Hur kan du köpa aktier i Cronos Group?

Det innovativa företaget Cronos Group fokuserar på produktion och distribution av cannabis över fem kontinenter. Företaget främjar cannabisforskning, teknologi och produktutveckling. Företagets uppdrag är att förbättra människors liv. De vill uppnå detta genom att utnyttja cannabisens fulla potential. Tror du också på denna vision? Då kan det vara attraktivt att investera i Cronos Group genom att köpa aktierna.

Hur kan du aktivt investera i Cronos Group?

Att investera aktivt i Cronos Group-aktier kan vara mycket attraktivt. Cronos-aktier kan vara mycket volatila. Det beror på att det är en relativt ny marknad vilket gör att investerarna ännu inte vet hur de ska värdera bolagen. En bra part att aktivt investera i CFD Cronos Group-aktier är Plus500. Använd knappen nedan för att skapa ett gratis konto direkt:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vad är aktiekursen på Cronos Group?

Är du nyfiken på aktiekursen på Cronos Group? I grafen nedan kan du se hur Cronos Group-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Cronos Group

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Cronos Group.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Cronos Group för de senaste 5 dagarna:

Är det klokt att investera i Cronos Group?

Cronos Group-aktier är fortfarande ganska nya. På grund av detta ser du att priserna på företag verksamma på cannabismarknaden fluktuerar kraftigt. Aktier i ett företag som Cronos Group kan sjunka eller stiga tiotals procent på ett år. Genom att smart svara på detta kan du uppnå höga prisspekuleraer. Det är dock viktigt att aktivt följa prisutvecklingen.

Cronos Group är en relativt säker marijuanainvestering på grund av företagets stabila finansiella ställning. De har hållit inne mycket pengar och är inte alltför aggressiva med att köpa andra företag. Dessutom arbetar de tillsammans med tobaksproducenten Altria Group, vilket gör det lättare att attrahera ytterligare kapital. Stora utmaningar som coronapandemin är därför inte oöverstigliga problem för företaget.

Företaget säljer både medicinsk cannabis under Peace Natural Brands varumärke och rekreation ogräs under Cove och Spenat varumärken. Detta gör att de kan reagera väl på den ökade legaliseringen av dessa produkter. Ändå fungerar inte allt bra för Cronos Group: de började entusiastiskt arbeta med Altria för att utveckla vapers. Dessa produkter visade sig dock vara dåliga för hälsan och sedan dess har efterfrågan på dessa produkter minskat avsevärt.

Innan du investerar i Cronos Group-aktier är det därför lämpligt att noggrant undersöka hur företagets produkter presterar. Genom att analysera företagets position kan du avgöra om Cronos Group är den mest intressanta marijuanaaktien att investera i.

Cronos Groups varumärken

Cronos Group arbetar med en portfölj med flera varumärken. Dessa varumärken möter eller överträffar deras kunders behov och förväntningar.

  • Peace Naturals varumärket fokuserar på att bygga och forma marknaden för medicinsk cannabis. Ett helt nytt synsätt på hälsa främjas. Cannabis kan användas tillsammans med kost och livsstil som en stödjande terapi.
  • Cannabis från märket Cove tillhör den bästa cannabisen i världen. Endast de bästa blommorna av varje skörd används. Cannabisknopparna plockas för hand.
  • Spenat fokuserar på att producera den mörkaste spenaten i världen.
  • Lord Jones är en CBD-olja med mångsidiga tillämpningar. Denna CBD-olja innehåller inga smaker, färgämnen eller tillsatser. Eftersom CBD-oljan inte innehåller någon smak, bevaras den ursprungliga aromen av CBD-olja.
  • Peace+ är en fullspektruminfusion av hampa. Denna infusion innehåller alla typer av cannabinoider och terpener.

Cronos Group är ett investeringsbolag

De flesta företag som fokuserar på cannabis fokuserar på att producera cannabis. Cronos Group är smartare och investerar faktiskt i andra kanadensiska företag som producerar medicinsk marijuana. Cronos Group är ägare till företagen Peace Naturals och Original BC. Det äger också 21,5% av Whistler Medical Marijuana Company. Dessa tre företag producerar medicinsk cannabis. Peace Natural producerar även cannabisolja.

cronos group

Ökad efterfrågan på medicinsk cannabis

Cronos Group kan dra nytta av den växande efterfrågan på medicinsk marijuana i Kanada. Under 2017 växte antalet registrerade kunder till det medicinska cannabissystemet i Kanada med 10 % per månad. Tror du att denna trend kommer att fortsätta? Då kan det vara väldigt attraktivt att investera i cannabisaktier som Cronos Group.

Risker för företaget

Cronos Group löper också flera risker. Till exempel kommer det sannolikt att bli allt lättare för företag att få tillstånd att producera medicinsk cannabis. Mer konkurrens innebär högre marknadsföringskostnader och lägre marginaler.

Tror du att dessa risker gör en investering i Cronos Group för riskabel? Då kan det vara smartare att aktivt investera i aktien. Du kan också tjäna på fallande priser.

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *