Investera i Dash: hur tjänar du pengar genom att handla med Dash?

Precis som bitcoin, är Dash en så kallad kryptovaluta. Även fast den är mindre känd än bitcoin, behöver det inte nödvändigtvis betyda att den digitala valutan är mindre intressant. I jämförelse med bitcoin har Dash ett flertal unika fördelar. Dessutom är Dash väldigt labil, och som en investerare kan du dra stora fördelar från det. I den här artikeln diskuterar vi hur du kan investera i Dash genom att köpa kryptovalutan eller genom att aktivt handla med den.

Investera i Dash

Det finns två sätt att investera i Dash. Du kan ändra välja att aktivt handla i Dash kortsiktigt. Eller så kan du fysiskt köpa Dash. Nedan kan du läsa mer om dessa två investeringsmetoder.

Köpa Dash på lång sikt

Långsiktigt kan kryptovalutor vara en god investering. Men med tanke på det drastiska prisfallet 2017, måste en oundvikligen vara uppmärksam. Därför, köp enbart en begränsad mängd av Dash och se till att du noggrant överväger den perfekta tiden för att köpa kryptovaluta.

Fler och fler människor ser kryptovaluta som en god långsiktig investering. Vissa anser tillochmed att nya kryptovalutor, som bitcoin och Dash, att vara det nya guldet. Dessa digitala valutor är trots allt, ofta utanför de centrala bankernas kontroll, och har sina fördelar gällande din integritet. Detta gör kryptovalutor ännu mer attraktiva som en backup.

Det är relativt lätt att köpa Dash långsiktigt. Internet har ett flertal olika mäklare som erbjuder dig möjligheten att köpa Dash långsiktigt. Ett perfekt exempel av dessa pålitliga mäklare är Bitvavo. Med ett snabbt knapptryck kan du köpa Dash hos Bitvavo. Du behöver inte en plånbok och kan betala med din valuta.

Använd länken nedanför för att omedelbart öppna ett konto hos Bitvavo.

Handla med Dash: maximal kortsiktig spekulera

Du kan erhålla de bästa resultaten med Dash i det korta loppet. Kryptovalutan Dash är inte en extremt stabil valuta. Till skillnad från valutor såsom euro och dollarn förändras priset på Dash mycket. Genom att handla med Dash CFD´s kan du placera beställningar för ett flertal kortsiktiga rörelser. Detta kan göras med hjälp utav en online mäklare.

En av de best online broker att investera i Dash är Bitvavo. Med Plus500 kan du placera ordrar för både uppåtgående och nedåtgående priser. Med denna mäklare kan du också välja att göra en blankningsaffär. När du gör en blankningsaffär spekulerar du om ett nedåtgående pris av Dash.

Genom att spekulera om Dash på det här sättet, kan du också handla med de nedåtgående så att du har större chanser att erhålla ett bra resultat.

Genom att använda ett demo konto kan du testa denna typ av investering utan risk. Använd länken och öppna ett gratis demo konto:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Dash investing

Vad är det för skillnad på Dash i jämförelse med bitcoin?

Det är ibland svårt att se helhetsbilden med en mängd olika kryptovalutor till hands. Därför kommer vi nu kortfattat diskutera de största fördelarna med Dash i jämförelse med bitcoin. En stor fördel med Dash är att bekräftelsen av en transaktion går igenom InstaSend betalningssystem och betalningen är godkänd inom några sekunder. Med bitcoin kan det ibland ta flera timmar innan betalningen är utfärdad.

Det är också viktigt att poängtera att Dash erbjuder bättre enskildhet än bitcoin. PrivateSend försäkrar dig om att hela din historik bibehålls privat. Som ett resultat av detta är Dash en bättre kryptovaluta för att hålla dina transaktioner säkra och gömda.

Det är också intressant att Dash använder sig av masternodes. Det här försäkrar att det inte bara är miners som hittat kryptovalutan som är belönad. Andra byråer som förser lagring och validering av valutan är också belönad.

Slutligen är det viktigt att notera att 10% av transaktionskostnaderna går till en generell pott. Den här potten kallas Dash Treasury. Pengarna i denna pott är använd för att utveckla nya Dash projekt, vilket menas att utvecklingen av Dash är mindre relaterad till volontärers önskan att jobba på den. Alla dessa fördelar som nämnts ovan gör Dash, i vissa fall, en mer intressant investering än bitcoin.

Framtiden för Dash

När du försöker bestämma dig om du ska köpa eller sälja Dash, handlar mycket om att hålla ett nära öga på känslan i den generella marknaden. År 2017 ökade priset på kryptovaluta drastiskt men följdes sedan av en stor krasch. Efter den kraschen ser Dash ut att gå bra igen. Frågan är om denna trend vill fortsätta in i 2020. Men som alltid, genom att investera i rätt tid kan du oavsett uppnå goda spekuleraer. Trots allt är priset på kryptovalutan väldigt labil och genom att köpa Dash under dessa rätta tider kan du gå med spekulera.

Läs mer om hur du investerar i kryptovalutor in this article.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *