Vilka är fördelarna med Bitvavo?

Överväger du att köpa bitcoins och andra kryptovalutor på Bitvavo? I den här artikeln kommer vi att diskutera de största fördelarna med Bitvavos handelsplattform. Är du också nyfiken på nackdelarna med Bitvavo? Läs sedan denna artikel.

Har du inget konto hos Bitvavo än? Öppna ett konto nu gratis och betala inga transaktionsavgifter på dina första € 1000 transaktioner:

Fördel 1: låga transaktionsavgifter

En stor fördel med att köpa och sälja Bitcoins och andra kryptovalutor på Bitvavo är de låga transaktionsavgifterna. På Bitvavo betalar du aldrig mer än 0,25% i avgifter, och denna procentsats kan sjunka ännu mer när du handlar med stora volymer.

Är du nyfiken på Bitvavos avgiftsstruktur? Läs sedan denna artikel och upptäck hur avgiftsstrukturen på Bitvavo fungerar.

Fördel 2: Handel från så lite som 5 euro

Kryptos är tillgängliga för alla på Bitvavo. Det är möjligt att köpa bitcoins för ett belopp på € 5. Detta gör att du kan köpa krypto med jämna mellanrum (t.ex. varje månad) för en liten summa.

Fördel 3: tillförlitligt exchange

Bitvavo gör allt som står i deras makt för att hålla dina kryptotillgångar säkra. Bitvavos plånböcker är till exempel försäkrade för upp till 255 miljoner euro. Eftersom du handlar med ett holländskt företag som är registrerat hos den holländska banken kan du vara säker på att företaget måste uppfylla strikta krav. I vår artikel om tillförlitligheten hos Bitvavo kommer vi att diskutera detta närmare.

Fördel 4: användbarhet

En annan stor fördel med Bitvavo är att plattformen är användarvänlig. Vissa kryptobörser gör köp och försäljning av bitcoins onödigt komplicerat. På Bitvavo kan du faktiskt köpa bitcoins med bara några klick.

Bitvavo-plattform

Fördel 5: tjäna pengar med insatser

En annan fördel med Bitvavo är att det gör att du kan tjäna pengar genom att satsa. Med insatsen får du periodvis ränta över dina krypton. Hos Bitvavo kan denna insats ge upp till 10.

Fördel 6: professionell support

En annan fördel med Bitvavo är deras nåbarhet. Du kan nå Bitvavos supportteam via deras livechatt och e-post. Deras support är tillgänglig på flera språk som engelska, holländska, franska och tyska.

Vill du läsa mer om Bitvavo?

I den här Bitvavo-granskningen kan du läsa allt du behöver veta om att handla krypto med Bitvavo. Du kan också läsa Bitvavo-manualen: där diskuterar vi i detalj hur köp och försäljning av krypto fungerar.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *