Hur kan du köpa Kingfisher-aktier?

Kingfisher är ett engelskt multinationellt företag med huvudkontor i London. Företaget har olika välkända varumärken: tänk till exempel på B&O, Costorama, Brico Dépot och Screwfix. Kingfisher är noterat på Londonbörsen där du kan köpa aktierna. Vill du investera i ett företaget själv? Då kan du verkligen överväga en investering i Kingfisher! Du kan också begära de senaste aktiekursuppgifterna på denna sida.

Var kan jag köpa Kingfisher-aktier?

Tror du att Kingfisher är väl förberedd för framtiden? De har förändrat organisationen avsevärt och är också alltmer aktiva online. Detta kan naturligtvis ha ett positivt inflytande på företagets verksamhet. Vill du köpa Kingfisher-aktier? Du kan direkt köpa Kingfisher-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Kingfisher-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Kingfisher?

Är du nyfiken på aktiekursen på Kingfisher? I grafen nedan kan du se hur Kingfisher-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Kingfisher

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Kingfisher.

Analys av Kingfisher

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Kingfisher är det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur Kingfisher-aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Kingfisher för de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Kingfisher aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Kingfisher kommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om Kingfisher prisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Om Kingfisher

Kingfisher är en seriös aktör i DIY-världen. De tjänar individer och företag. Kingfishers välkända varumärken är B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix och Koisher is eeçtaş. Det finns 77 000 personer som arbetar i 1 326 butiker i 9 länder.

Mycket kunskap finns inom företaget för att underlätta hemförbättringsprojekt. Det bästa resultatet är viktigt, vilket naturligtvis helt beror på folks behov. Hur lever människor? Vilka olika typer av hem bor de i? Vilka behov finns det för att förbättra bostäderna?

Tror du att Kingfisher vet hur man ska svara på marknadens efterfrågan? Då kan du verkligen överväga att köpa Kingfisher-aktier!

Kingfisher

Kingfishers omvandlingsplan

Under 2015 såg Kingfisher många möjligheter att arbeta som ett stort företag. Den globala ledningen och de lokala operativa företagen gick hand i hand för att bli mer konkurrenskraftiga och effektiva. Med de senaste teknikerna var det möjligt att få en sömlös kundupplevelse. Digitala möjligheter gav en inspirerande shoppingupplevelse. Kunden kan till och med designa allt bättre och använda produkterna.

Skala och enhetlighet

Skalan utnyttjades mycket bättre av omvandlingen. Ett enhetligt och ledande produktsortiment har sammanställts. Fokus börjar med kunden: med transformationen måste kundernas önskemål bli ännu mer centrala. Detta tillvägagångssätt kommer att leda till mer tillväxt och spekulera. Besparingar skapas också med delat lagringsutrymme. Under de senaste tre åren har till exempel 100 miljoner euro sparats med hjälp av ett delat distributionscenter i Polen.

Tror du att Kingfisher kommer att kunna fortsätta göra sådana smarta besparingar? Då kan det bara vara klokt att investera i Kingfisher genom att köpa aktier!

Online-möjligheter

Transformationen har också skapat online-möjligheter för Kingfisher-gruppen. De genererar nu 7 procent av sin omsättning från onlineförsäljning. På lång sikt förväntas detta fortsätta växa i takt med att fler och fler handlar via internet. Tror du att Kingfisher kommer att kunna tjäna mer pengar via internet? Då kan onlineinvesteringar i Kingfisher vara ett attraktivt alternativ.

Tankar från den nya chefen på Kingfisher

Den nya chefen är fortfarande ytterst kritisk mot organisationsstrukturen och dess komplexitet. Det finns fortfarande flera problem att lösa. Den nya chefen är en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Hans jobb är att hitta vägen upp. Långsam implementering av nya produkter, brist på marknadsföring och andra utmaningar i Frankrike är de viktigaste punkterna att ta itu med.

Analytiker spekulerar

Det finns flera analytiker som spekulerar i att bryta upp gruppen. På det sättet skulle det vara en mindre attraktiv förvärvskandidat. Det förväntas dock inte att detta kommer att ske, med tanke på omvandlingsplanen och de stordriftsfördelar som uppstår just genom att arbeta inifrån en grupp.

Det är viktigt för Kingfisher att förtydliga snabbt och hitta vägen upp igen. De verkar i en cyklisk sektor, vilket innebär att den ekonomiska situationen har stor inverkan på företagets resultat. Genom att sprida verksamheten över flera länder blir företaget mindre beroende av en specifik marknad.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *