Hur kan du köpa RELX (Reed Elsevier) aktier?

RELX (även känt som Reed Elsevier) är ett nederländskt / engelskt företag som skapades 1993 efter sammanslagningen mellan förlagen Reed och Elsevier. Vill du investera i Reed Elsevier? På denna sida kan du omedelbart se var du kan köpa Reed Elsevier-aktier. Du kan också se det senaste aktiekursen för Reed Elsevier här.

Var kan du köpa Reed Elsevier-aktier?

Har du förtroende för framtiden för Reed Elsevier-aktien? Då kan du investera i det genom att köpa RELX-aktier! Böcker läses allt oftare online. Ändå köps fortfarande många läroböcker fysiskt. Om du tror på framtiden för ett företag som Reed Elsevier kan du överväga att köpa RELX-aktier. Vill du köpa RELX-aktier? Du kan direkt köpa RELX-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”RELX-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på RELX ?

Är du nyfiken på aktiekursen på RELX? I grafen nedan kan du se hur RELX-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för RELX

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för RELX.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för RELXför de senaste 5 dagarna:

Reservdelar Reed Elsevier

Elsevier är en vetenskaplig, teknisk och medicinsk förläggare. Fram till 2002 hette utgivaren av vetenskaplig litteratur Elsevier Science och döptes sedan om till Elsevier. De publicerar cirka 2000 vetenskapliga, tekniska och medicinska tidskrifter och mer än 20 000 boktitlar.

LexisNexis är en online-utgivare av bland annat juridisk litteratur.

Reed Business fokuserar på affärsmarknaden och publicerar olika tidskrifter som De Accountant, Distrifood, Misset Horeca och Boerderij. De publicerar också veckotidningar som Elsevier.

Reed elsevier

Historia

1894 grundade Albert E. Reed en tidningspappersfabrik i Tovil Mill i Kent, England. Detta företag skulle växa till Reed International PLC. 1903 hade företaget vuxit till Reed NV. Genom många förvärv och fusioner växte företaget till ett brett spektrum av aktiviteter.

Exempel på dessa aktiviteter var produktion av papper och förpackningar, produktion av bygg- och dekorationsprodukter och publicering av tidningar, böcker och tidskrifter. Senare började Reed International fokusera mer och mer på sina publikations- och informationsföretag. 1987 avyttrades hennes senaste produktionsföretag.

Genom att samla intressen hos flera nederländska förlag och bokhandlare 1880 lade Jacobus George Robbers grunden för det som skulle bli Elsevier NV. Namnet togs från en 1600-talsfamilj av bokhandlare och skrivare.

1993 slogs båda företagen samman till Reed Elsevier NV eller RELX.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *