Hur kan du köpa Peloton-aktier?

Fitness blomstrar och Peloton drar nytta av denna trend! Detta amerikanska företag säljer träningsutrustning och medlemskap som låter dig ta lektioner online. I den här artikeln diskuterar vi hur du kan investera i Peloton genom att köpa dess aktier.

Hur kan du köpa Peloton-aktier?

Vill du köpa Peloton-aktier? Du kan direkt köpa Peloton-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Peloton-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Peloton?

Är du nyfiken på aktiekursen på Peloton ? I grafen nedan kan du se hur Peloton -aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Peloton

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Peloton .

Analys av Peloton

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Peloton är det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur Peloton -aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Peloton för de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Peloton aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Peloton kommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om Peloton prisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Om företaget Peloton

I Nederländerna dyker de olika gymmen och onlineträningsklasserna upp som svampar, men i USA går de ännu längre. Här är Peloton en stor hit. Detta företag fokuserar på alla aspekter av fitness för gym och för hemmet, från att producera träningsutrustning som löpband och fitnesscyklar till att tillhandahålla online-hemklasser för olika typer av träning.

Bolaget är noterat på USA-börsen och där verkar det som att verksamheten rör på sig med samma intensitet och driv som deltagarna som är kunder till detta paraplyvarumärke.

Två driftlägen

Dess tjänster är uppdelade i två avdelningar. Den första avdelningen sysslar med leverans av träningsutrustning. Dessa enheter kan levereras till både gym och personer som vill kunna göra en spinningklass hemma.

Dessutom ser Peloton till att du, särskilt som hemmaidrottare, inte behöver träna på måfå utan att vara säker på att du tränar ordentligt. Peloton har också en tjänst där du kan följa obegränsade träningspass för att se till att du tränar hemma så bra och omfattande som möjligt. Lektionerna kan beställas via en prenumerationstjänst, så användarna betalar ett fast belopp per månad och kan ta hur många lektioner de vill.

Det fina med en prenumerationstjänst är att den tillåter företaget att bygga upp återkommande intäkter. Detta kan vara en extra attraktiv anledning att köpa Peloton-aktier.

Popularitet driver värdeökning

Att gå till gym har blivit en allt populärare trend de senaste åren. Särskilt unga mellan 16 och 35 är såld på att svettas och ta hand om sina kroppar. Som ett resultat är abonnemang och tjänster inom fitnessområdet ostoppbara och företag som Peloton ökar i värde. Det amerikanska sportbolagets aktier stiger hela tiden så att en aktie nu är värd nästan fyra gånger så mycket som när bolaget första gången börsnoterades.

Tror du att detta fokus på hälsa kommer att fortsätta i framtiden? I så fall kan det vara smart att investera i Peloton-aktier.

Vägen till lönsamhet

Det speciella med detta värde är att värdeökningen på aktierna står i strid med de spekuleraer som företaget självt gör. Peloton är ett förlustbringande företag med tiotals miljoner dollar i minus varje år. Ändå märks det inte när man tittar på siffrorna på börsen. Anledningen till detta kan vara att de största köparna av träningsutrustningen är stora gym och eftersom dessa har tillräckligt med utrustning efter en stor leverans kan de även öppna mer sällan eller inte alls under rådande omständigheter. Som ett resultat försvinner denna inkomstkälla praktiskt taget.

Den huvudsakliga inkomstkällan för Peloton är de prenumerationer som folk köper för att träna hemma. På grund av den gigantiska hypen kring hemmasport lyckades de locka miljontals användare i Amerika, men inte tillräckligt för att göra spekulera.

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *