Öppettider NASDAQ

NASDAQ är en av de mest kända börserna i Amerika. Men när öppnade det faktiskt? Och vid vilken tid stänger NASDAQ igen? På den här sidan hittar du NASDAQ-öppettiderna omvandlade till din egen tidszon!

När öppnar NASDAQ?

NASDAQ öppnar 9:30 amerikansk tid och stänger 16:00 amerikansk tid. Detta innebär att du kan investera i aktier på NASDAQ från ##T|15:30## till ##T|22:00## i din tidszon.

NASDAQ Pre-stock exchange eller pre-market times

Hos många mäklare kan du redan investera i NASDAQ-förhandsmarknaden. Tiderna för detta är från 4:00 till 9:30 på morgonen. Det är viktigt att komma ihåg att spreadarna under timmarna ofta är bredare på grund av den låga handelsvolymen.

Aftermarket NASDAQ

Även efter stängning kan du fortfarande investera på NASDAQ hos många mäklare. Tiderna för detta är från 16:00 till 20:00 på kvällen. Transaktionskostnaderna kan också vara högre på grund av den låga volymen.

När öppnar / stänger NASDAQ?

I timern nedan kan du se när börsen öppnas eller stängs igen. På så sätt är du alltid redo för en ny handelssession!

Vilka dagar är NASDAQ stängd

På speciella helgdagar stänger NASDAQ. Nedan kan du se vilka dagar handelsaktiviteterna på NASDAQ upphör:

Datum
semester
2 januariNyårsdagen
16 januariMartin Luther King Junior dag
20 februariWashingtons födelsedag
7 aprilLångfredagen
29 majminnesdag
19 juniJuneteenth
3 och 4 juliSjälvständighetsdag
4 juliSjälvständighetsdag
4 septemberArbets dag
23 och 24 novemberTacksägelsedagen
25 decemberjuldagen

Det säger sig självt att NASDAQ också kan stängas oväntat. Detta händer till exempel efter en chockerande händelse. Syftet med stängningen är då att förhindra en total krasch på marknaderna.

Var kan du handla med NASDAQ?

Är du nyfiken på mäklarna där du kan handla de billigaste aktierna på NASDAQ? Ta en titt på översikten över de billigaste partierna nedan:

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *