Hur öppnar man ett konto hos Bitvavo?

Vill du öppna ett konto hos Bitvavo? I den här korta guiden kommer vi att diskutera hur du snabbt öppnar ett konto hos Bitvavo. Detta gör att du kan börja handla kryptovalutor på nolltid.

Har du inget konto hos Bitvavo än? Klicka här för att besöka webbplatsen och betala inga transaktionsavgifter för dina första € 1000 i handel!

Steg 1: Ange dina grundläggande uppgifter

Gå till registrera och ange en e-postadress, förnamn, efternamn och lösenord. Välj sedan ditt bosättningsland: Endast personer som bor i Europa kan öppna ett konto hos Bitvavo.

Öppna Bitvavo-konto

Det är också viktigt att du är medveten om riskerna med att investera i krypto. Genom att kryssa i rutan anger du att du förstår att handel med krypton är riskabelt.

Steg 2: Svara på ytterligare frågor

Innan du kan börja investera med Bitvavo måste du svara på några frågor. Du måste ange för vilket ändamål du vill använda ditt Bitvavo-konto och ursprunget till de medel du vill sätta in på ditt konto. Den nederländska banken kräver detta för att förhindra penningtvätt.

Steg 3: Bekräfta din identitet

Innan du kan sätta in pengar på ditt konto måste du först bekräfta din identitet. För detta ändamål kommer Bitvavo att behöva en kopia av ett identitetsdokument som visar följande:

  • Fullständigt namn
  • Nationalitet
  • Födelsedatum
  • Utgivningsdatum
  • Utgångsdatum
  • Utfärdandeland
  • Passfoto
  • Dokumentnummer

Bitvavo-verifiering

Steg 4: Insättning av pengar

Nästa steg för att öppna ett konto är att sätta in pengar. Det är viktigt att ditt bankkonto har samma namn som ditt Bitvavo-konto. Du kan enkelt länka ditt konto genom att överföra ett belopp från ditt bankkonto till ditt Bitvavo-konto.

insättningskredit Bitvavo

Steg 5: Skydda ditt konto

Du har nu slutfört alla steg som krävs för att börja handla krypto. Det är dock fortfarande klokt att gå igenom det sista säkerhetssteget. Du kan först bekräfta ditt telefonnummer. Telefonen kan sedan användas för att bekräfta inloggningsförsök. För extra säkerhet är det också tillrådligt att aktivera 2-FA-autentisering. På så sätt förhindrar du att obehöriga får åtkomst till ditt konto.

2FA security Bitvavo

Vill du läsa mer om Bitvavo?

Vanliga frågor om Bitvavo-konton

Alla över 18 år som bor i Europa kan öppna ett konto hos Bitvavo. Tyvärr är det inte möjligt för personer utanför Europa eller minderåriga att öppna ett konto hos Bitvavo.

Tyvärr går det inte att öppna ett andra konto hos Bitvavo.

Tyvärr är det inte möjligt att öppna ett företagskonto med Bitvavo. Detta kan dock komma att förändras i framtiden. Jag har hört från källor att Bitvavo arbetar hårt för att göra det här alternativet tillgängligt.

Att öppna ett konto hos Bitvavo är helt gratis. Du kommer dock att debiteras en transaktionsavgift när du öppnar kryptopositioner. Klicka här för att se en översikt över de avgifter du betalar när du handlar på Bitvavo.

Auteur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *