Hur kan du köpa aktier i Eurocommercial Properties?

Eurocommercial Properties grundades 1991 och har noterats på Euronext Amsterdam i mer än 20 år. Ursprungligen investerade Eurocommercial i fastigheter i många länder. Funderar du på att investera i Eurocommercial genom att köpa aktier? På denna sida kan du omedelbart se var du ska göra detta! Du kan också begära det aktuella aktiekursen för Eurocommercial Properties här.

Var kan du köpa Eurocommercial-aktier?

Litar du på framtiden för Eurocommercial Properties? Då kan det vara intressant att köpa aktier från en online-mäklare. Vill du köpa Eurocommercial-aktier? Du kan direkt köpa Eurocommercial-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Eurocommercial-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för Eurocommercial?

Är du nyfiken på aktiekursen för Eurocommercial Properties? Nedan kan du se hur CFD-aktien utvecklas. Du kan också göra en beställning direkt på marknaden genom att trycka på köp- eller säljknappen.

Är det klokt att investera i Eurocommercial?

Huruvida det är klokt att investera i Eurocommercial beror mycket på det ekonomiska klimatet. Eurocommercial är det perfekta exemplet på en cyklisk andel . Cykliska bestånd rör sig starkt med den ekonomiska utvecklingen och går ofta bra när ekonomin presterar bra och dålig när ekonomin presterar dåligt.

Du såg detta till exempel under coronapandemin: på grund av de globala lockdown måste nästan alla Eurocommercials köpcentrum stängas. Detta är dåligt för lönsamheten för Eurocommercial-aktien: när köpcentrum stängs är det goda chanser att Eurocommercials hyresgäster går i konkurs. Dessutom blir det svårare att hitta nya hyresgäster.

Under ekonomiskt välstånd kan Eurocommercial öka hyrorna. Det finns då tillräcklig efterfrågan på butiksutrymme, vilket kan ha en positiv inverkan på aktiekursen. Ett stort hot mot framtiden för Eurocommercial är den fortsatta tillväxten av e-handel. När fler och fler människor handlar online minskar efterfrågan på vanliga butiker. Detta är inte gynnsamt för Eurocommersions lönsamhet.

Ändå behöver du inte sluta köpa Eurocommercial-aktier helt och hållet: det finns fortfarande många möjligheter! Speciellt på populära platser gillar folk fortfarande att shoppa en dag. När inkomsterna i de regioner där Eurocommercial är aktivt fortsätter att öka, finns det fortfarande gott om utrymme för tillväxt. Genom att tajma dina investeringar i Eurocommercial väl kan du fortfarande uppnå goda resultat.

Hur kan du köpa Eurocommercial-aktier?

Vill du köpa aktier i Eurocommercial Properties? Då måste du gå igenom några enkla steg:

  • Steg 1: öppna ett konto hos en online-mäklare där du kan köpa Eurocommercial Properties-aktier.
  • Steg 2: använd sökfunktionen i ditt mäklarkonto för att köpa Eurocommercial-aktien.
  • Steg 3: Använd köpknappen för att köpa Eurocommercial-aktier.
  • Steg 4: välj market order för att köpa aktien till det aktuella priset eller limit order till ett fast pris.
  • Steg 5: Utvärdera din investering däremellan för att avgöra om det är smart att hålla dina aktier.

Vad investerar Eurocommercial i?

Tidigare investerade Eurocommercial fortfarande i kontorsbyggnader. Men de har slutat helt göra det. Numera investerar Eurocommercial bara i köpcentrum. Personalen ser till att alla hyror betalas snyggt. Företaget letar också alltid efter intressanta nya platser.

Eurocommercial Properties verkar göra det bra: beläggningsgraden är ofta cirka 99%. Företaget är dock mycket cykliskt. När ekonomin är i dålig form är det mer troligt att köpcentra blir lediga. Det är därför inte klokt att investera kraftigt i företaget om du tror att ekonomin inte kommer att fungera bra i framtiden. Tror du att ekonomin kommer att växa inom en snar framtid? Då kan du verkligen överväga att investera i Eurocommercial!

Portfölj

Eurocommercial investerar bland annat i Frankrike. Eurocommercial öppnade sin första filial där 1992 med förvärvet av köpcentret Les Atlantes i Tours. 1994 gjorde de sitt första förvärv i Italien genom att förvärva Curno i Bergamo. Från och med 2001 skedde en övergång till den svenska marknaden.

Idag är Eurocommercial den mest erfarna styrkan för europeiska investerare med en enorm portfölj av köpcentra, varav 39% ligger i Italien, 36% i Frankrike och 25% i Sverige.

Denna spridning över olika regioner kan göra en investering extra intressant. När en region presterar dåligt kan de negativa resultaten ofta absorberas av bra resultat i en annan region.

eurocommercial

Eurocommercial fortsätter att växa

Trots att konkurrenter som Wereldhave var tvungna att göra betydande nedskrivningar på köpcentrum i Storbritannien och USA och som ett resultat också var tvungna att minska sin utdelning avsevärt, går Eurocommercial Properties fortfarande starkt.

Direktinvesteringsresultatet, som beräknas genom att minska hyresintäkterna med kostnaderna, ökar över en längre period.

Lite mer holländska

Eurocommercial har fortfarande sitt huvudkontor i Amsterdam, men sedan maj 2010 fokuserar man inte längre på den nederländska marknaden. De fokuserar främst på fastigheter i norra Italien, Frankrike och Sverige. Värdet på fastigheter i Italien har minskat något, men detta motverkades mer än av de högre värderingarna i Frankrike och Sverige.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *