Glöm inte riskerna vid handel

En investering i CFD, Forex, Futures och andra finansiella produkter innebär alltid hög risk. Dessa investeringar kanske inte passar dig. En hög hävstångseffekt kan motverka dig, och dina positioner kan stängas automatiskt när din kapital tar slut.

Innan du bestämmer dig för att investera är det klokt att först skaffa tillräcklig kunskap och ta reda på vilka mål du vill sikta efter. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de produkter som du ska investera i så att du inte fattar fel beslut.

Du måste ha tillräckligt med kapital, eftersom det finns en möjlighet att du förlorar alla dina investerande kapital. Därför ska du bara investera kapital som du är beredd att förlora. Om du är osäker på eventuella risker bör du rådfråga en oberoende expert. Råd från aktiertips.com är helt kostnadsfritt och fokuserar inte på din personliga situation.

Alla åsikter som uttrycks på denna anslutna webbplats till aktiertips.com är åsikter från enskilda författare och inte direkt från webbplatsen själv eller dess direktanställda. Naturligtvis gör vi vårt bästa för att kontrollera alla meddelanden och fakta, men vi kan aldrig garantera att alla meddelanden är korrekta.

All information på webbplatsen ska inte betraktas som en rekommendation för investeringar i någon som helst form. Vi försöker bara intressera dig för marknaden och möjligheterna, vi försöker inte uppmuntra dig att göra vissa riskfyllda investeringar. Eventuell förlust eller skada kan därför inte hållas ansvarig gentemot aktiertips.com, de anställda på aktiertips.com eller författarna till de berörda artiklarna.

CFD Riskvarning

Observera att CFD är ekonomiskt komplexa instrument som du snabbt kan förlora en stor del av din investering på grund av närvaron av hävstångseffekt. Upp till 90% av investerare förlorar pengar på handel med CFD beroende på leverantör. Det är därför viktigt att undersöka hur CFD fungerar.

Tidigare resultat

Tidigare investeringsresultat är ingen garanti för framtiden. Det går inte att lämna några avkastnings garantier. Investeringar kan bli annorlunda än du förväntar dig.

Investeringar utanför tillsynen

Det är alltid lämpligt att investera under överinseende av en finansiell vakthund som FCA. Om du investerar utanför övervakningen av FCA löper du extra risk. Av denna anledning, gör alltid tillräcklig forskning om tillförlitligheten hos den underliggande parten.

Egna pengar

Investera bara med dina pengar: låna aldrig pengar för att investera! Investera bara med pengar du kan spara.

Kunskapstest

Med aktiemäklare måste du göra ett kunskapstest för att avgöra om investeringsprodukten passar dig. Fyll i svaren ärligt: detta hindrar dig från att investera i en investeringsprodukt som inte passar dig.

Inga garantier

Det finns inga garantier när du investerar: du kan alltid förlora hela din investering. Det är därför du bör läsa noga och undersöka vilka risker som är.

eToro riskvarning

eToro är en plattform med en blandning av investeringsprodukter. På eToro kan du investera i aktier, kryptovalutor och CFD.

Observera att CFD är komplexa finansiella instrument med hög risk att snabbt förlora pengar på grund av närvaron av hävstångseffekt. 71% av investerare förlorar pengar när de handlar CFD: er med denna leverantör. Det är därför viktigt att undersöka hur CFD fungerar och om du kan bära risken att förlora pengar.

Tidigare resultat är inte vägledande för framtida resultat.

Plus500 riskvarning

80% av investerare förlorar pengar på att handla CFD:er med denna leverantör. Du måste fråga dig själv om du är beredd att ta denna höga risk att förlora pengar.