Att köpa Aelf: hur investerar man i Aelf?

Med ökningen av kryptovalutor blir ökningen av den underliggande Blockchain-tekniken också allt viktigare. Aelf hoppar in på denna framväxande marknad. I den här artikeln kan du läsa hur Aelf fungerar. Du kan också läsa fördelarna och nackdelarna för att avgöra om det är smart att investera i Aelf genom att köpa myntet.

Hur & var kan du köpa / investera med VeThor?

Du kan faktiskt se Aelf som ett operativsystem för blockchain: du kan köra dApps (decentraliserade applikationer) på den. På grund av vissa förbättringar kan transaktioner utföras mycket snabbare. Denna applikation kan göra det intressant att köpa Aelf, men vad är det bästa sättet att göra detta?

Du kan investera i Aelf på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Aelf:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Aelf

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Aelf
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Aelf
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Aelf direkt på ditt konto!

Vad är Aelf?

Aelf stöder blockchain-system som kan uppleva problem av olika skäl. Det är alltså ett operativsystem för blockchain-teknik.

Idén bakom Aelf är fokuserad på kommersialisering av blockchain-teknik och syftar till att skapa ett nätverk av decentraliserad cloud computing. Transaktionshastigheten på bitcoin är för närvarande en sekund per 8 BTC. Som jämförelse behandlar ett system som Visa över 250 000 transaktioner per sekund.

Med tanke på bearbetningshastigheten finns det tydligt fortfarande mycket arbete att göra för att vidareutveckla det nuvarande blockchain-systemet. Det är det enda sättet det kan bli den ekonomiska framtiden. Ett problem som blockchain står inför är den begränsade skalbarheten.

Data är också uppdelad och hela verksamheten körs på en konsensusalgoritm. Denna algoritm kontrollerar båda sidor av en transaktion för sanningar för att offentliggöra transaktionsboken. Med rätt konsensus blir bedrägerier omöjliga.

Hur fungerar det?

Aelf är således ett operativsystem för blockchain med målet att kommersialisera denna teknik. Det är en molnbaserad tjänst som tillåter användning av parallella processer för informationsdelning. För att uppnå detta består Aelf av flera kedjor.

Först och främst finns huvudkedjan med några sidokedjor. Genom att använda dessa sidokedjor är länken till huvudkedjan mindre belastad. Detta gör systemet som helhet mer motståndskraftigt mot ett stort antal transaktioner. På detta sätt kan det uppnå mycket bättre prestanda än vad som för närvarande förväntas av nuvarande blockchain-teknik.

Den har också en AEDPos-konsensusmekanism. Detta innebär att konsensus uppnås mycket snabbare, vilket påskyndar processen för bokföring till för att kontrollera alla transaktioner. Tack vare denna mekanism byggs ett tillförlitligt nätverk som kommunicerar direkt mellan de olika kedjorna.

Huvudkedjan i Aelf-nätverket kan ses som ryggraden i systemet. Härifrån kommunicerar vi med alla sidokedjor. Sidokedjorna kan inte kommunicera med varandra, men de kan kommunicera med huvudkedjan. Varje bransch eller valuta kan ha sin egen sidokedja för att avlasta huvudkedjan.

Till exempel, med det aktuella Bitcoin-värdet och hype kan en kedja skapas specifikt för Bitcoin. Denna kedja skulle sedan användas för att handla alla transaktioner i denna valuta. En hel bransch kan också ha sin egen kedja. På detta sätt utnyttjas de nuvarande möjligheterna för varje kedja effektivt. På detta sätt förblir ryggraden i systemet obelastad av tunga transaktionsvolymer.

investerar i Aelf

Aelf token (ELF)

Det finns upp till 1 miljard Aelf-tokens tillgängliga som har utfärdats sedan 2017. Dessa tokens delas mellan olika parter. Under lanseringen släpptes 250 miljoner tokens och andra tokens används för ”mining”. Förkortningen för myntet är ELF, och det faller under kategorin Altcoins.

Myntet handlas på alla större börser och det är möjligt att hålla det i en vanlig kryptoplånbok. I januari 2021 värderades myntet till $ 0,12. Vi kommer inte att göra några uttalanden om det möjliga framtida värdet av Aelf, men den teknik som delas nu verkar lovande.

Aelf-token används inom Aelf-nätverket för att utföra transaktioner inom kedjorna. Egentligen är det en avgift som sidokedjorna betalar till huvudkedjan för att använda ramverket. Detta gör systemet självförsörjande och framtidssäkert.

Varför ska du köpa Aelf (ELF)?

Att köpa och sälja ELF-token (som är kopplad till Aelf-tekniken) är möjligt på många kryptomäklare online. Myntet kan köpas från alla större kryptobörser och finns också i stora volymer. Dessutom har det blivit uppenbart att många stora institutionella investerare har gått in i ELF. Detta kan indikera mycket potentiellt värde i framtiden för detta mynt.

Blockchain-nätverket som inrättas här är därför av stor betydelse. På grund av skalbarheten och säkerheten för denna blockchain-teknik kan det hjälpa många sektorer. Tänk på finansiella tjänster, men det kan också stödja identifiering av digitala identiteter. I framtiden kan smarta städer och ökningen av ’Internet of Things’ också bidra till teknikens tillväxt.

ELF-myntet är länkat till Ethereum i den meningen att de är baserade på samma protokoll. Detta är ERC20-standarden för smarta kontrakt. ERC betyder ’Ethereum Request for Comment’. Denna standard säkerställer en säker anslutning inom systemet och ett tillförlitligt nätverk.

Det säkerställer också att konsensus, som förklarats tidigare, genomförs så snabbt som möjligt. Detta kan påskynda transaktionsprocessen avsevärt utöver protokollet som Bitcoin bygger på. ELF uppfyller alla kraven i ERC20. Så du behöver inte oroa dig för detta när du köper ELF.

Vad ska du vara uppmärksam på när du investerar i Aelf?

Aelf arbetar med FBG Capital och Decentraland för att bygga en digital stad i USA. I denna stad kan olika blockchain-startups samarbeta med varandra genom virtuell verklighet. Detta kan ge en lösning på problem för alla parter genom att helt enkelt gå in i varandras hem online. Namnet på denna stad är Crypto Valley.

För närvarande är det fortfarande svårt för de olika företagen som är inblandade i blockchain och crypto att knacka på varandras dörr för hjälp. Det finns inte heller någon annan form av kommunikation. Crypto Valley skulle därför vara en perfekt lösning. Det skulle också sätta Aelf på kartan ännu bättre.

Ska du investera i Aelf?

Det har varit många förutsägelser om Aelf-växelkursen tidigare. Speciellt inom kryptosamhället och kryptopåverkarna via sociala mediekanaler. Priset förväntas öka under de kommande åren. Men som du vet nu medför investeringar i kryptovalutor risker.

Om du vill lägga till Aelf i din investeringsportfölj är det klokt att investera i Aelf med måtta. Att investera i kryptovaluta förblir alltid lite av ett spel och det är upp till dig hur du hanterar det. Aelf är verkligen en intressant investering för din portfölj. På så sätt kan du sprida din portfölj och maximera dina potentiella prisspekuleraer.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *