Ett besök på Plus500-kontoret

Förra sommaren reste jag igenom Israel, den Palestinska territorier och Jordanien . Naturligtvis kommer jag inte att störa dig här med reseberättelser om äventyr i en het öken. Av en slump även om Plus500-huvudkontoret finns i Haifa i Israel, var de vänliga nog att ta emot mig och några vänner. I den här artikeln kommer jag att ge dig ett kort intryck av Plus500 kontor .

Det som direkt slog oss är att de är väldigt gästvänliga på Plus500. De betalade inte bara för vår middag, utan också för taxibilar till och från kontoret, och de ordnade en omfattande lunch för oss i deras konferensrum.

IMG 0020 Sedan fick vi en rundtur på företagets alla avdelningar. Det som direkt märks är att alla anställda är väldigt glada. Det är förståeligt när man tänker på att alla kan äta gratis glass och att det finns en PlayStation i korridoren.

Vid ett tillfälle träffade vi också VD:n för Plus500 och grundare av företaget. Det är trevligt att se hur hela atmosfären på Plus500 är informell; även ägarna till företaget, som ibland äger hundratals miljoner i Plus500-aktier, går helt enkelt omkring i vanliga skjortor. De äldsta personalen är 35; det är därför helt klart ett ungt företag.

IMG 6608 Sammantaget är det imponerande vad Plus500 har åstadkommit, speciellt när man betänker att de bara har funnits sedan 2008 och redan har ett marknadsvärde på hundratals miljoner. Besöket på företaget var trevligt och det gav mig ännu mer förtroende för tillförlitligheten hos Plus500.

Nu när jag har sett vilka som jobbar på Plus500 vill jag jobba ännu mer med dem. Nedan kan du se en bild på företagets kundtjänstteam.

IMG 0036

Klicka här för att öppna ett (demo)konto på Plus500 >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *