Hur kan du köpa Burger King-aktier?

Det amerikanska företaget Burger King är en internationell kedja av snabbmatsrestauranger. Företagets huvudkontor ligger i Miami, Florida. Dessa snabbmatsrestauranger säljer främst pommes frites, hamburgare, olika snacks och läsk. Du kan investera i Burger King genom att köpa aktier i Restaurant Brands International. I den här artikeln diskuterar vi hur du kan dra nytta av en investering i aktien Burger King.

Hur kan du köpa Burger King-aktier?

Du kan inte omedelbart köpa Burger King-aktier eftersom Burger King är en del av företaget Restaurant Brands International. Innan du köper dessa aktier är det viktigt att studera hur hela företaget fungerar. Om Burger King presterar bra, men Tim Hortons går med förlust, kan en investering ändå gå dåligt. Så du bör inte investera i Burger King utan research.

En risk för investeringar i snabbmatsföretag är det ökade fokuset på ett hälsosamt liv. Snabbmat orsakar många hälsoproblem världen över. Fler och fler människor är medvetna om farorna med snabbmat. Samtidigt finns det gott om utrymme för Burger King att hitta kunder i nya utvecklingsregioner som Afrika. Dessutom svarar företaget de nya, mer medvetna kunderna genom att introducera vegetariska alternativ. Vill du köpa Burger King-aktier? Du kan investera i Burger King-aktier med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Burger King-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Hur investerar man aktivt i Burger King-aktier?

Om du vill investera i Burger King måste du köpa Restaurang Brands international aktien. Detta stora företag driver även det kanadensiska kaféet Tim Hortons. Efter tunnelbanan, McDonalds, Starbucks och Yum! Brands, Restaurants Brands International är det största företaget som genererar vinst på snabbmat.

Genom att aktivt spekulera i aktiekursen på Restaurant Brands International kan du uppnå de resultaten. Genom att aktivt investera kan du svara på de senaste nyheterna. Detta gör att du kan handla även när rapporter om företaget är negativa. En bra part där du kan investera Burger King med CFD:er är Plus500. Använd knappen nedan för att öppna ett gratis demokonto:

82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vad är Burger Kings aktiekurs?

Burger King är en del av företaget Restaurant Brands International. I grafen nedan kan du studera CFD-prisförändringen av Restaurang Brands International. Använd knapparna för att öppna en investeringsposition.

Skapandet av Burger King

Burger King Corporation grundades 1954 av två studenter Jim McLamore och David Edgerton. De gick på Cornell University School of Administration. Idén att öppna en snabbmatsrestaurang kom till efter ett besök av Jim McLamore på en McDonalds hamburgare i San Bernardino, Kalifornien. Den 4 december 1954 öppnades den första Burger King i Miami, Florida.

Burger King aktieköp

Platser i många länder

Burger King hade 11 700 platser i mer än 100 länder under 2016. Av dessa sajter ligger drygt hälften utanför USA. Det finns även filialer i Belgien, Nederländerna och Australien. Filialerna i Australien har ett annat namn: de kallas Hungry Jack’s. Av dessa 11 700 filialer ägs endast 71 direkt. Alla andra restauranger ägs av franchisetagare.

Burger King vill expandera i Afrika

De första butikerna i Sydafrika öppnades först 2013. 2018 tillkännagav Burger King sin önskan att expandera i Afrika. Under 2018 fördes diskussioner om öppnandet av nya restauranger i Nigeria. Afrika är utan tvekan en starkt växande marknad. Befolkningen på kontinenten växer snabbt och levnadsstandarden ökar. Den främst unga befolkningen passar även inom Burger Kings kundsegment. Genom att expandera i Afrika räknar Burger King även med att kunna konkurrera bättre med McDonalds 37 000 filialer.

Tycker du att det här är ett smart drag? Då kan det vara attraktivt att köpa Burger King-aktier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *