Hur kan du köpa Peloton-aktier?

Fitness blomstrar och Peloton drar nytta av denna trend! Detta amerikanska företag säljer träningsutrustning och medlemskap som låter dig ta lektioner online. I den här artikeln diskuterar vi hur du kan investera i Peloton genom att köpa dess aktier.

Hur kan du köpa Peloton-aktier?

Vill du köpa Peloton-aktier? Du kan direkt köpa Peloton-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Peloton-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är den aktuella aktiekursen för Peloton?

Är du nyfiken på Peloton aktuella CFD-aktiekurs? Använd knapparna nedan för att direkt öppna en investering på företaget:

Om företaget Peloton

I Nederländerna dyker de olika gymmen och onlineträningsklasserna upp som svampar, men i USA går de ännu längre. Här är Peloton en stor hit. Detta företag fokuserar på alla aspekter av fitness för gym och för hemmet, från att producera träningsutrustning som löpband och fitnesscyklar till att tillhandahålla online-hemklasser för olika typer av träning.

Bolaget är noterat på USA-börsen och där verkar det som att verksamheten rör på sig med samma intensitet och driv som deltagarna som är kunder till detta paraplyvarumärke.

Köpa Peloton aktier

Två driftlägen

Dess tjänster är uppdelade i två avdelningar. Den första avdelningen sysslar med leverans av träningsutrustning. Dessa enheter kan levereras till både gym och personer som vill kunna göra en spinningklass hemma.

Dessutom ser Peloton till att du, särskilt som hemmaidrottare, inte behöver träna på måfå utan att vara säker på att du tränar ordentligt. Peloton har också en tjänst där du kan följa obegränsade träningspass för att se till att du tränar hemma så bra och omfattande som möjligt. Lektionerna kan beställas via en prenumerationstjänst, så användarna betalar ett fast belopp per månad och kan ta hur många lektioner de vill.

Det fina med en prenumerationstjänst är att den tillåter företaget att bygga upp återkommande intäkter. Detta kan vara en extra attraktiv anledning att köpa Peloton-aktier.

Popularitet driver värdeökning

Att gå till gym har blivit en allt populärare trend de senaste åren. Särskilt unga mellan 16 och 35 är såld på att svettas och ta hand om sina kroppar. Som ett resultat är abonnemang och tjänster inom fitnessområdet ostoppbara och företag som Peloton ökar i värde. Det amerikanska sportbolagets aktier stiger hela tiden så att en aktie nu är värd nästan fyra gånger så mycket som när bolaget första gången börsnoterades.

Tror du att detta fokus på hälsa kommer att fortsätta i framtiden? I så fall kan det vara smart att investera i Peloton-aktier.

Vägen till lönsamhet

Det speciella med detta värde är att värdeökningen på aktierna står i strid med de vinster som företaget självt gör. Peloton är ett förlustbringande företag med tiotals miljoner dollar i minus varje år. Ändå märks det inte när man tittar på siffrorna på börsen. Anledningen till detta kan vara att de största köparna av träningsutrustningen är stora gym och eftersom dessa har tillräckligt med utrustning efter en stor leverans kan de även öppna mer sällan eller inte alls under rådande omständigheter. Som ett resultat försvinner denna inkomstkälla praktiskt taget.

Den huvudsakliga inkomstkällan för Peloton är de prenumerationer som folk köper för att träna hemma. På grund av den gigantiska hypen kring hemmasport lyckades de locka miljontals användare i Amerika, men inte tillräckligt för att göra vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *