Bitvavo vs Bitvavo: vilken kryptomäklare är bäst?

I denna omfattande jämförelse kommer vi att undersöka vilken kryptoväxling som är bäst: Bitvavo eller Bitvavo. Detta gör att du kan bestämma vilken kryptomäklare du vill börja handla Bitcoins och andra krypton med.

Vill du testa Bitvavo och Bitvavo?

Vill du själv ta reda på om du gillar Bitvavo eller Bitvavo? Du kan öppna ett gratis konto med dessa kryptomäklare direkt:

På Bitvavo, via länken ovan, betalar du tillfälligt inga transaktionsavgifter på dina första € 1000 transaktioner!

Kryptos tillgängliga för handel: Bitvavo vs Bitvavo

På Bitvavo kan du handla med mer än 150 olika kryptovalutor. Alla kända kryptovalutor kan handlas på Bitvavo, inklusive Bitcoin, Ethereum och Dogecoin. Bitvavo analyserar ständigt marknaden och tillför regelbundet nya, relativt stabila altcoins till sin plattform. En fördel med detta tillvägagångssätt är att du inte lätt hittar ett kryptobluff mynt på plattformen.

Om du föredrar att handla med exotiska altcoins är Bitvavo det bästa valet. Bitvavo erbjuder betydligt fler handelsalternativ än Bitvavo. Vissa aktiva handlare gillar att köpa okända mynt i hopp om att de kommer att öka i värde kraftigt.

Hos Bitvavo är kryptotillbudet mer omfattande, men hos Bitvavo finns det mer kontroll.

Kostnader: är Bitvavo eller Bitvavo billigare?

På Bitvavo betalar du aldrig mer än 0,25% i transaktionsavgifter. Om du handlar stora belopp kan din transaktionsavgift till och med minska till 0%. För den mindre handlaren är dock avgiften 0,25%: detta är fallet när du handlar mindre än 100 000 euro per månad. Klicka här för att läsa mer om avgiftsstrukturen på Bitvavo.

Kostnaderna är klart lägre vid Bitvavo: de maximala kostnaderna du betalar där är 0,1%. På Bitvavo minskar transaktionskostnaderna också när du handlar mycket. Du kan också ytterligare minska dina transaktionsavgifter genom att köpa Bitvavo Coins.

Båda kryptobörserna är billiga, men Bitvavo är helt klart billigast. Om du vill börja handla aktivt, är Bitvavo ett bättre val. Om du bara vill köpa kryptos sporadiskt för att hålla dem på lång sikt, är Bitvavo också ett bra alternativ.

Programvara: Bitvavo vs Bitvavo

En viktig del av en krypto exchange, är naturligtvis programvaran. På Bitvavo använder du dig av en användarvänlig webbhandlare. På grund av den enkla designen kan även en nybörjare snabbt hitta och köpa kryptovalutor.

Bitvavo trader

Handelsprogramvaran i Bitvavo är mer komplicerad: menyerna är ganska omfattande, vilket kan göra Bitvavos programvara ganska överväldigande, särskilt för nybörjare. I gengäld finns det dock många extra alternativ.

Bitvavo-trader

Vilket programvarupaket som är bäst beror väldigt mycket på din personliga preferens. Om du vill handla aktivt kanske du vill välja Bitvavo. Om detta inte är ditt mål, Bitvavo kan vara det bästa alternativet.

Tillförlitlighet: Bitvavo vs Bitvavo

När det gäller tillförlitlighet vinner Bitvavo helt klart: det finns helt enkelt inte så mycket känt om Bitvavo. Jag kunde till och med besöka Bitvavos kontor, där de förklarade allt de gör för att hålla dina tillgångar säkra. Krypton lagras till exempel i datacenter utan att vara anslutna till internet. I den här artikeln kan du läsa allt om de åtgärder Bitvavo genomför.

Bitvavo å andra sidan framställs regelbundet i ett negativt ljus: detta beror främst på att de inte alltid följer lokal lagstiftning. Som ett resultat av detta blockerar lokala banker regelbundet betalningsalternativ och det finns lite mer osäkerhet om företagets framtida förlopp. Personligen tror jag inte att dina pengar bara försvinner, men det känns säkrare att ha en tydlig och lokal kontaktpunkt.

För mig är Bitvavos högre tillförlitlighet ett bra skäl att välja denna leverantör.

Kundsupport: Bitvavo vinner

På grund av den snabba tillväxten av kryptovalutor kämpar många börser med sin kundservice. På både Bitvavo och Bitvavo är det inte möjligt att få någon på telefon. Lyckligtvis kan Bitvavo hjälpa dig ganska snabbt via e-post eller livechatt på nederländska.

Mina erfarenheter med kundtjänsten på Bitvavo var inte lika bra: de kan vara svåra att nå (jag fick bara ett svar efter flera e-postmeddelanden) och de hjälper bara kunderna på engelska. Bitvavo vinner därför på Bitvavo när det gäller kundservice.

Betalningsalternativ: Bitvavo eller Bitvavo?

Bitvavo är det bästa valet om du vill sätta in eller ta ut pengar till ditt konto snabbt. Eftersom det är ett nederländskt företag beläget i EU kan du snabbt sätta in pengar på iDEAL eller din lokala bank. Du kan sedan få pengarna betalade tillbaka till ditt bankkonto på nolltid också. Det är synd att kreditkort inte stöds: detta beror på att den nederländska centralbanken är rädd för att människor använder dem för att köpa krypto med lånade pengar

Bitvavo är ett bättre val om du vill sätta in pengar på ditt konto med ditt kreditkort. Eftersom Bitvavo inte alltid följer lokala lagar är det inte möjligt att sätta in / ta ut pengar från ett europeiskt bankkonto. Detta är uppenbarligen en stor nackdel och en bra anledning att föredra Bitvavo framför Bitvavo.

Möjligheter och unika egenskaper

Bitvavo utvecklades för ett specifikt ändamål: att snabbt kunna köpa och sälja kryptovalutor. Därför är kryptobörsen mycket väl utvecklad för detta specifika ändamål.

Men om du letar efter ett utbyte med mer ”unika” funktioner, är Bitvavo ett bättre val. Till exempel, på Bitvavo, kan du ansöka om ett särskilt kreditkort som gör att du kan göra betalningar med krypto. Bitvavo erbjuder också fler olika kryptoprodukter och en mer avancerad handlare, vilket ger dig fler alternativ.

Naturligtvis är fler alternativ inte alltid bättre: om du bara behöver en solid handelsplattform är Bitvavo ett bra val. Men om du vill handla med mer exotiska produkter, kan Bitvavo vara ett bättre val.

Staking vid Bitvavo och Bitvavo

Du kan tjäna ytterligare avkastning på dina investeringar genom att satsa krypto. Detta är möjligt vid både Bitvavo och Bitvavo. Hos Bitvavo är avkastningen på staking inte särskilt hög jämfört med andra leverantörer.

Om du vill delta i insatsen kan du överväga att öppna ett konto hos Bitvavo. Hos den här leverantören kan du också delta i swappar och lanseringspooler. Det är dock viktigt att du undersöker vilka dessa är så att du kan göra en korrekt bedömning av riskerna.

Bitvavo eller Bitvavo som är bättre?

Efter att ha läst denna jämförelse, kanske du undrar vilket utbyte som är bäst: Bitvavo eller Bitvavo. Det är svårt att ge ett definitivt svar, eftersom detta starkt beror på din personliga preferens. Personligen tycker jag att Bitvavo är en bättre plattform på grund av dess högre tillförlitlighet och användarvänlighet. Men om du vill handla med mer exotiska produkter, kan Bitvavo vara ett bättre alternativ.

Är du inte säker på vilken plattform som passar bäst? Då är det verkligen tillrådligt att öppna ett konto med både kryptobörser. Detta är helt gratis och låter dig upptäcka vilket utbyte som passar dig bättre.

Klicka här för att öppna ett konto hos Bitvavo & Klicka här för att öppna ett konto hos Bitvavo

vanliga frågor

Är du övertygad om Bitvavos tillförlitlighet? Då kan du snabbt överföra dina krypton till Bitvavo. Du kan välja att helt enkelt sälja dina kryptos på Bitvavo och köpa dem igen på Bitvavo. Det är dock också möjligt att överföra krypton i ditt konto till din Bitvavo-plånboksadress.

Är du övertygad om de lägre kostnaderna och de mer omfattande möjligheterna på Bitvavo? Då kan du byta till Bitvavo. Du kan välja att sälja och köpa dina kryptomynt igen på Bitvavo. Men det är också möjligt att överföra dina kryptomynt från Bitvavo till din plånbok på Bitvavo.

Bitvavo har ett bättre rykte i Europeiska unionen, eftersom de arbetar enligt den senaste lagstiftningen och är registrerade i den nederländska banken. Detta garanterar att Bitvavo hanterar dina medel med försiktighet. Bitvavo har inte heller en dålig historia när det gäller tillförlitlighet. Även efter den omfattande hackningen 2019, de såg till att deras användare inte förlorade några pengar. Det enda problemet med Bitvavo är den instabilitet som orsakas av att de inte följer lokala lagar. Som ett resultat av detta kommer det inte längre att vara möjligt att sätta in och ta ut pengar via bankkonton i EU under 2021.

Vill du läsa mer om kryptohandel?

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *