Hur kan du köpa aktier i Frontier Communications Corporation?

Frontier Communications Corporation är ett välkänt amerikanskt företag som erbjuder telefon- och internettjänster till amerikaner. Vill du investera i Frontier? Då har du kommit helt rätt. Ta reda på omedelbart med vilka aktiemäklare du kan köpa aktierna i Frontier Communications Corporation och se aktuellt aktiekurs.

Var kan du köpa Frontier Communications-aktier?

Priset på Frontier Communications Corporation har nått en ny låg. Tror du att företaget kommer att kunna göra en ny topp i framtiden? Då kan det vara intressant att köpa aktier i Frontier Communications Corporation. Vill du köpa Frontier Communications-aktier? Du kan direkt köpa Frontier Communications-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Frontier Communications-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Är det klokt att investera i Frontier Communications?

2016 stängde Frontier CEO Daniel McCarthy en affär på 10 miljarder dollar för att köpa Verizons kabelföretag. Detta fördubblade antalet kunder för företaget: tyvärr minskar intresset för betal-tv med ökningen av till exempel Netflix . Som ett resultat försvann många av dessa kunder och besparingarna från skalfördelar stod inte mot denna förlust.

I framtiden kommer antalet kunder sannolikt att minska ytterligare. En ny investering i Frontier Communications-aktier rekommenderas därför inte. Som aktiv näringsidkare kan du dock fortfarande dra nytta av aktiekursfluktuationer.

Om Frontier Communications Corporation

Frontier Communications Corporation är ett amerikanskt företag. Företaget tillhandahåller internet- och telefontjänster till privat- och företagskunder. På detta sätt håller företaget människor anslutna till det som är viktigast för dem. Frontier Communications Corporation-anställda arbetar varje dag i 29 stater för att förnya, samarbeta och leverera till kunder. Frontier grundades 1935 och är ett Fortune 500-företag.

Frontier Communications Corporations aktier

Vad har Frontier att erbjuda?

Frontier erbjuder inte bara lokala och långväga telefonlinjer. Företaget erbjuder också bredbandsinternet, digital-TV och datorsupport till bostads- och företagskunder i 29 stater i USA. Som internetleverantör rankas företaget som åttonde i USA. Antalet kunder är 3 735 000. Som betal-tv-leverantör rankar företaget elfte. Företaget har 838 000 kunder.

Etablering och utbyggnad av Frontier

Bolaget grundades 2009. Namnet på företaget vid den tiden var Citizens Utility Companies. Företaget var beläget i Minneapolis. Efter andra världskriget var en investerare från New York intresserad av företaget. Från femtiotalet till sjuttiotalet fortsatte företaget att expandera.

Många nya telefonlinjer på nittiotalet

På 1990-talet växte företaget Citizens Utilities snabbt. Många telefonlinjer förvärvades. Till exempel förvärvades 190 000 telefonlinjer i delstaterna Idaho, Tennessee, West Virginia och Utah. 1994 förvärvade företaget 270 000 telefonlinjer i New York och 38 000 telefonlinjer i Arizona. Under de följande åren förvärvades telefonlinjer på olika platser fram till 2000. På detta sätt fortsatte företaget att växa. Företaget växte också med förvärvet av Ogden Phone 1997.

Namn ändring

Citizens Utility Company, namnet på företaget när det grundades 1935, ändrades till Citizens Communications Company i maj 2000. Från och med den 1 augusti 2008 heter företaget Frontier Communications Company.

Hur fick företaget namnet Frontier? Genom förvärvet av företaget Global Crossing 2001. Detta företag förvärvade namnet 1999. Sedan köpte företaget Frontier Company.

Gjorde Frontier rätt val?

Faktum är att telefonlinjen används mindre och mindre hjälper inte företaget. Kunderna vill ha kabelinternet av hög kvalitet, så inget internet via telefonlinjen. Aktiemarknadsanalytiker har undrat om Frontier gjorde rätt val för många år sedan. Antalet kunder med fast telefonlinje fortsätter att minska varje kvartal efter förvärvet av Verizon. Övertagandet gjorde Frontier inget bra. Utdelningen måste annulleras och aktierna delades. Den splittringen var nödvändig för att förhindra avlägsnande från Nasdaq.

Tror du att detta förvärv fortfarande kan bidra till resultaten från Frontier Communications Corporation i framtiden? Då kan det vara klokt att köpa aktierna. Enligt min mening är det bättre att hålla sig fritt från beståndet.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *