Hur kan du köpa Flow Traders-aktier?

Flow Traders är ett företag som drar stor nytta av växelkursfluktuationer. När folk handlar mycket kan företaget göra en liten spekulera på alla dessa transaktioner. Detta gör det ännu mer intressant att investera i Flow Traders-aktier i tider av kris och osäkerhet. I den här artikeln tittar vi på hur du bäst kan köpa Flow Traders-aktier.

Var kan man köpa Flow Traders-aktier?

Flow Traders har mycket motiverad personal: under coronakrisen 2020 bodde anställda till och med i tält på kontoret för att ändå kunna uppnå goda resultat. Vill du köpa Flow Traders-aktier? Du kan direkt köpa Flow Traders-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Flow Traders-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad gör Flow Traders?

Flow Traders är ett unikt företag. Detta företag fungerar som en market maker. Vid volatilitet, kraftiga kursvariationer på börserna kommer bolaget att prestera extra bra. Tack vare existensen av Flow Traders är det nästan alltid möjligt att handla på de finansiella marknaderna. Detta unika företag på Damrak grundades 2004 av Jan van Kuik och Roger Hodenius. Huvudkontoret för detta företag ligger i Amsterdam.

Ett framgångsrikt företag

Företaget Flow Traders svarar på den växande populariteten för ETP:er i Europa. ETP är börsprodukter som följer en korg av värdepapper: dessa kan vara aktier eller varor, till exempel.

Några år efter skapandet var företaget marknadsgarant för europeiska ETP:er på alla större börser. Ett kontor öppnades sedan i Singapore för att etablera en position på den asiatiska marknaden. 2009 öppnades ett kontor i New York.

Flow Traders arbetssätt

Flow Traders är en HFT ( högfrekvent handel ) företag. På bara några millisekunder genomför företaget ett enormt antal transaktioner med hjälp av HFT-datorer. Transaktionerna görs på basis av de algoritmer som kontinuerligt beräknas av HFT-datorerna. Det faktum att endast en bråkdel tjänas per transaktion är inget problem. Tack vare det stora antalet transaktioner är det fortfarande lukrativt. Företaget är specialiserat på att övervaka prisrörelserna på råvaror, som t.ex guld eller olja.

Hur tjänar företaget pengar?

Flow Traders tjänar sina pengar på olika sätt. De små skillnaderna mellan köp- och säljpriser erhålls när investerare handlar med börshandlade produkter (ETP). Denna skillnad kallas också spread .

Dessutom tjänas pengar på de underliggande eller relaterade finansiella instrument som företaget säkrar exponeringen mot.

Det här företaget handlar om volatilitet

Volatilitet är viktigt för Flow Traders-företaget. När det är mycket volatilitet, alltså en aktiemarknad som rör sig snabbt, ökar rörelsespekuleraen. Investerare med Flow Traders-aktier kan också tjäna mer i tider av volatilitet. En Flow Traders-aktie är därför absolut värd att köpa i tider av hög volatilitet.

Flow Traders är en ljuspunkt på börsen

I turbulenta tider drabbas vi hårt. I mars 2020 var det endast 2 fonder i AEX som hade en förlust på mindre än 10 %. Förlusterna är också tunga bland midcapspelare. Till exempel tappade Fugro mer än 67 %.

Den enda ljuspunkten bland midcutters var Flow Traders. Detta företag kan trots allt dra nytta av den starkt växande handeln med ETF:er. Som ett resultat ökar företagets handelsintäkter. I mars 2020, jämfört med början av året, var andelen 4% i plus. Detta resultat ökade betydligt senare under året.

Det kan därför vara smart att köpa Flow Trader-aktier för att skydda din portfölj mot volatilitet eller negativ börsutveckling. När dina andra aktier underpresterar, finns det en god chans att dessa förluster kommer att kompenseras av dina spekuleraer på Flow Trader.

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *