Köp IOST: Hur investerar man i IOST?

Under de senaste åren har uppkomsten av blockchain -tekniken varit utan motstycke. IOST har kommit ur denna trend. IOST är en blockchain som lyckas ansluta enheter via ett decentraliserat nätverk. På så sätt kan ett smart hus till exempel utformas. Tekniken verkar mycket lovande.

IOST är också associerat med en kryptovaluta som kallas IOST -token. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på IOST. Vi tittar på kryptos ursprung, utveckling, fastigheter och köp och försäljning. I slutet kommer vi att diskutera om det kan vara smart att investera i IOST.

Hur & var kan du köpa / investera med IOST?

IOST vill göra en plattform tillgänglig för IoS som står för Internet of Services. Med Huds kan information lagras säkert och dApps och smarta kontrakt gör det möjligt att skapa tjänster och produkter för plattformen. En stor fördel med IOST är att denna blockchain -teknik är skalbar, vilket är ett stort problem med bitcoin. Det är därför investeringar i IOST kan fungera bra.

Du kan investera i IOST på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i IOST:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 IOST

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj IOST
  4. Ange det belopp som du vill köpa för IOST
  5. Tryck på köpknappen

Då köps IOST direkt på ditt konto!

Vad är IOST?

IOST är ett decentraliserat blockchain -nätverk som gör att fjärrenheter kan anslutas och styras. Detta är ett decentraliserat sätt att förverkliga ett smart hem. Till exempel kan diskmaskiner, kylskåp, tvättmaskiner eller kaffebryggare anslutas till den.

Genom att använda en app kan alla dessa enheter fjärrstyras. Dessutom är IOST -tekniken inställd på att optimera användningen. Tekniken gör detta genom att analysera användardata. Det är ett system som har utvecklats från Internet of Things (IoT) som gör Internet of Services (IoS) möjligt. IoS gör användningen av blockchain -teknik i form av en tjänst (t.ex. IOST) realistisk.

Investera i IOST

Hur uppstod IOST?

IOST kom från begränsningen av de första blockchain -teknikerna. Denna begränsning berodde främst på att blockchains inte var skalbara. Detta höll transaktionskostnaderna höga. I det ögonblick en blockchain är skalbar kan fler och snabbare transaktioner bearbetas. Denna volym och hastighet minskar i sin tur kostnaden per transaktion. Detta kan göra en investering i IOST mer attraktiv.

Enligt IOST ligger problemet med skalbarhet i loggen som innehåller alla transaktioner. Detta måste nu lagras och uppdateras hela tiden. Sedan måste varje enhet inom hela blockchainsystemet också delta i transaktionen genom att ge konsensus. Kombinationen av dessa två funktioner gör traditionella blockchains icke skalbara.

Vilka är målen med IOST?

Målen för IOST fokuserar på att lösa skalbarhetsproblemen som traditionella blockchains upplever. Lösningen som erbjuds av IOST är baserad på decentraliserat utbyte av produkter, liksom tjänster. IOST använder sig av ’Efficient Distributed Sharding’ (EDS).

Detta innebär att enheterna, som måste ge konsensus, delas in i mindre grupper för att skapa ett mindre nätverk. På detta sätt belastas inte hela nätverket med transaktionen och skalbarhet kan uppnås. Förutom EDS har IOST också utvecklat Believable First Consensus (BFC). Här grupperas gruppen av kontrollenheter i en transaktion i ”trovärdiga” och ”normala” noder. Dessa bildas under blockchain -validering. Konsensus nås genom en kombination av trovärdiga och normala noder som ger deras konsensus. På detta sätt kan upp till 100 000 transaktioner utföras per sekund. Detta är många gånger högre än vad blockchains för närvarande kan bearbeta.

Denna högre skalbarhet gör IOST mer allmänt tillämpligt vilket kan vara en bra anledning att investera i kryptovalutan.

Vilka är fördelarna med IOST?

  • Skalbarhet : EDS- och BFC -utvecklingen som nämns ovan gör det möjligt att göra denna blockchain -teknik skalbar.
  • Säker och pålitlig : genom vidareutveckling av de traditionella blockchains är det möjligt att skapa ett nätverk som är lika tillförlitligt och skalbart. På detta sätt kan ännu fler transaktioner genomföras per sekund och till ett lågt pris per transaktion.
  • Globala transaktioner : globala decentraliserade transaktioner görs enkelt av IOST -tekniken. Således kommer den praktiska funktionen att skapa ett smart hem att tilltala många konsumenter.

Vilka är nackdelarna med IOST?

Förutom de många fördelar som IOST erbjuder, finns det också en nackdel. EDS och BFC ökar transaktionsvolymen, men något på bekostnad av kontrollen. Med traditionella blockchains måste alla i ett nätverk ge konsensus, men detta är inte fallet med IOST på grund av skalbarhetsfrågor. Systemet blir också något mer mottagligt för bedrägeri.

Köp IOST

Du kan enkelt köpa IOST -krypto (IOSToken) via en online -kryptobyte. Att hålla IOSToken kan göras via en hårdvaru- eller mjukvaruplånbok. Efter att ha skapat ett konto på en kryptobörs kan du sätta in pengar. När du har uppgraderat kontot kan du omedelbart börja handla IOSToken.

Vad ska du se upp för när du investerar i IOST?

När du investerar i IOST är det lämpligt att förvara det i en plånbok. Detta är det säkraste sättet att hålla krypto. Det mest riskfyllda alternativet är att hålla krypto på en börs. Utbytet kan till exempel hackas av en cyberattack.

Dina kryptomynt kan försvinna, och du kommer inte att vara försäkrad för detta. Detta är nackdelen jämfört med vanliga banker som erbjuder en sådan balansförsäkring.

Ta därför reda på om du vill använda en mjukvara eller hårdvaruplånbok. En hårdvaruplånbok ger den bästa säkerheten. Det är en fysisk enhet med vilken krypto kan hållas, handlas och hanteras.

Att investera eller i IOST eller inte?

Att investera i IOST kan vara mycket intressant för framtiden. Under de senaste åren har blockchain -tekniken gjort stora språng och IOST kan mycket väl bli nästa trend. Om denna teknik blir praktisk i stor skala kommer värdet av IOST att öka dramatiskt. Vi gör inga påståenden om vad det möjliga framtida värdet för en finansiell enhet kommer att vara.

IOST visar mycket potential, så gör din forskning om denna teknik innan du investerar i den. Utvecklingen av ytterligare blockchain -teknik kommer att göra det möjligt att utföra många tusentals transaktioner per sekund. På så sätt kan mycket mer data delas i framtiden.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *