Är Plus 500 pålitlig?

Många undrar om Plus500 är en pålitlig mäklare. Jag har handlat i över ett år med Plus500 och under hela den tiden har jag inte haft några problem. I den här artikeln diskuterar vi tillförlitligheten hos denna mäklare, så att du kan bestämma om du ska ta steget och börja handla med dem.

Plus500 tillförlitlighetskontroll

  • Plus500 är listat på Londonbörsen .
  • Prova handel med Plus500 riskfri med en demo
  • Plus500UK har en licens med FCA (# 509909)
  • Plus500CY Ltd auktoriserad och reglerad av CySEC (#250/14)

Enligt vår forskning är Plus500 100% pålitlig. Vill du testa gratis med en demo? Använd knappen nedan för att öppna ett demo-konto direkt:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Plus500-programvarans tillförlitlighet

Många människor är negativa mot Plus500 eftersom de inte förstår programmet ordentligt – Illustrativa priser

Vad är Plus500?

Plus500 är en online-mäklare där du kan handla med CFD-aktier, råvaror och Forex. Med Plus500 handlar du med den innovativa WebTrader.

Du kan handla med Plus500 från bara $ 100. Dessutom kan du prova att handla möjligheterna riskfritt med en obegränsad demo på $ 40.000. Genom att använda demo kan du testa om Plus500 är en pålitlig mäklare.

Är Plus500 garanterad tillförlitlighet?

Plus500 är en professionell mäklare. Du kan kontrollera om en mäklare är tillförlitlig genom att kontrollera om den är registrerad hos ett reglerande institut. The Financial Conduct Authority är den officiella statliga institutionen i England och ser till att mäklare hanterar kundernas kapital ansvarsfullt. Plus500 har separata konton så att du kan vara säker på att dina pengar hålls åtskilda och inte kan användas av företaget.”

Negativa erfarenheter

Om du tittar på recensioner av mäklare hittar du vanligtvis några negativa upplevelser . Några av dessa ”upplevelser” publiceras av konkurrenter. När en mäklare vill besegra tävlingen kommer de ibland att agera oetiskt för att försöka komma vidare. Majoriteten av de negativa upplevelser som finns på internet är från olyckliga startande handlare.

Många människor förstår inte risker av handel och gå all-in direkt . När de förlorar sina pengar blir de frustrerade och denna frustration resulterar vanligtvis i att slå till aktiemäklaren Plus500. Om du letar efter objektiva recensioner, se till att kolla professionella webbplatser.

negativ recension Plus500

Hur tjänar Plus500 pengar?

Många tycker att det är misstänktsam att Plus500 erbjuder en gratis demo till kunderna. Detta är dock inte förvånande: när du kan testa möjligheterna gratis är det mycket mer troligt att du blir kund.

Plus500 tar inte alltid ut courtage. Detta beror på att de tjänar pengar på spridningen. Vid varje transaktion finns det en skillnad mellan köp- och försäljningspriset för en CFD. Genom att ta ut en liten spread kan de göra några cent på varje handlad CFD-aktie.

Var ligger Plus500?

Huvudkontoret för Plus500 finns i Haifa, en vacker kuststad i Israel. Företaget har vuxit avsevärt och har kontor i London och Sydney.

Det är också trevligt att veta att du själv kan investera i Plus500-aktier. De senaste åren har aktierna utvecklats väl. Företaget har uppnått lönsamma resultat fram till 2020.

När du börjar handla på Plus500 börjar du din handelsverksamhet på ett gediget och pålitligt företag.

Är dina pengar i ett säkert förvar med plus500?

Plus500 är en säker part där dina pengar förvaras enligt reglerna för British Financial Markets Authority. Alla pengar du sätter in förblir 100% dina. Plus500UK kommer inte att använda dessa pengar för att spekulera i själva finansmarknaden.

I värsta fall är Plus500UK-kunder skyddade under Financial Services Compensation Scheme (FSCS), och Plus500CY-kunder skyddade under Investor Compensation Fund (ICF).

Plus500 säkerhetspengar

 

 

Plus500 är pålitlig

Plus500 är en pålitlig aktiemäklare och Financial Conduct Authority ser till att det förblir så. Jag har handlat med Plus500 ett tag, och de betalar dig alltid inom några dagar. Eftersom det alltid håller sina kunders pengar på ett separat konto så är dina pengar i säkert förvar. Bortsett från det kan du testa Plus500 helt riskfri genom att anmäla dig till en gratis demo-konto .

Det är viktigt att du får reda på vilken mäklare du känner dig bekväm med. Titta på vår översikt över de bästa mäklarna och öppna demo-konton med flera leverantörer. På så sätt kan du testa dem helt riskfria

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *