Handla Litecoins: hur investerar du i Litecoin?

Kryptovalutorna blomstrar! Intill Bitcoin är Litecoin också mycket populär. Det finns mycket spekulationer om att Litecoin kan bli efterföljaren av Bitcoin. Men hur kan du tjäna pengar genom att handla Litecoins på internet? I den här artikeln kan du läsa allt du behöver veta om att investera i LTC.

Hur kan du investera i Litecoin?

Det finns två olika metoder du kan använda för att investera i Litecoin. Vissa investerare valde att aktivt handla Litecoins. Genom att aktivt handla Litecoins kan du dra nytta av varje marknadssituation. Andra investerare beslutar till att köpa Litecoins på lång sikt. Vi diskuterar hur du kan tillämpa båda investerings metoderna.

Hur & var kan du köpa / investera med Litecoin?

Det är möjligt att investera i LTC på lång sikt. I så fall köper du detta coin i hopp om att värdet kommer att öka på lång sikt. En del människor litar på krypto-coins så mycket att de har sålt alla sina tillgångar och omvandlat dem till kryptovalutor. Andra människor förutspår en ganska mörk krypto-coins framtid och hänvisar till de regelbundna kraschar i kryptovaluta.

Du kan investera i Litecoin på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i [X]:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Litecoin
Binance-logoMest omfattande utbud av krypto + billigt!
eToroKöp välkända kryptor utan courtage. Ditt kapital är i fara. Andra avgifter tillkommer.

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Litecoin
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Litecoin
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Litecoin direkt på ditt konto!

Köp_Litecoin_eToro

Handel_Litecoins_Plus500

Illustrativa priser

Vad är Litecoin?

Litecoin är känd för att vara en av de första altcoins. En altcoin är ett namn för alla andra coins förutom bitcoin. Målet för Litecoins utvecklare, Charlie Lee, var att utveckla ett coin som skulle bli snabbare och billigare. Precis som med Bitcoin kan du använda Litecoin för att göra betalningar utan ingripande från ett tredje parti.

Hur man bestämmer när man ska sälja eller köpa Litecoins

På grund av hög volatilitet kan du tjäna mycket pengar inom några minuter … eller förlora mycket pengar! Det är därför avgörande att du väl tar tid till dina affärer. Du kan göra detta genom att hålla ett öga på nyheterna.

På grund av dess flyktighet berörs Litecoin inte av professionella fondhandlare. Marknaden består därför mest av spekulanter – människor som du och jag som vill tjäna lite extra pengar. Spekulanter är vanligtvis inte experter, och de tenderar att svara starkt på nyheter. En negativ nyheter kan därför vara förödande för priset på Litecoin. När du tittar på Litecoins-trenderna ser du att extrema nedåtgående trender följs vanligtvis av extrema uppåt trender.

Litecoin_investering

Vinst från de instabila prisnivåerna

Som handlare kan du tjäna på den okunnighet och den erfarenhet som en genomsnittet spekulant genom att göra det motsatta som den stora mängd. När det finns negativa nyheter, håll dig inte borta från Litecoin, utan istället gå kort så att du kan dra nytta av den nedåtgående trenden!

Så snart priset sjunker börjar du köpa Litecoins. På detta sätt maximerar du dina vinster. Det är viktigt att du använder en stoppförlust så att du inte tappar alla pengar på ditt konto om du gör ett felsteg.

Litecoin är, precis som Bitcoin, ett mycket intressant finansiellt instrument. Litecoin är fortfarande i skuggan av Bitcoin, men det kan förändras! Håll ett öga på Litecoin och dra nytta av volatiliteten genom att köpa och sälja Litecoins vid rätt tidpunkt.

Pris på Litecoin

Nedan ser du det aktuella priset på Litecoin CFD. Du kan också öppna en position direkt med knapparna.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test