Investera gratis i aktier och Forex

”Investera gratis” … det kan låta som en saga för många av oss. Men tänk igen, att investera gratis är verkligen möjligt! Vissa mäklare erbjuder möjlighet att investera gratis i aktier utan extra kostnader. Andra mäklare i sin tur ger dig möjligheten att testa handel gratis med en obegränsad demo. Denna artikel kommer ha en översikt på platser och partier där du kan investera gratis.

Var kan du investera gratis?

Vi kommer att titta på några parter där du kan investera 100% kostnadsfritt och utan provision. Vi kommer också att diskutera varför dessa mäklare erbjuder gratis investering.

eToro: gratis investering i aktier

De flesta mäklare kommer att tillämpa transaktionskostnader. eToro är dock ett undantag och tillämpar inte transaktionskostnader. eToro erbjuder dig därför möjligheten att handla aktier utan fasta transaktionskostnader.

Detta gör eToro till en intressant mäklare för att investera lägre summor pengar. Dessutom finns det en riskfri och kostnadsfri obegränsad demo för att testa alla eToro-möjligheter. Använd knappen nedan för att öppna ditt konto:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Gratis investeringsaktier eToro

Nollprovisionsaktiehandel på eToro

Varför erbjuder eToro gratis investering?

Att köpa aktier är gratis på eToro. Dem gör investering gratis eftersom de hoppas kunna locka kunder till en av sina andra produkter. eToro erbjuder också möjligheten att aktivt spekulera med CFD: på aktiekurserna.

Eftersom handel med hävstång är föremål för räntor är CFD: s mer lönsamma för företaget. Inget intresse för CFD? I så fall kan du fortfarande dra nytta av de kostnadsfria eToro-tjänsterna. Vill du veta mer om eToro? Läsa vår recension om den här mäklaren.

DEGIRO: investera gratis i ett premiumval av investeringsfonder

DEGIRO är en pålitlig mäklare där du betalar transaktionskostnader när du investerar i vissa kända aktier, ändå erbjuder DEGIRO också möjligheten att investera gratis i vissa produkter. Fonderna som ingår i det så kallade premiumvalet eller kärnvalet i DEGIRO kan handlas gratis.

Dessa är välkända och populära fonder. Därför kan investering i investeringsfonder vara ganska attraktiv hos DEGIRO. Använd knappen nedan för att öppna ett gratis konto hos den här parten:

DEGIRO gratis indexfond

Handel med premiumval på DEGIRO utan transaktionskostnader

Varför är det gratis att investera i premiumvalet?

DEGIRO erbjuder denna trevliga möjlighet att locka nya kunder. Oavsett hur du ser på det är det attraktivt att kunna investera i olika fonder utan att behöva betala transaktionskostnader.

Plus500: investera i CFD provisionfria

Vill du hellre spekulera aktivt på exempelvis aktier? Då är CFD:er din kopp te. Med CFD:er kan du placera order på både stigande och fallande marknader.

Därför kommer du att kunna svara på den senaste marknadsutvecklingen. Plus500 tar courtage för svenska kunder investeringar. Därför kan handel med små belopp fortfarande vara möjligt när du väljer denna CFD-mäklare. Klicka här för att prova alla funktioner gratis med en demo:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

ingen provision på Plus500

Varför är det gratis att investera i Plus500?

Plus500 tjänar fortfarande pengar från sina kunder. De tjänar pengar genom en finansieringsavgift som tillämpas på positioner som har varit öppna i mer än en dag. Förutom det betalar du också en så kallad spread som är skillnaden mellan köp och försäljningspris. Därför måste du noga överväga kostnad – avkastning på investeringskvoten när du investerar på Plus500.

Markets.com: Gratis obegränsad demo

På Markets.com får du nu ett gratis demokonto så att du kan testa möjligheterna gratis. Markets.com är en av de större mäklarna där du aktivt kan handla bland annat aktier och valutor. Tack vare de utökade analysfunktionerna och funktionerna och den omfattande programvaran, så är det bara och flyga iväg. Klicka här för att öppna ett gratis konto:

Varför erbjuder Markets.com en gratis demo?

Markets.coms avsikt är att locka nya kunder genom att erbjuda en gratis demo. Du kan testa plattformens möjligheter genom att använda en demo. Uppnår du bra resultat med demo? Då finns det en god chans att du kommer att sätta in pengar på Markets.com-plattformen och börja investera. I slutändan kommer Markets.com att tjäna pengar tack vare transaktionskostnaderna för dina investeringar.

Är gratis investering 100% gratis?

För bra för att vara sant … ett uttryck som ofta förknippas med gratis onlinetjänster. Ett uttryck som i många fall också kan associeras med gratis handel. I många fall har de parter som erbjuder gratis investering specifika dolda motiv. Många mäklare erbjuder gratisinvesteringar för att locka kunder till andra investeringsprodukter.

Det är därför av avgörande betydelse att ta reda på de bakomliggande skälen till varför deras investeringstjänster erbjuds gratis, i vissa fall är det verkligen gratis att investera gratis. Däremot ska man alltid vara vaksamma. Kontrollera noggrant om andra ”dolda” kostnader debiteras och avgör om du vill betala ”priset” för gratis investering.

gratis investering

Kan du få en gratis bonus?

Tidigare erbjöd många mäklare en gratis bonus för att testa att investera. Dessa tider är tyvärr över. Nya lagar, regler och förordningar har förbjudit gratis bonusar för nya investerare. Har du fortfarande stött på ett gratis bonuserbjudande? Lämna denna mäklare i fred! Mäklare som lovar gratis bonusar bryter mot lagen eftersom nya investerare kan inte få en gratis bonus.

För vem är fria investeringar mest attraktiva?

Gratis investeringar är särskilt intressanta för människor som har en liten summa att investera. Att köpa aktier med lite pengar kan leda till höga transaktionskostnader. $ 3 i kostnader för en $ 100-transaktion motsvarar en 3% förlust på din transaktion. Denna procentsats minskar drastiskt till 0,03% när du gör en transaktion på $ 10.000. Chansen att du uppnår en avkastning på 3% är mycket lägre än chansen att du får en avkastning på 0,03%.

Om du planerar att bara investera en liten summa pengar är en part som erbjuder gratis investeringar extra attraktiv. På det sättet kan du fortfarande uppnå en bra avkastning på investeringen genom att bara investera en liten summa pengar.

Varför bör du noga överväga kostnaderna?

Det är viktigt att välja en mäklare som tar ut låga kostnader. Transaktionskostnader kan ha en allvarlig inverkan på din avkasting. På lång sikt kan en dyrare mäklare kosta dig tusentals euro. Är du intresserad av att se vilken mäklare som är den mest gynnsamma parten i din specifika situation? Använd vårt jämförelsesverktyg för att omedelbart jämföra alla transaktionskostnader som debiteras av de olika mäklarna:

Investera för gratis tips

Det är viktigt att använda din gratis erbjudande på ett ordentligt och smart sätt! Dessa pengar låter dig nämligen upptäcka om onlineinvesteringar är din kopp te och om du kan uppnå en hög avkastning på investeringen. Vilken skillnad skulle en avkastning på $ 100, $ 1000 eller till och med $ 10.000 betyda för dig?

Det är därför av yttersta vikt att ansvarsfullt använda din gratis demo. Testa alla möjligheter noga och börja först med den riktiga affären (läs: riktiga pengar) när du har samlat tillräckligt med kunskap. Kolla vår kurs lära sig att investera lönsamt för att förbättra dina färdigheter. Övning och erfarenhet är nycklarna till investeringsframgång!

Information om online handel

Det är klokt att använda din gratis demo av Markets.com eller Plus 500! Genom att göra det kan du upptäcka om onlinehandel är något för dig. Onlinehandel kan ge en positiv avkastning. Men många handlare lyckas inte handla lönsamt till slut.

Av den anledningen är det klokt att använda din gratis demo så ansvarsfullt som möjligt. Riskera inte hela din bonus på en gång. Läs artikeln lära sig att handla och lär dig av dina framgångar och misstag. Handel är något du lär dig genom att göra!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *