Hur kan du köpa Kingfisher-aktier?

Kingfisher är ett engelskt multinationellt företag med huvudkontor i London. Företaget har olika välkända varumärken: tänk till exempel på B&O, Costorama, Brico Dépot och Screwfix. Kingfisher är noterat på Londonbörsen där du kan köpa aktierna. Vill du investera i ett företaget själv? Då kan du verkligen överväga en investering i Kingfisher! Du kan också begära de senaste aktiekursuppgifterna på denna sida.

Var kan jag köpa Kingfisher-aktier?

Tror du att Kingfisher är väl förberedd för framtiden? De har förändrat organisationen avsevärt och är också alltmer aktiva online. Detta kan naturligtvis ha ett positivt inflytande på företagets verksamhet. Vill du köpa Kingfisher-aktier? Du kan direkt köpa Kingfisher-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
Plus500Spekulera aktivt i stigande och fallande ”Kingfisher-aktier” priser.
82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
AvatradeHandla ”Kingfisher-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Hur handlar jag aktivt i Kingfisher-aktier?

Vissa investerare väljer att aktivt handla i ett företag som Kingfisher. På det sättet kan du svara bättre på den senaste utvecklingen. Finns det till exempel en kris? Då säljer mestadels av de erfarna investerarna sina cfd innan början av en kris. En bra part att aktivt handla med Kingfisher CFD är Plus500. Du kan prova möjligheterna helt gratis och utan risk med en demo:

82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vad är Kingfishers aktiekurs?

Är du nyfiken på det senaste aktiekursen i Kingfisher-företaget? I diagrammet nedan ser du omedelbart CFD-priset på Kingfisher. Du kan också öppna en position på beståndet med knapparna.

Om Kingfisher

Kingfisher är en seriös aktör i DIY-världen. De tjänar individer och företag. Kingfishers välkända varumärken är B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix och Koisher is eeçtaş. Det finns 77 000 personer som arbetar i 1 326 butiker i 9 länder.

Mycket kunskap finns inom företaget för att underlätta hemförbättringsprojekt. Det bästa resultatet är viktigt, vilket naturligtvis helt beror på folks behov. Hur lever människor? Vilka olika typer av hem bor de i? Vilka behov finns det för att förbättra bostäderna?

Tror du att Kingfisher vet hur man ska svara på marknadens efterfrågan? Då kan du verkligen överväga att köpa Kingfisher-aktier!

Kingfisher

Kingfishers omvandlingsplan

Under 2015 såg Kingfisher många möjligheter att arbeta som ett stort företag. Den globala ledningen och de lokala operativa företagen gick hand i hand för att bli mer konkurrenskraftiga och effektiva. Med de senaste teknikerna var det möjligt att få en sömlös kundupplevelse. Digitala möjligheter gav en inspirerande shoppingupplevelse. Kunden kan till och med designa allt bättre och använda produkterna.

Skala och enhetlighet

Skalan utnyttjades mycket bättre av omvandlingen. Ett enhetligt och ledande produktsortiment har sammanställts. Fokus börjar med kunden: med transformationen måste kundernas önskemål bli ännu mer centrala. Detta tillvägagångssätt kommer att leda till mer tillväxt och spekulera. Besparingar skapas också med delat lagringsutrymme. Under de senaste tre åren har till exempel 100 miljoner euro sparats med hjälp av ett delat distributionscenter i Polen.

Tror du att Kingfisher kommer att kunna fortsätta göra sådana smarta besparingar? Då kan det bara vara klokt att investera i Kingfisher genom att köpa aktier!

Online-möjligheter

Transformationen har också skapat online-möjligheter för Kingfisher-gruppen. De genererar nu 7 procent av sin omsättning från onlineförsäljning. På lång sikt förväntas detta fortsätta växa i takt med att fler och fler handlar via internet. Tror du att Kingfisher kommer att kunna tjäna mer pengar via internet? Då kan onlineinvesteringar i Kingfisher vara ett attraktivt alternativ.

Tankar från den nya chefen på Kingfisher

Den nya chefen är fortfarande ytterst kritisk mot organisationsstrukturen och dess komplexitet. Det finns fortfarande flera problem att lösa. Den nya chefen är en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Hans jobb är att hitta vägen upp. Långsam implementering av nya produkter, brist på marknadsföring och andra utmaningar i Frankrike är de viktigaste punkterna att ta itu med.

Analytiker spekulerar

Det finns flera analytiker som spekulerar i att bryta upp gruppen. På det sättet skulle det vara en mindre attraktiv förvärvskandidat. Det förväntas dock inte att detta kommer att ske, med tanke på omvandlingsplanen och de stordriftsfördelar som uppstår just genom att arbeta inifrån en grupp.

Det är viktigt för Kingfisher att förtydliga snabbt och hitta vägen upp igen. De verkar i en cyklisk sektor, vilket innebär att den ekonomiska situationen har stor inverkan på företagets resultat. Genom att sprida verksamheten över flera länder blir företaget mindre beroende av en specifik marknad.

författare

Oliver Metz Avatar
om

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *