Hur kan du köpa Adobe Inc.-aktier?

Adobe är ett innovativt företag som verkligen kan vara värt en investering. Investerare som var där tidigt har uppnått en avkastning på nästan 1500% på tio år. Att en investering i Adobe kan fungera bra är tydligt: men hur kan du faktiskt köpa Adobe-aktier?

Var kan du köpa Adobe-aktier?

Adobe är naturligtvis känt för Photoshop och Illustrator: båda mjukvarupaket är fortfarande mycket populära. Men framgången med Adobe slutar inte här: till exempel har Adobe lanserat Adobe Document Cloud, där användare enkelt kan skapa dokument via internet. Den här typen av ny mjukvaruutveckling passar väl in i trenden där arbete hemifrån blir mer och mer populärt. Vill du köpa Adobe-aktier? Du kan direkt köpa Adobe-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
Plus500Spekulera aktivt i stigande och fallande Adobe-aktier priser.
82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
AvatradeHandla Adobe-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är Adobes aktiekurs?

Adobes aktiekurs rör sig ständigt. Kontrollera diagrammet och ta reda på om CFD-priset på Adobe-aktier har stigit igen:

Om företaget Adobe

Det amerikanska multinationella företaget Adobe Inc. fokuserade på att skapa mjukvaruprodukter för multimedia och kreativitet från början. Idag fokuserar företaget också på att skapa programvara för digital marknadsföring. Välkända produkter som skapats av företaget inkluderar Adobe Flash, Acrobat Reader, Portable Document Format (PDF) och Adobe Creative Cloud. Företaget har sitt huvudkontor i San Jose, Kalifornien.

Företagets historia

Grundarna av Adobe Inc. är John Edward Warnock och Charles Gheske. De hade lämnat Xerox PARC-företaget för att ägna sin tid åt att utveckla och sälja PostScript-programmeringsspråket. I december 1982 grundade de Adobe Inc. PostScript fick användas i Apples LaserWriter-skrivare efter att Apple utfärdade en licens 1985. Detta bidrog till revolutionen inom stationär publicering.

Idag har Adobe, ett företag med över 21 000 anställda över hela världen under 2019, utvecklingsverksamhet i städerna Newton, New York, Minneapolis, Leah, Seattle och San Francisco i USA och i städerna Noida och Bangalore i Indien.

Adobe köp aktier

Företaget som köps

Adobe tog över jetföretaget Macromedia i december 2005. Efter denna övertagning utvidgades företagets produktsortiment till att omfatta ColdFusion, Dreamweaver och Flash. Tror du att detta förvärv tillför värde till Adobes verksamhet? I så fall kan det vara intressant att köpa Adobe-aktier.

En andel med en bra framtid

Adobe fokuserar alltmer på e-handelssektorn och marknadsföring på nätet. Adobe gör detta med artificiell intelligens (AI). Adobe: s AI hjälper företag att förbättra sina resultat inom marknadsföring. Genom att svara på AI kan Adobe förmodligen ta en tur i förväg som AI gör. Dessutom växer e-handeln: det kan vara en bra anledning att investera i Adobe-aktier.

Adobe erbjuder tjänster för att konvertera pappersdokument till digitala dokument. Tjänster erbjuds också som gör det möjligt att signera dokument online. Eftersom fler och fler företag främjar arbetet hemifrån kommer efterfrågan på dessa tjänster att öka.

Det faktum att Adobe i allt högre grad fokuserar på marknadsföring på nätet och tillväxten av att arbeta hemifrån säkerställer att det finns mycket potential i aktierna i detta företag de närmaste åren. En investering i Adobe kan därför bli bra.

författare

Oliver Metz Avatar
om

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *