Öppettider Dow Jones

Dow Jones eller Dow Jones Industrial Average är det längsta aktieindexet i Amerika. Det grundades en gång av några redaktörer av Wall Street Journal. Dow är ett index som följer de 30 stora amerikanska företagen. Men vad är öppettiderna för börserna i samband med Dow Jones? Här kan du läsa om öppettiderna för Dow Jones.

När öppnar Dow Jones?

De amerikanska börserna öppnar 9:30 lokal tid. Detta innebär att Dow Jones öppnar ##T|14:30## och stänger vid ##T|14:30##.

Vad är stängningstiderna för Dow Jones?

De amerikanska börserna stänger kl. 16.00. Dow Jones stänger vid ##T|22:00## i din tidszon.

I timern nedan kan du se när Dow Jones öppnas eller stängs igen. På så sätt är du alltid redo för en ny handelssession!

Vilken dag stängs Dow Jones?

Det finns också dagar då du inte alls kan investera i Dow Jones. Detta beror på att börserna stänger vissa dagar. Nedan följer en översikt över datum då börserna avslutas:

Datum Helgdag
2 januari Nyårsdagen
16 januari Martin Luther King Junior dag
20 februari Washingtons födelsedag
7 april Långfredagen
29 maj minnesdag
19 juni Juneteenth
3 och 4 juli Självständighetsdag
4 september Arbets dag
23 och 24 november Tacksägelsedagen
25 december juldagenInvestera själv i Dow Jones?

Vill du själv investera i Dow Jones? Du kan göra det genom att exempelvis köpa en indexfond. I artikeln om att investera i Dow Jones lär du dig exakt hur du gör detta. Använd knappen nedan för att läsa mer om detta:

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *