Att köpa Gnosis: hur investerar man i Gnosis (GNO)?

Om du vill arbeta med att öka dina tillgångar är investeringar avgörande. Att lämna dina pengar på ett sparkonto skapar ingen spekulera. Nu är det sant att det finns många saker du kan investera i. Vilka är de bästa investeringarna att göra? Att investera i digitala valutor är en av de möjligheter du kan välja. Ett av de projekt du kan investera i är Gnosis.

Vill du veta vad Gnosis är och vad du kan förvänta dig av detta projekt? I så fall skulle det vara bra att läsa den här artikeln noggrant, eftersom vi har sammanfattat den viktigaste informationen för dig. Genom att läsa den här artikeln kommer du inte att konfronteras med några obehagliga överraskningar!

Hur & var kan du köpa / investera med Gnosis?

Du kan investera i Gnosis på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Gnosis:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Gnosis

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Gnosis
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Gnosis
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Gnosis direkt på ditt konto!

Vad är gnos? – projektets mål

Senare kommer vi att titta på huvudkomponenterna i en gnosis. Men innan det måste vi ta en titt på vad detta projekt är. Gnosis är en dedikerad plattform för förutsägelse av marknader byggd som en decentraliserad applikation (dApp) på Ethereums nätverk. Det här är ganska tungt, men det betyder i grunden att Gnosis är ett projekt som körs på själva Ethereums plattform.

Plattformen innehåller både en plånbok och en Exchange. Vi kommer inte att gå in på detta mer eftersom det inte är fokus för själva projektet. Gnosis är utrustad med ett komplett infrastruktur lager som du kan använda för att få din App att förutsäga marknaden.

Vad är en prediktionsmarknad, och varför är det användbart att sätta upp en? En prediktionsmarknad använder användarprognoser för att samla information om framtida händelser. Användare på marknaden handlar tokens som representerar resultatet av en viss händelse. Eftersom vissa resultat är mer benägna att inträffa än andra, slutar dessa tokens att ha olika värden på den öppna marknaden.

När tiden går eller relaterade händelser inträffar kan vissa utfall inträffa oftare. Detta gör att deras värde ökar. När händelsen inträffar kommer tokens som representerar det slutliga resultatet att ha fullt värde. Resten av polletterna blir värdelösa.

Köp Gnosis

Den speciella hanterings interface

Nästa fas av Gnosis är Management Interface. Teamet släppte en betaversion i december 2017. De har bara inte meddelat ett datum för huvudversionen av plattformen än. Management Interface är i princip din instrumentpanel för Gnosis prediktionsmarknader. Det är här du kan se din balans och själv delta i att förutsäga resultat.

Sedan lanseringen av Apollo (version 1.0 av prediktionsmarknadsprotokollet) i maj 2018 har Gnosis-teamet flyttat fokus till Gnosis Safe. The Safe är i princip inget annat än en kryptovaluta-plånbok som du kan använda för dina tokens. Sammantaget fungerar plånboken bra, även om den fortfarande är i sin test fas.

Investera i Gnosis genom en börs

Om ovanstående information gör dig intresserad av att investera i Gnosis kommer du förmodligen att undra hur du kan göra detta bäst. För att kunna investera hamnar du faktiskt alltid på börsen. Börsen kan ses som en handelsplats där köpare och säljare av digital valuta möts.

Det är viktigt att välja en börs med ett pålitligt rykte. Detta är för att detta är det enda sättet på vilket du också kan börja investera säkert i ett projekt som Gnosis. Du kan till exempel välja en börs som Bitvavo. Bitvavos tillförlitlighet bidrar till högsta möjliga säkerhet när du investera i kryptovalutor. Om du väljer att investera i Gnosis är det möjligt att överföra mynten till en plånbok, även om du också kan lämna dem på börsen.

Möt Olympia

Olympia är för närvarande testversionen av projektet. Vid ett tillfälle organiserade de gratis turneringar i denna produkt. Detta gav dig som användare chansen att testa det utan att spendera några pengar. Varannan dag skulle laget ge dig ett visst antal Olympia (OLY) tokens som du kan använda för att satsa på olika förutsägelsemarknader. Om du gjorde det bra på marknaden skulle du få ett visst antal GNOS -tokens. Dessa tokens kan sedan säljas för riktiga pengar.

Även om inte mycket pengar var inblandade, var det första gången projektet faktiskt användes. Det verkar som om Gnosis-teamet sedan har tagit Olympia från marknaden. Det är ännu inte klart när den kommer tillbaka. Fram till dess kommer du tyvärr inte att kunna använda den.

Slutsats – ska du investera i Gnosis?

Även om Gnosis är något mindre välkänt än de andra projekten på marknaden, är det verkligen ett projekt som kan uppleva stor tillväxt. Detta beror främst på att Gnosis är ett av få projekt som fokuserar på att skapa en egen förutsägelsemarknad. Det är ett företag som därför är unikt i sitt slag.

Nu finns det också människor som tror att Gnosis egentligen inte har många fördelar och att du inte ska investera för att det. Så, är det eller är det inte klokt att köpa Gnosis? Detta är verkligen ett personligt val att göra. Det beror helt på vad du tycker om teamet och projektet. Vi är bara här för att ge dig användbar information som hjälper dig att göra ditt val.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *