eToro trovärdig: Är eToro en scam?

eToro är en mäklare där du kan prova många tjänster kostnadsfritt; på grund av detta undrar många om eToro är en bluff. I den här artikeln undersöker vi om det är säkert att använda eToro. På så sätt kan du själv bestämma om du tycker att företaget är genuin.

Våra resultat: är eToro en scam?

Vi undersökte eToro omfattande och drog slutsatsen att eToro är inte scam. eToro får ibland en negativ bild, detta för att investerare som är nybörjare; köper aktier utan att ha tillräcklig med kunskap om det. Investera är en riskabel process som du kan förlora mycket pengar på. Men om du fattar rätt beslut kan du få bra resultat med eToro.

I vilket fall som helst är det inte rekommenderat att investera en stor summa pengar direkt med eToro. Det är klokare att öva med demo först. På så sätt kommer du att upptäcka hur programvaran fungerar och du kan sätta in pengar så snart du är redo för det. Vill du prova eToro gratis? Använd knappen nedan för att öppna en gratis demo hos denna mäklare:

74% av CFD-investerare i förlorar pengar. Fundera på om du vill ta denna risk.74% av CFD-investerare i förlorar pengar. Fundera på om du vill ta denna risk.

Är eToro granskad?

Trovärdiga mäklare regleras normalt av en officiell institution. Finansiella tillsynsmyndigheter ser till att finansinstitut följer reglerna. eToro övervakas av FCA, CySEC och ASIC. Vi har kontrollerat registreringarna och eToro är registrerad hos dessa organisationer. Detta innebär att företaget måste följa strikta regler och kan inte göra vad som helst med sina pengar.

eToro är säkert

Dina uppgifter lagras säkert på eToro under SSL-kryptering. Pengarna du sätter in lagras i en säker bank; att sätta in pengar på eToro är därför säkert. Dessutom bekämpar eToro aktivt parter som tvättar pengar eller använder plattformen för kriminell verksamhet.

Utförliga tester

Vi testade själva plattformen utförligt. eToro verkar 100% legitimt. Vi satte in pengar hos eToro, öppnat några positioner och fått pengarna utbetalda igen. Det här gick ju smort. I  social handel sektionen såg vi också andra nöjda handlare. eToro är verkligen ingen bluff. Vill du veta vad vi upptäckte när vi testade eToros plattform? I vår omfattande eToro-recension kan du läsa allt du behöver veta:

Varför säger folk att eToro är en scam?

eToro verkar vara helt säker och pålitlig. Ändå hävdar vissa att eToro är en bluff. Hur kan det komma sig? Vissa människor inser inte att du kan förlora pengar genom att investera. När du börjar investera med eToro står det tydligt överallt att du kan förlora pengar. Plattformen erbjuder också olika alternativ som du kan hantera dina risker med. Med ett stoppförlust kan du till exempel förhindra att dina förluster ökar för mycket. Du kan också ta ut pengar från ditt konto när som helst.

Ändå ignorerar vissa varningarna och börjar investera på eToro. Istället för att först lära sig att investera sätter de omedelbart in pengar och öppnar slumpmässiga positioner. Detta kommer säkert att leda till en stor investeringsförlust på lång sikt. Några av dessa förlorade investerare skyller sedan mäklaren.

Vill du ta ansvar för dina handelsresultat? Lär dig sedan omedelbart hur du kan investera bättre på eToro med vår omfattande handbok:

eToro riskvarning

eToro är en plattform med flera tillgångar som erbjuder både investering i aktier och krypto tillgångar, samt handel med CFDs.

Observera att CFDs är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångsverkan. 71% av investerar förlorar pengar när de handlar med CFDs med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Cryptoassets är instabila instrument som kan fluktuera mycket inom en mycket kort tidsram och därför inte är lämpliga för alla investerare. Annat än CFDs är handel med cryptoassets oreglerad och övervakas därför inte av något EU-regelverk.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test