Ett besök på Plus500-kontoret

Förra sommaren reste jag igenom Israel, den Palestinska territorier och Jordanien . Naturligtvis kommer jag inte att störa dig här med reseberättelser om äventyr i en het öken. Av en slump även om Plus500-huvudkontoret finns i Haifa i Israel, var de vänliga nog att ta emot mig och några vänner. I den här artikeln kommer jag att ge dig ett kort intryck av Plus500 kontor .

Det som direkt slog oss är att de är väldigt gästvänliga på Plus500. De betalade inte bara för vår middag, utan också för taxibilar till och från kontoret, och de ordnade en omfattande lunch för oss i deras konferensrum.

IMG 0020 Sedan fick vi en rundtur på företagets alla avdelningar. Det som direkt märks är att alla anställda är väldigt glada. Det är förståeligt när man tänker på att alla kan äta gratis glass och att det finns en PlayStation i korridoren.

Vid ett tillfälle träffade vi också VD:n för Plus500 och grundare av företaget. Det är trevligt att se hur hela atmosfären på Plus500 är informell; även ägarna till företaget, som ibland äger hundratals miljoner i Plus500-aktier, går helt enkelt omkring i vanliga skjortor. De äldsta personalen är 35; det är därför helt klart ett ungt företag.

IMG 6608 Sammantaget är det imponerande vad Plus500 har åstadkommit, speciellt när man betänker att de bara har funnits sedan 2008 och redan har ett marknadsvärde på hundratals miljoner. Besöket på företaget var trevligt och det gav mig ännu mer förtroende för tillförlitligheten hos Plus500.

Nu när jag har sett vilka som jobbar på Plus500 vill jag jobba ännu mer med dem. Nedan kan du se en bild på företagets kundtjänstteam.

IMG 0036

80% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar80% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *