Hur kan du investera i NEO?

Att investera i NEO är fortfarande möjligt! Värdet på virtuell valuta har redan stigit kraftigt: i början av 2017 var priset fortfarande bara 17 cent och för tillfället säljs det för tiotals dollar. Prisets potential är tydlig, men hur kan du åka med denna raket och dra nytta av NEO:s prisfluktuationer?

Hur & var kan du köpa / investera med NEO?

Du kan investera i NEO på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i NEO:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 NEO

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj NEO
  4. Ange det belopp som du vill köpa för NEO
  5. Tryck på köpknappen

Då köps NEO direkt på ditt konto!

Vad är NEO?

Innan du börjar investera är det klokt att förstå vad NEO är exakt. NEO, precis som Bitcoin, är en kryptovaluta. Kryptovalutor är en typ av digital valuta som du kan göra online betalningar med . Naturligtvis skiljer sig NEO från Bitcoin på olika sätt. NEO är i slutändan mer som Ethereum. NEO är en kryptovaluta där kontrakt är centrala. Inom NEO blockchain kallas dessa kontrakt för NEOContracts. Här kan du tillämpa viss datalogik som gör det möjligt att automatisera olika processer och transaktioner. I detta liknar NEO väldigt mycket Ethereum.

Den största skillnaden är dock i målgruppen. Där Ethereum också har byggt upp en stark position i västvärlden är detta inte fallet med NEO. NEO har byggt upp en stark bas i Asien. Hur kan vi förklara detta faktiskt?

Är NEO Kinas kryptovaluta?

Detta kan förklaras av det faktum att Kina stödjer valutan. Kryptovalutan har faktiskt utvecklats i Kina och detta verkar leda till att den kinesiska regeringen ser valutan som ett mindre hot. Till skillnad från Bitcoin har den kinesiska regeringen inte tagit ställning mot NEO. Detta gör det lättare för NEO att skaffa sig en stor marknadsandel i detta stora land.

Det är också viktigt att komma ihåg att utvecklarna förstår försäljningsmarknaden bättre. Det finns trots allt många företag som är framgångsrika i väst, men som inte vet hur man gör genombrott i den asiatiska marknaden. Kulturella skillnader gör att företag ibland inte kan anpassa sig tillräckligt. Eftersom NEO utvecklas av kineser kan den här valutan konkurrera och få en stark position på den asiatiska marknaden precis som Alibaba och Huawei gjorde.

Kina Kryptovaluta

Andra fördelar med NEO

NEO har också andra fördelar jämfört med till exempel Ethereum. En stor fördel är att programmerare som vill upprätta ett kontrakt inte behöver lära sig ett nytt programmeringsspråk. Detta är fallet med Ethereum. NEO kan lyckligtvis användas på alla slags bekanta programmeringsspråk så att varje programmerare kan använda den med viss datorkunskap. När valutan därför används för mer praktiska tillämpningar kommer priset sannolikt att stiga.

Detta är dock inte den enda fördelen det har över Ethereum. NEO är också mer skalbar och snabbare. Som ett resultat är NEO:s potential stor.

Borde du köpa NEO?

Är nu tiden att köpa stora mängder NEO? Faktum är att NEO: s framtid fortfarande är relativt osäker. I nuläget arbetar bara två programmerare med att utveckla systemet. Det är därför frågan om huruvida några problem i starten kommer att lösas ordentligt.

Vad som är säkert i alla fall är att du kan spekulera i priset på NEO. Detta görs bäst via en online mäklare. På så sätt kan du dra nytta av både prisökningar och -sänkningar, så att det i slutändan inte spelar någon roll om NEO verkligen blir en framgång.

Klicka här för att jämföra kryptovaluta mäklare >>

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *