Köp & sälj Beyond Meat-aktier

Borta är de dagar som köttälskare var världens kung… företag som Beyond Meat är det levande beviset. Efter börsnoteringen steg deras aktie omedelbart mer än 160 %. Men hur kan du tjäna på Beyond Meat-investeringar? Var kan man köpa och sälja Beyond Meat-aktier? och vad är det du ska se upp med när du överväger att investera i företaget? Den här artikeln ger dig en djupgående titt på Beyond Meat-aktierna.

Kort sagt: Beyond Meats verksamhet

Beyond Meat är ett företag som tillverkar köttersättning. Låt oss vara ärliga.. Beyond Meat är ganska framgångsrikt med att producera dem. Låt oss ta odjurets smak till exempel, nästan omöjlig att skilja från den äkta varan. Ändå är denna hamburgersättning nästan helt gjord av växtbaserade produkter som kokosolja och ärtproteinisolat. Men hur kan du investera i Beyond Meat? Och kommer detta företag att frodas i framtiden?

Investera beyond meat

Investera i Beyond Meat

Investering i Beyond Meat kan enkelt göras online. Att investera på det virtuella sättet innebär att du erbjuds två investeringsval:

Beyond Meats aktiekurs är mycket volatil! Priset har gått skyhögt och betydande prishöjningar eller sänkningar framöver är att vänta. Fluktuationer innebär dock möjligheter och i det här fallet kan det vara intressant att börja använda derivat. Derivat låter dig dra full nytta av kortsiktiga ökningar eller minskningar. Vill du köpa Beyond Meat-aktier? Du kan direkt köpa Beyond Meat-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Beyond-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Framtida utveckling

Beyond Meats framtidsutsikter är ganska ljusa och vackra. Det vill säga när de lyckas hålla huvudet ovanför vattnet. Faktum är att Beyond Meat inte har kunnat göra vinst sedan lanseringen. Ändå är det glasklart och bevisat att en allt större grupp människor vänder köttet ryggen. Ett logiskt val med hänsyn till kött och köttproduktion är en av de främsta bidragsgivarna till klimatföroreningarna. Att säga nej till kött är dessutom bra för din hälsa.

Att ta bort kött från kosten och välja en köttersättning är helt klart trendigt och coolt. Köttersättningar är misslyckade köttprodukter tillhör också det förgångna. Beyond Meat lyckades med framgång reproducera olika typer av kött. Förutom den ovan nämnda besten, har företaget också till exempel introducerat vegetariska korvar och kyckling. Tastewise Beyond Meat träffade helt klart blickarna, men det betyder inte automatiskt att det också är klokt att köpa deras aktier.

Beyond Meat köp aktier

Beyond Meat: kan det skiljas från riktigt kött?

Ska du köpa Beyond Meat-aktier?

Ett vanligt investerarmisstag är att köpa vissa företagsaktier för att du bara tycker om företaget. Beyond Meat är naturligtvis ett mycket hållbart företag som ger dig ett rent samvete. Ändå betyder detta inte automatiskt att köpa Beyond Meat-aktier också ger den högsta vinsten. Det finns olika saker och aspekter att ta hänsyn till när du investerar i Beyond Meat.

Det är till exempel viktigt att vara medveten om att företaget inte har kunnat gå med vinst hittills. Sammantaget är företaget också relativt litet. Under 2018 uppnåddes till exempel en omsättning på 87,9 miljoner dollar och en förlust på 28,7 miljoner dollar. Beyond Meat har i skrivande stund ett totalt värde på några miljarder dollar. Så det finns en stor chans att vi för närvarande hänvisar till en hype eller bubbla . En snabbmatskedja som Wendys till exempel har ett liknande värde på några miljarder dollar men de uppnådde en vinst på nästan 150 miljoner dollar.

Den hårda konkurrensen är en annan stor risk för Beyond Meat. Allt fler företag bestämmer sig för att riskera att tillverka köttersättning. Även företag vars kärnverksamhet alltid har varit normal köttförsäljning, hoppar på köttersättningsvagnen. Så, kommer Beyond Meat att kunna hålla huvudet över vattnet mellan olika andra stora konkurrenter som går in på samma marknad?

Men det finns fortfarande mycket potential. Tillväxttakten är över 100 % och företaget får fullt stöd från kända personer som Bill Gates och Leonardo DiCaprio. Till och med den tidigare generaldirektören för McDonald’s intresserade sig för företaget tidigare.

Beyond Meat Leonardo DiCaprio

Din investeringsstrategi

Numera är nog Beyond Meat lite överskattat. Ändå kan du tjäna på aktiens volatilitet. Kom bara ihåg att vinst kan göras på både stigande och sjunkande priser. Vill du läsa mer om hur du aktivt spekulerar i en akties pris? Se denna kurs kurs om daytrader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *