Hur kan du köpa Basic-Fit-aktier?

I den här artikeln kommer vi att titta på företaget Basic-Fit och visa hur man köper Basic-Fit-aktier. Vi kommer också att undersöka företagsstrukturen och diskutera hur företaget tjänar pengar. Detta gör att du kan vara helt förberedd innan du köper Basic-Fit-aktier.

Köpa Basic-Fit lager

Har du tro på Basic-Fit på lång sikt? Människor lägger mer vikt vid sin hälsa, vilket gör ett företag som Basic-Fit till en möjlig guldgruva. Samtidigt är konkurrensen hård, vilket kan göra det svårt för fitnessföretag att hålla huvudet över vattnet. Vill du köpa Basic-Fit-aktier? Du kan direkt köpa Basic-Fit-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

 

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Basic-Fit-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

 

Hur köper jag Basic-Fit-aktier själv?

Nu när Basic-Fit har blivit offentligt kan du investera i Basic-Fit-aktier själv. Basic-Fit-aktier kan köpas via en -mäklare online. Basic-Fit är en relativt ny aktie: på grund av detta kan allt hända. Till exempel, när Facebook börsade deras aktier visade också betydande rörelser nedåt och uppåt. Men hur kan du investera i Basic-Fit-aktier?

Är det klokt att investera i Basic-Fit?

Innan du köper Basic-Fit-aktier vill du förmodligen veta om det är klokt att investera i företaget. Det finns några bra argument för att köpa Basic-Fit-aktier kan vara smart att överväga. Det första argumentet gäller företagets många förberedelser: företaget öppnar fortfarande nya klubbar och är mer och mer aktivt utanför Nederländerna. Till exempel har företaget många klubbar i Belgien och Frankrike och öppnar filialer i Spanien och Luxemburg.

Denna regionala spridning minskar riskerna med att investera i Basic-Fit: dåliga resultat i en region kan kompenseras av bra resultat i en annan region. Dessutom kan Basic-Fit dra nytta av ekonomiska fördelar med alla dessa grenar. Företaget kan länka vissa tjänster som medlemsadministrationen. Dessutom kan företaget förhandla när de köper en stor mängd träningsutrustning. Allt detta gör Basic-Fit effektivare och billigare, vilket kan vara en bra anledning att köpa aktier.

En annan positiv trend är konditionens växande popularitet. Ett hälsosamt liv blir allt vanligare och denna trend förväntas fortsätta. Särskilt efter koronapandemin 2020 ser du att människor alltmer lär sig hur viktigt ett hälsosamt liv kan vara. Självklart har blockeringarna tillfälligt minskat Basic-Fit intäkter, men de flesta kommer att fortsätta att träna efter att låset slutar. En investering i Basic-Fit kan därför bli bra och att köpa Basic-Fit-aktier kan vara klokt.

Basic Fit IPO

Vad är Basic-Fit?

Basic-Fit; alla i Nederländerna har hört talas om det. Detta beror främst på Tatjana Simic, som är känd för företagets reklamfilmer. Vissa kommer att tycka att de är väldigt irriterande, medan det kan uppmuntra andra att resa sig från sin fåtölj och komma till jobbet. I slutändan kan företaget tacka mycket av sin framgång till Tatjana, som kan ses som ansikte av Basic-Fit.

Ändå är Basic-Fit mer än en kvinna från en reklamfilm. Basic-Fit är en av de största gymkedjorna i Nederländerna. Inom Nederländerna har företaget mer än 140 filialer där du kan träna för en låg ränta. Basic-Fit är också aktivt utanför Nederländerna; till exempel finns det filialer i Belgien, Luxemburg, Spanien och Frankrike, för att nämna några.

Basic-Fit har en unik egenskap: du kan träna ett obegränsat antal gånger till en mycket låg hastighet. En annan fördel med Basic-Fit är en stor kedja att du också kan träna gratis i många städer. Detta gör det möjligt att träna under semestern.

Varför blev Basic-Fit offentlig?

Basic-Fit anledning att bli offentligt var bland annat att delvis återbetala stora skulder. Före börsintroduktionen var företaget det förlustbringande; mycket av denna förlust berodde på höga räntekostnader på utestående skuld. Företaget avser också att använda en del av intäkterna för ytterligare tillväxt.

Basic-Fit hoppas kunna dra nytta av ekonomierna i skala ; genom att äga många filialer kan de göra bättre erbjudanden när de köper träningsutrustning. Genom att använda dessa skalfördelar kan kostnaden för att träna på Basic-Fit hållas låg.

Hur gick Basic-Fit IPO?

logotyp för enkel passform

Börsintroduktion, sportföretaget hävdar att det har ett värde på en miljard euro. Detta är ganska högt när vi tittar på börsintroduktionen på cirka 200 miljoner årligen. Av denna anledning är värderingens giltighet ifrågasatt.

Vid tiden för Basic-Fit Börsintroduktion sålde investerare sina aktier massor och aktiekursen föll omedelbart, trots stöd från de stora bankerna som hjälpte till börsintroduktionen. Frågan kvarstår hur mycket Basic-Fit aktier kommer att vara värda.

Det som är bra med att investera online är att du alltid kan dra nytta av prisförändringar. När du tror Basic-Fit aktier kommer att minska i värde, sälja dina aktier, och när du tror att Basic-Fit kommer att öka, köp aktier. På det sättet drar du nytta av investeringar i Basic-Fit oavsett vad som händer!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *