Hur kan du köpa Brunel-aktier?

Funderar du på att investera i Brunel ? Ta en titt på den här sidan för att se var du kan köpa Brunel-aktier. På denna sida kan du också hitta aktiekursen för Brunel.

Var kan du köpa Brunel-aktier?

Vill du investera i Brunel genom att lägga till dina aktier i din portfölj? Vill du köpa Brunel-aktier? Du kan direkt köpa Brunel-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Brunel-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Brunel?

Är du nyfiken på aktiekursen på Brunel? I grafen nedan kan du se hur Brunel-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Brunel

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Brunel.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Brunelför de senaste 5 dagarna:

Är det smart att investera i Brunel?

Du kanske undrar om det är klokt att investera i Brunel-aktier. Detta beror starkt på ditt mål och din tidshorisont. På kort sikt kan du naturligtvis alltid spekulera i kursförändringar i Brunel-aktiekursen. På lång sikt är det dock inte alltid klokt att köpa Brunel-aktier.

Brunel-aktien är i själva verket det perfekta exemplet på en cyklisk andel. Detta innebär att Brunels aktiekurs är starkt kopplad till den globala ekonomiska situationen. När ekonomin går bra kommer efterfrågan på Brunel-tjänster att öka. Köp därför bara aktierna efter att du har undersökt ekonomins tillstånd.

Om Brunel

Brunel är en arbetsförmedling för högre utbildad personal och ursprungligen ett holländskt företag. Det grundades 1975 av J. Brand under namnet ”Multec”, som fokuserade på utstationering av ingenjörer. 1988 tillkom utstationeringen av icke-tekniska specialister till aktiviteterna.

Olika namn, ytterligare tillväxt

Från 1989 ändrades namnet på alla verksamhetsföretag till ett igenkännligt företagsnamn, nämligen Brunel. Brunel är uppkallad efter den brittiska ingenjören Isambard Kingdom Brunel. Därefter har Brunel bara fortsatt att växa och expandera och har också kommit in på den internationella marknaden. Från kontor i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Asien, Kanada och Australien 1996 har Brunel nu 97 kontor över hela världen. Sedan 1997 har Brunel noterats på Amsterdam-börsen.

Brunel är specialiserat på att tillhandahålla företagstjänster. Till exempel distribuerar de proffs flexibelt i projektledning. De utstationerar och konsulterar inom teknikområdet. Andra roller inkluderar IT, juridik, ekonomi, marknadsföring och kommunikation, sjukvård och alla discipliner inom olje- och gasindustrin.

brunel

Brunels mål

Brunels mål är att tillhandahålla excellens till sina kunder och konsulter i alla aspekter av deras tjänsteutbud, från resursplanering till uppdragets hela livscykel.

Sedan starten 1975 har de vuxit så mycket att de nu har över 10 000 anställda över hela världen och uppnår en årsomsättning på nästan 1 miljard, helt driven av sitt eget internationella nätverk.

Deras stora erfarenhet ger sina kunder förtroendet att deras ekonomiska och mänskliga resurser och arbetsförhållanden kommer att hanteras med högsta nivå av professionalism. Brunel har ett utmärkt rykte inom detta område.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *