Jämföra aktiemäklare: vilken aktiemäklare är bästa?

Letar du efter den bästa mäklaren? I denna jämförelse av aktiemäklare hittar du genast den aktiemäklare som passar dig bäst. Du kan öppna ett gratis (demo) konto eller läsa en omfattande recension. Genom att jämföra aktiemäklare kommer du att upptäcka vilken handelspart som passar dig bäst!

Vilka är de bästa CFD-mäklarna för att aktivt handla aktier?

Dessa mäklare nedan, är bäst för aktiv trading. Med dessa CFD-mäklare handlar du med CFD på aktier, råvaror och Forex. Dessa mäklare är särskilt lämpliga för kortvariga spekulationer, och du kan alltid prova möjligheterna gratis med en demo.

På eToro kan du följa andra investerare gratis via social handel. Du kan också köpa aktier utan kostnad. $ 100.000 demoplus500

Plus500: Plus500 erbjuder den mest användarvänliga programvaran. Du kan prova gratis med en demo på $ 40.000. CFD-tjänst, 72% av investerare förlorar pengar med CFD:er

72% av CFD-investerare i förlorar pengar.

Vilka aktiemäklarna är det bäst med att köpa aktier?

Vill du investera på lång sikt genom att köpa aktier eller delta i investeringsfonder? Då är dessa mäklare bäst för långsiktiga investeringar:

eToro: vill du investera utan transaktionskostnader? På eToro blir detta verkligt! Utan dolda kostnader kan du investera i nästan vad som helst hos den här mäklaren!

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Degiro: degiro-traderEn av de billigaste mäklarna i Europa, här kan du handla till mycket låga priser. Mäklaren har regelbundet vunnit utmärkelser.

Investering innebär risker: du kan förlora pengar.

Jämför mäklare för aktiv trading

I det här avsnittet hittar du mer information om mäklarna, där du aktivt kan handla via CFD:er.

eToro: gratis investering & social trading

På eToro kan du investera i aktier utan transaktionskostnader, detta är särskilt intressant för människor som bara vill investera en liten summa pengar. Detta gör så att du kan till och med tjäna en liten vinst genom att bara investera i en aktie. Ett annat alternativ är att investera med en hävstångseffekt med CFD:er. Detta gör det möjligt att öppna större trading positions.

En annan intressant eToro-funktionalitet är social trading eller social investering. Med eToro-plattformen kan du följa andra användare. Öppnar investeraren du följer en ny position? Då kan du automatiskt kopiera hans handel! Detta gör det möjligt att direkt dra nytta av andras kunskap och erfarenhet. Du kan prova alla dessa möjligheter utan risk genom en demo. Klicka här för att öppna ett gratis demo-konto med eToro >>

eToro compare brokers

Plus500: enkel att använda & omfattande

Plus500 är en av de mest populära mäklarna på internet – och för goda skäl! Plus500 skiljer sig från konkurrenterna med sin lättanvända programvara, som kan användas både online och offline. Inom Plus500-programvaran kan du öppna positioner på stigande och fallande växelkurser. Genom att använda deras gratis obegränsad demo kan du träna innan du börjar handla med riktiga pengar.

Varför Plus500? vinkjeen väldigt användarvänlig programvara vinkje omfattande urval av värdepapper vinkje Gratis demo-konto vinkje med Plus500 får du en gratis demo av $ 40.000 .

Tack vare den innovativa demoprogrammet för Plus500,kan du prova möjligheterna att handla utan risk. Öppna ett konto nu >>>

Plus500 trading software

Programvaran för den mest populära mäklaren Plus500.

Jämförelse hos aktiemäklarna: välja den rätta mäklare för dig

När det kommer till att välja den rätta mäklare, så blir det en personlig fråga. Det finns dock vissa saker som är värda att överväga när man jämför mäklare; Till exempel kan mäklare variera mycket när det gäller användarvänlighet, avgifter och funktionalitet. För att fatta det bästa beslutet, är det därför viktigt att ta hänsyn till de värden du letar efter hos en potentiell mäklare.

När du väl har identifierat de värden du letar efter kan det vara klokt att göra en jämförelsetabell. Du kan till och med tilldela relativa viktighet för varje värde beroende på hur viktigt de är för dig. Du kan poängtera mäklarna på olika funktioner och upptäcka vilken part som passar dig bäst.

Vad är tecken på en aktiemäklare av hög kvalitet?

  • Avgift: är aktiemäklaren billig? Se till att du får avkastning på din investering!
  • Möjligheter: har du tillräcklig analys alternativ för att passa din investeringsstil?
  • Räckvidd: har din blivande mäklare tillräckligt värdepapper jämfört med andra mäklare?
  • Användarvänlighet: är programvaran lätt att använda?
  • Stöd: Kan du kontakta mäklaren vid behov av hjälp?

I slutändan är det vettigt att prova olika mäklare. Skapa din gratis demo-konton med olika mäklare och ta reda på vilken mäklare som passar dig bäst!

Jämför mäklare efter funktioner

Om du letar efter en aktiemäklare som utmärker sig inom ett visst område, då rekommenderar vi att du kollar in i denna speciella checklista. Vi har sammanställt en lista över de bästa mäklarna för varje enskilt område.

Var kan du investera med låga avgifter?

När du vill investera smart är det vettigt att välja en mäklare med låga avgifter. När du vill handla aktivt är det bäst att välja Plus500 eller eToro. När du vill köpa aktier direkt är eToro det billigaste alternativet.

“Jag vill ha en användarvänlig programvara”

Om du värdesätter tillgänglighet och användarvänlig programvara, bör du välja en mäklare i enlighet därmed. Om du vill handla aktivt är det bäst att välja Plus500. När du vill köpa aktier direkt är eToro det mest användarvänliga alternativet.

“Jag vill ha bra kundservice”

När du vill kunna prata live med en anställd, är DEGIRO ett starkt val. Om du inte har emot att använda livechatt, så erbjuder både Plus500 och eToro ett gediget alternativ.

“Jag vill ha professionell programvara”

När du vill göra mycket analys är det viktigt att använda en omfattande programvara. När du aktiv handlar är Plus500s programvara ett starkt och omfattande alternativ för alla potentiella investerare. Om du vill köpa aktier på lång sikt är eToros programvara ett bättre val.

Användbara länkar: börja med trading direkt!

Tip: testa trading gratis med en demo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *