ZuluTrade-recension: Är ZuluTrade ett pålitligt parti?

Växer inte ditt banksaldo tillräckligt snabbt men känner du att du inte kan investera själv? I så fall är den nya automatisk investering alternativet är ett perfekt alternativ för dig! På ZuluTrade erbjuder dussintals professionella investerare sina investeringar och tack vare den innovativa programvaran kan du automatiskt ta över investeringarna på ditt konto. I denna omfattande recension förklarar vi om ZuluTrade är en bra investeringsplattform.

Vilka är fördelarna med ZuluTrade?

 • Automatisk investering: du behöver inte välja investeringar själv.
 • Bra skydd mot förluster: följ en investerare automatiskt vid hög förlust.
 • Plattformen är helt lokaliserat på över 20 språk och programvaran är mycket användarvänlig.
 • Du kan investera automatiskt på ZuluTrade från lite som $ 100 .
 • Du kan prova möjligheterna obegränsat med en demo .

Att investera på ZuluTrade är attraktivt för investerare som vill dra nytta av aktiv handel utan att själva fatta besluten. Vi rekommenderar att du först testar möjligheterna gratis med en demo. På detta sätt kommer du själv att upptäcka om du kan uppnå goda resultat med investeringar på ZuluTrade. Använd knappen nedan för att direkt öppna ett konto med ZuluTrade:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Hur fungerar ZuluTrade-plattformen?

ZuluTrade är en plattform som du kan använda för att automatiskt öppna affärer inom ditt handelskonto. ZuluTrade har en plattform där tusentals handlare försöker göra de bästa affärer tillgängliga för dig. När du följer framgångsrika handlare kan du uppnå goda resultat med dina ZuluTrade-investeringar.

Investerare på plattformen levererar inte sina handelssignaler utan anledning. De investerar vanligtvis med sina pengar, vilket ger dem en bra motivation att uppnå bra resultat. Dessutom får investeraren en liten provision för varje öppnad investering. Denna provision ökar när investeringen öppnas med fler anhängare: detta skapar en sund motivation bland investerare att uppnå goda resultat. Bra resultat ger signalleverantören fler följare och mer pengar.

Investerarna på ZuluTrade försöker alltid uppnå bästa resultat eftersom det är så de tjänar mest pengar. Du kan lära dig att investera, och de bästa medlemmarna på den här webbplatsen har tillbringat en stor del av sina liv på att göra det. Genom att öppna en gratis konto på webbplatsen kan du börja spåra dessa investerare direkt.

Tips: Öppna först ett demo-konto och testa olika signalleverantörer. Är leverantörerna lönsamma? Först då placerar du dem på ditt live-konto och låter dem investera med dina riktiga pengar!

Hur fungerar automatisk handel på ZuluTrade?

Principen för automatisk investering på ZuluTrade är enkel. På webbplatsen hittar du flera personer som är intresserade av valutahandel eller valutahandel. Dessa människor gillar att dela sina affärer och tjäna lite extra pengar. Dessa investerare kallas signalleverantörer.

Du kan följa dessa signalleverantörer med ett belopp på $ 100 eller mer. När signalleverantören öppnar en position öppnas positionen också automatiskt i ditt konto. Detta ger dig samma resultat som den investerare du följer.

Hur kan du prova ZuluTrade själv?

På ZuluTrades webbplats kan du öppna ett demo-konto helt gratis. När du trycker på öppna ett konto kan du välja att börja arbeta med ett live-konto eller att öppna ett demo först. Med en demo kan du börja omedelbart: du får ett virtuellt belopp och dina resultat blir 100% fiktiva. För den här granskningen öppnade vi både en demo och ett riktigt konto: att öppna ett konto är inte svårt.

Automatisk markering

Du kan använda ZuluTrades algoritmer för att automatiskt följa ett urval av leverantörer som passar dig. Inom vår granskning av plattformen är detta en användbar funktion, särskilt för nybörjare.

Med riskundersökningen kan du omedelbart ange vilken risknivå du vill ta. Algoritmen beräknar sedan en kombination av handlare som passar din riskprofil.

ZuluTrade risk scan

Självval av signalleverantörer

Naturligtvis kan du också välja att välja handlare själv. Om du själv vill välja handlare är det ofta bäst att gå till topphandlare. I det här avsnittet hittar du de signalleverantörer som ger bäst resultat. Du kan granska följande data i översikten:

 • ROI : hur mycket tjänade signalleverantören i förhållande till den första insättningen?
 • Neddragning : vad är den maximala förlust som investeraren någonsin har haft på öppna positioner när som helst.
 • Grafisk progression : en jämn, ekvivalent grafisk utveckling indikerar att investeringarna utvecklas stadigt.
 • Följare : hur många personer följer kontot?
 • Kapital : hur mycket kapital följer investeraren?

ZuluTrade välj handlare

Om du är intresserad av signalleverantören kan du besöka profilen. Inom profilen ser du mycket mer detaljerad information om signalleverantören. Där kan du se exakt hur resultaten har utvecklats och hur riskabelt leverantören är. Om du har förtroende för signalleverantörens egenskaper kan du välja att följa dem.

ZuluTrade spekulerautveckling

När du följer en signalleverantör öppnas handeln automatiskt inom ditt konto. Du kan i alla fall vara uppmärksam på följande när du väljer signalleverantörer:

handlare översikt

 • Hög spekuleragrad: signalleverantören måste vinna minst 30% av affären.
 • Långsiktigt positiv avkastning: på lång sikt uppnår leverantören ett positivt resultat
 • Erfarenhet: signalleverantören har genomfört minst 100 transaktioner.
 • Neddragning: leverantörens utnyttjande är begränsad.

Hur kan du investera med riktiga pengar på ZuluTrade?

När du har testat möjligheterna kan du välja att följa andra leverantörer med riktiga pengar. För att göra detta måste du länka ditt ZuluTrade-konto till en mäklare. När du har öppnat ett konto hos ZuluTrade kan du också öppna ett konto hos en mäklare som företaget arbetar med.

Den mest fördelaktiga mäklaren där du kan öppna ett konto är AAFx. På AAFx drar du fördel av gynnsamma priser för transaktionskostnaderna, så att du kan uppnå en högre avkastning. När du har länkat kontot kan du hålla reda på resultaten inom ditt ZuluTrade-konto.

Att investera i ZuluTrade sker automatiskt, men det är viktigt att hålla koll på resultaten. Med ZuluTrade kan du automatiskt sluta följa investerare när de plötsligt tappar mycket pengar. Det är dock klokt att regelbundet utvärdera resultaten och riskerna: på detta sätt undviker du att förlora hela din investering med ZuluTrade.

Framgångsrik investering med ZuluTrade

När du väljer att börja investera automatiskt behöver du inte längre fatta komplicerade beslut om att köpa vissa värdepapper. Du måste dock bestämma vilka investerare du litar på som hanterar dina pengar. Naturligtvis är det viktigt att titta på det långsiktig avkastning . På ZuluTrade kan du med en överblick se hur en investerares avkastning har utvecklats.

Ta hänsyn till risken när du komponerar dina signalleverantörer. Kontrollera om grafen är (nästan) slät och kontrollera om leverantören har en inte alltför stark neddragning. Neddragning är den maximala förlusten av öppna positioner inom en viss tidsperiod. En neddragning som är för hög medför en hög risk: det kan vara ett tecken på att signalleverantören lämnar positioner öppna länge tills de blir lönsamma igen.

När neddragningen stiger kan du till och med möta en marginalanrop . Ett marginalsamtal inträffar när du inte längre har tillräckligt med pengar på ditt mäklarkonto. Du kan då förlora hela insättningen.

Investera i kryptovalutor med ZuluTrade

Det har också nyligen blivit möjligt att investera i kryptovalutor på ZuluTrade. Kryptovalutor erbjuder många möjligheter att uppnå hög avkastning. År 2020 ökade till exempel Bitcoin med hundratals procent när investerare började leta efter säkra tillflyktsorter under påverkan av coronapandemin. När du inte har kunskapen kan det vara svårt att dra nytta av denna utveckling.

Lyckligtvis har ZuluTrade också flera erfarna kryptovalutahandlare som du kan följa. På så sätt kan du dra nytta av aktiv kryptovalutahandel även när du inte har mycket tid.

Är ZuluTrade pålitlig?

Du kanske undrar om ZuluTrade är pålitlig. För denna granskning har vi naturligtvis undersökt tillförlitligheten hos ZuluTrade, och vi kom till slutsatsen att ZuluTrade är pålitlig. Plattformen och mäklarna bakom plattformen regleras alla och följer internationella regler. Du kan sätta in pengar med de välkända metoderna: till exempel, PayPal, kreditkort och banköverföring. Vi har också begärt insättningar från ZuluTrade flera gånger: vi fick alltid pengarna utbetalda till vårt bankkonto utan krångel.

Hur mycket kostar det att använda ZuluTrade?

Att använda ZuluTrade är inte helt gratis: du betalar 1,5 extra pip över varje transaktion. En halv pip går till signalleverantören, förutsatt att investeringen slutar positivt. Den andra fullständiga pipen går till ägaren av ZuluTrade-plattformen.

Det här är rimliga avgifter när du lyckas följa bra signalleverantörer. Men en lönsam position behöver inte vara omedelbart lönsam för dig: när en leverantör stänger positioner med minimal spekulera, uppnår du inte alltid ett gynnsamt resultat själv.

Lyckligtvis ser ZuluTrade Guard till att ditt kapital skyddas när en signalleverantör fattar flera dåliga beslut. På detta sätt undviker du att förlora mycket pengar eftersom en signalleverantör spelar galna knep på dig. Vi anser att kostnaderna är rimliga: När allt kommer omkring, när du investerar i en investeringsfond, betalar du också förvaltningskostnader.

Kundservice

En annan viktig del av en finansiell plattform är kundservice. Vi testade omfattande kundservice för den här recensionen, och den kom bra ut. Du kan alltid boka ett telefonsamtal med teamet bakom ZuluTrade eller så kan du välja att skicka ett mejl. Kundtjänsten är lätt att nå och tillgänglig på engelska.

För övrigt märkte vi som kritik att webbplatsen inte alltid har översatts till andra lokala språk. Vissa delar av webbplatsen är på engelska, medan andra delar har översatts. Det vore trevligt om ZuluTrade översatte hela webbplatsen för att ge internationella investerare en bättre upplevelse.

Sista tips: var försiktig med hävstångseffekten

Du kan använda hävstång inom ZuluTrades plattform. Hävstång gör att du kan ta en större handelsposition med en mindre summa pengar. Problemet med hävstång är att du också snabbt kan göra en stor förlust. Var därför försiktig med investeringar med hög hävstångseffekt!

Allmän information om ZuluTrade

ZuluTrade är en finansiellt företag huvudkontor i New York. ZuluTrades dagliga affärsverksamhet bedrivs från Cypern och ZuluTrade har kontor i Hong Kong, Shanghai, Aten, Grekland och andra länder.

Företaget grundades 2007 och arbetar via ett peer2peer-system där handlare byter handel med varandra. Genom att öppna ett konto hos en mäklare är det möjligt att automatiskt investera som användare genom att följa andra användares investeringar.

Slutsats ZuluTrade

ZuluTrade är en unik onlineplattform som passar investerare med lite tid och kunskap som fortfarande vill dra nytta av aktiv handel. För en relativt låg avgift kan du följa framgångsrika handlare som ibland erbjuder hundra procent avkastning per år.

Gör inget misstag: automatisk investering betyder inte att du bara kan glömma dina positioner tillsammans. Det är viktigt att hålla koll på ditt konto och att regelbundet utvärdera dina signalleverantörer. På detta sätt undviker du att förlora en stor del av din insättning på grund av felaktig hantering av en signalleverantör.

Tack vare närvaron av en obegränsad demo kan du testa möjligheterna utan risk. Tvivlar du fortfarande efter den här granskningen om automatisk investering med ZuluTrade är något för dig? I så fall öppnar du en demo, det perfekta sättet att testa möjligheterna själv!

Varför investera automatiskt med ZuluTrade?

 • Utan att investera tid, kan du fortfarande dra nytta av aktiv handel!
 • Automatiskt: Följ yrkesverksamma med många års erfarenhet
 • Inga uppdrag : även små belopp kan investeras.
 • Minska riskerna: tack vare ZuluTrades praktiska verktyg.
 • Praktiska förutsägelser: så att du vet vilken avkastning du kan förvänta dig.
 • Du kan Prova ZuluTrade 100% gratis med en demo.

Börjar med ZuluTrade i tre steg

 • Skapa ett konto på webbplatsen .
 • Sök och välj signalleverantörer .
 • Sätta in pengar och positioner öppnas automatiskt!

Vill du hellre försöka investera dig själv med en gratis demo? Öppna ett gratis demo-konto och prova aktiv spekulation själv:

Vanliga frågor om ZuluTrade

Är ZuluTrade reglerat?

Ja, ZuluTrade regleras under Triple A Expert SA # 2/540 / 17.2.2010. Detta innebär att företaget måste följa strikta regler och detta är ett bra tecken för ZuluTrades tillförlitlighet.

Är ZuluTrade en aktiemäklare?

ZuluTrade själv är inte en mäklare: för att använda plattformen behöver du öppna ett konto hos en av de anslutna mäklarna. Lyckligtvis kommer du på ZuluTrades webbplats omedelbart att ha en tydlig översikt över de anslutna mäklarna.

Är dina pengar säkra med ZuluTrade?

Du sätter inte in pengar på ZuluTrades plattform själv: det är därför viktigt att noggrant undersöka om den part du sätter in pengar hos är tillförlitlig.

Hur kan du tjäna pengar med ZuluTrade?

Du kan tjäna pengar med ZuluTrade genom att följa rätt signalleverantörer. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på investerarens konsekvens. Vissa investerare är tillfälligt framgångsrika men förlorar sedan alla sina spekuleraer. Du kan också tjäna pengar med ZuluTrade genom att erbjuda dina tjänster som signalleverantör.

Vad är ett bra alternativ till ZuluTrade?

Jag är ett fan av eToros sociala handelsplattform. eToro själv är också en mäklare som gör att du kan köpa och sälja aktier med denna part. Vill du veta mer om möjligheterna på eToro? Läs mer i denna artikel.

Är ZuluTrade den bästa sociala handelsplattformen?

ZuluTrade är inte nödvändigtvis den bästa plattformen, men det är verkligen ett av de bättre alternativen. Genom att öppna en demo själv kan du kontrollera om plattformen passar dina behov.

Kan du öppna ett konto var som helst på ZuluTrade?

En stor fördel med att investera med ZuluTrade är att du kan öppna ett konto från nästan vilket land som helst. Några möjligheter är till exempel England, Amerika, Saudiarabien och Nederländerna.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *