Att köpa Numeraire: hur investerar man i Numeraire (NMR)?

Kryptovalutor är, som du säkert vet, extremt populära bland investerare. Därför tycker många att det är en bra tillgång att investera i. Detta beror särskilt på att många projekt ger hög avkastning. Ett av de mindre kända projekten för närvarande är Numeraire. På grund av potentialen i detta projekt väljer fler och fler investerare att investera i denna digitala valuta. Är du också nyfiken på vad Numeraire är och om det är användbart att investera i det? Var noga med att läsa den här artikeln, för nedan hittar du den viktigaste informationen du kan tänkas behöva.

Var kan du köpa Numeraire (NMR)?

Numeraire är en lovande kryptovaluta med ett originellt tillvägagångssätt. Myntet används för att göra vetenskapliga finansiella modeller tillgängliga. Kryptovalutan bör uppmuntra forskare att dela med sig av sina resultat, eftersom de nu kan belönas ekonomiskt för att göra det. Men hur kan du faktiskt investera i Numeraire själv?

Vill du köpa Numeraire på lång sikt och gillar du att ha full kontroll över kryptovalutan? Då är Binance ett bra alternativ! På Binance kan du köpa kryptomynt till oöverträffade låga transaktionskostnader: du kommer aldrig att betala mer än 0,1% i transaktionsavgifter. Använd knappen nedan för att omedelbart öppna ett konto hos Binance:


Hur kan du aktivt investera i Numeraire?

Kryptovalutor som Numeraire fluktuerar ständigt i värde. Du kan dra nytta av detta genom att öppna CFD -positioner på både fallande och stigande priser. På eToro kan du aktivt handla kryptomynt med CFD. Det fina är att du kan prova eToro med en demo, helt gratis. Använd knappen nedan för att öppna ett omedelbart konto på eToro:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Vad är Numeraire? – projektets mål

Innan du bara kan börja investera måste du veta var du lägger dina pengar. Det är därför det är viktigt att titta på målet med projektet bakom Numeraire. Numeraire är en speciell typ av digital valuta skapad av den välkända hedgefonden Numeraire. Detta projekt skapades för att uppmuntra forskare att förutsäga finansiella modeller med hjälp av krypterat data som tillhandahålls av dem. Företaget använder en blandning av datavetenskap, maskininlärning, artificiell intelligens och kryptografi för att nå sitt mål. Detta är ett av få projekt som verkligen lyckas ta itu med vetenskapen.

Numeraire tillåter forskare att kryptera sina data hela tiden, vilket gör det säkrare att ladda ner från en annan enhet. Data används sedan av forskarna för att skapa modeller som förutsäger marknadsrörelser. Modellerna skapas med en blandning av maskininlärningsalgoritmer och artificiell intelligens. Numeraire betalar forskarna med, toppmodellerna, Bitcoin. Men de betalar också ut i den inhemska ERC20 -token Numeraire (NMR). Detta är den valuta som används på plattformen själv. NMR används av forskare för att forma sina modeller. Därför har token NMR faktiskt två olika funktioner på plattformen.

Etablering av projektet

Det speciella med detta projekt är att det skapades av ett hedgefondbolag. Uppfinnaren bakom projektet är VD Richard Craib. Tillsammans med Georey Bradway och Xander Dunn ingår han i projektets styrelse. Kryptovalutan lanserades ungefär ett år efter hedgefonden. Målet var att övervinna de utmaningar som projektet stod inför när det fungerade på Bitcoin -nätverket.

Craib kom på idén medan han arbetade som kapitalförvaltare i Sydafrika. När han arbetade där insåg han hur företagens sekretess med deras data påverkade kvaliteten på de finansiella modeller de gjorde. Han ville skapa en hedgefond som skulle distribuera data till användare som skulle använda den för att skapa olika modeller. Dessa modeller skulle då göra det möjligt för företaget att utarbeta de bästa investeringsstrategierna.

Hur fungerar Numeraire?

Projektet bakom Numeraire kan verkligen uppleva tillväxt om det kan hjälpa olika typer av hedgefonder att skapa strategier. Men hur fungerar Numeraire exakt? Numeraire håller en tävling varje vecka där forskare får tillgång till uppdaterat data. De använder sedan detta för att skapa sina finansiella modeller och ladda upp dem på plattformen. Modellerna testas sedan på verkliga marknader i tre veckor. De forskare som har gjort det bästa arbetet belönas för sina tjänster. Eftersom de betalas i Bitcoin kan detta snabbt lägga till.

Forskarna förväntas satsa ett antal numeriska tokens (NMR) på sina modeller för att förhindra att någon orättvist tar priset. Forskarna med de framgångsrika modellerna får tillbaka sina NMR-token, liksom ytterligare Bitcoin-utbetalning. Så detta kan faktiskt ses som en slags säkerhet för att delta i tävlingen. Numeraire -tokens som placeras på förlorande modeller bränns. Eftersom det bara finns ett begränsat antal Numeraire -tokens kommer priset att stiga genom att bränna dessa mynt. På så sätt kan du få en bra avkastning på dina investeringar i Numeraire.

Investera i Numeraire genom en börs

Om du vill investera i Numeraire är detta säkert möjligt som nybörjare. Kanske kommer du att kunna boka en trevlig retur. Vart kan du gå nu för att investera i Numeraire, kanske du undrar? Det enklaste sättet att själv investera i Numeraire är via en börs. Detta är en plats som kan jämföras med en vanlig börs, först då handlar det om handel med kryptovalutor. Tänk på det som en plats där utbud och efterfrågan hör ihop.

Det finns många kryptobyte just nu. Om du väljer en välkänd börs som Bitvavo kommer du också att kunna investera säkert. Efter köpet är det möjligt att lagra dina tokens eller överföra dem till din plånbok.

Slutsats – ska du investera i Numeraire?

Om du efter att ha läst den här artikeln tror att Numeraire kommer att uppleva mycket tillväxt är det kanske inte en dålig idé att själv investera i projektet. Den speciella tekniken gör det verkligen till ett projekt att hålla koll på.

Nu när det finns många specialister som tror att Numeraire kan spela en viktig roll, är det verkligen ett bra alternativ att ta. Om du ska köpa Numeraire är naturligtvis helt beroende av din egen personliga inställning till kryptomarknadens framtid. I alla fall har informationen i den här artikeln gett dig en bättre uppfattning om de fördelar Numeraire har att erbjuda.

Tips: testa trading gratis med en demo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *