att använda CFD. Med CFD kan du göra några speciella saker:

  • Blankning: du kan spekulera med CFD: er på både stigande och fallande priser
  • Hävstång: Du kan använda hävstång med CFD, vilket gör att du kan ta större positioner.

Du kan aktivt spekulera eller prova att investera 100% gratis med en demo. Se direkt med vilka leverantörer detta är möjligt:

MäklareInformationRegistrera
eToro* Kopiera andra investerare
* Spekulera i fallande priser
* Gratis handel med en demo
* 76% av icke-professionella investerare förlorar pengar när de handlar med CFD
Plus500* Spekulera i stigande och fallande priser
* Börja handla från €100 & använd hävstång
* Prova det gratis med en obegränsad demo
* 80% av icke-professionella investerare förlorar pengar när de investerar med CFD

Jämför mäklare för aktiv trading

I det här avsnittet hittar du mer information om mäklarna, där du aktivt kan handla via CFD:er.

eToro: investering & social trading

På eToro kan du investera i aktier utan transaktionskostnader, detta är särskilt intressant för människor som bara vill investera en liten summa pengar. Ett annat alternativ är att investera med en hävstångseffekt med CFD:er. Detta gör det möjligt att öppna större trading positions.

En annan intressant eToro-funktionalitet är social trading eller social investering. Med eToro-plattformen kan du följa andra användare. Öppnar investeraren du följer en ny position? Då kan du automatiskt kopiera hans handel! Detta gör det möjligt att direkt dra nytta av andras kunskap och erfarenhet. Du kan prova alla dessa möjligheter utan risk genom en demo. Klicka här för att öppna ett gratis demo-konto med eToro >>

eToro compare brokers

Plus500: möjlig att använda & omfattande

Plus500 är en av de mest populära mäklarna på internet – och för goda skäl! Plus500 skiljer sig från konkurrenterna med sin lättanvända programvara, som kan användas både online och offline. Inom Plus500-programvaran kan du öppna positioner på stigande och fallande växelkurser. Genom att använda deras gratis obegränsad demo kan du träna innan du börjar handla med riktiga pengar.

Varför Plus500? vinkjeen väldigt användarvänlig programvara vinkje omfattande urval av värdepapper vinkje Gratis demo-konto vinkje med Plus500 får du en gratis demo av $ 40.000 .

Tack vare den innovativa demoprogrammet för Plus500,kan du prova möjligheterna att handla utan risk. Öppna ett konto nu >>>

Plus500 trading software

Programvaran för den mest populära mäklaren Plus500.

Jämförelse hos aktiemäklarna: välja den rätta mäklare för dig

När det kommer till att välja den rätta mäklare, så blir det en personlig fråga. Det finns dock vissa saker som är värda att överväga när man jämför mäklare; Till exempel kan mäklare variera mycket när det gäller användarvänlighet, avgifter och funktionalitet. För att fatta det bästa beslutet, är det därför viktigt att ta hänsyn till de värden du letar efter hos en potentiell mäklare.

När du väl har identifierat de värden du letar efter kan det vara klokt att göra en jämförelsetabell. Du kan till och med tilldela relativa viktighet för varje värde beroende på hur viktigt de är för dig. Du kan poängtera mäklarna på olika funktioner och upptäcka vilken part som passar dig bäst.

Vad är tecken på en aktiemäklare av hög kvalitet?

  • Avgift: är aktiemäklaren billig? Se till att du får avkastning på din investering!
  • Möjligheter: har du tillräcklig analys alternativ för att passa din investeringsstil?
  • Räckvidd: har din blivande mäklare tillräckligt värdepapper jämfört med andra mäklare?
  • Användarvänlighet: är programvaran lätt att använda?
  • Stöd: Kan du kontakta mäklaren vid behov av hjälp?

I slutändan är det vettigt att prova olika mäklare. Skapa din gratis demo-konton med olika mäklare och ta reda på vilken mäklare som passar dig bäst!

Jämför mäklare efter funktioner

Om du letar efter en aktiemäklare som utmärker sig inom ett visst område, då rekommenderar vi att du kollar in i denna speciella checklista. Vi har sammanställt en lista över de bästa mäklarna för varje enskilt område.

Var kan du investera med låga avgifter?

När du vill investera smart är det vettigt att välja en mäklare med låga avgifter. När du vill handla aktivt är det bäst att välja Plus500 eller eToro. När du vill köpa aktier direkt är eToro det billigaste alternativet.

“Jag vill ha en användarvänlig programvara”

Om du värdesätter tillgänglighet och användarvänlig programvara, bör du välja en mäklare i enlighet därmed. Om du vill handla aktivt är det bäst att välja Plus500. När du vill köpa aktier direkt är eToro det mest användarvänliga alternativet.

“Jag vill ha bra kundservice”

När du vill kunna prata live med en anställd, är DEGIRO ett starkt val. Om du inte har emot att använda livechatt, så erbjuder både Plus500 och eToro ett gediget alternativ.

“Jag vill ha professionell programvara”

När du vill göra mycket analys är det viktigt att använda en omfattande programvara. När du aktiv handlar är Plus500s programvara ett starkt och omfattande alternativ för alla potentiella investerare. Om du vill köpa aktier på lång sikt är eToros programvara ett bättre val.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *