Hur kan du köpa Regeneron-aktier?

Regeneron är ett läkemedelsföretag som redan har utvecklat flera intressanta läkemedel. Regeneron undersöker också ett nytt potentiellt botemedel mot koronaviruset. Vill du köpa Regeneron-aktier? I den här artikeln tittar vi på hur man uppnår bästa resultat med investeringar i Regeneron.

Hur köper jag Regeneron-aktier?

Tror du att Regeneron kommer att leverera ännu bättre resultat i framtiden? Då kan det vara smart att investera i företaget genom att köpa aktierna på lång sikt. Vill du köpa Regeneron-aktier? Du kan direkt köpa Regeneron-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Regeneron-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen för Regeneron?

Vill du veta hur aktiekursen på Regeneron presterar? Grafen nedan visar till vilket pris du kan köpa och sälja Regeneron-aktier:

Företagsinformation om Regeneron

Nedan är de viktigaste företagsuppgifterna för Regeneron.

Analyse av Regeneron-aktier

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Regeneron-aktier är det viktigt att noggrant analysera aktien. I översikten nedan kan du se hur Regeneron har presterat under den senaste perioden.

Aktiekurser för Regeneron under de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Regeneron under de senaste 5 dagarna:

Vad gör priset på Regeneron under 2024?

Är du nyfiken på analytikers förutsägelser för Regeneron under 2024 och de följande åren? Vi har kombinerat analytikers prognoser med hjälp av data från Alpha Vantage. Observera att denna siffra bara är en förutsägelse av prisrörelsen för Regeneron och är inte garanterad korrekt.

Är det klokt att investera i Regeneron?

Regeneron är ofta listat med företag som plötsligt ger bra resultat på grund av coronavirus. Företaget är dock inte helt intresserad av detta: Regeneron har utvecklat tillräckligt många andra produkter för att vara en intressant investering. Detta kan också ses i aktiens resultat: företaget är mycket mindre volatil än till exempel Novavax, som ökade mer än 4000% i värde men senare sjönk 30% i värde igen.

Ett koronaläkemedel kan därför vara positivt för Regeneron, men även utan ett nytt läkemedel drar företaget nytta av lönsamhet. Följaktligen kan du överväga en investering i Regeneron.

Kort sagt om Regeneron

Huvudkontoret för det amerikanska bioteknikföretaget Regeneron Pharmaceuticals ligger i Eastview. Denna stad i den amerikanska delstaten Tennessee ligger nära New York. Företaget, som bara har ett affärssegment, är engagerat i utveckling, produktion och marknadsföring av läkemedel.

Regeneron läkemedelsutveckling

Regeneron grundades 1998 och har vuxit till ett företag med flera filialer. Regeneron är känt över hela världen som utvecklare av olika läkemedel för allvarliga och livshotande sjukdomar. Genom att marknadsföra banbrytande recept som en VEGF-hämmare och en interleukinblockerare ses Regeneron som ett företag som behärskar sitt yrke.

Företaget genomför nu en undersökning av cynatin och recept baserade på tyrosinkinas. Detta företag, som har nära band till läkemedelsföretagen Bayer och Sanofi, sysselsätter mer än 6 000 personer världen över.

När man överväger en investering i Regeneron är det viktigt att hålla ett öga med företagets läkemedelsutveckling. När Regeneron lyckats ta ett nytt, lovande läkemedel ut på marknaden kan aktiekursen stiga kraftigt. Detta kan vara en intressant tid att köpa Regeneron-aktier.

Vill du investera i Regeneron? Det är möjligt. Företaget är noterat som REGN på den amerikanska Nasdaq.

Utveckling av en agent mot korona

Det amerikanska läkemedelsföretaget Regeneron utvecklar ett möjligt läkemedel mot COVID-19-viruset. Företaget fick en order på 450 miljoner dollar från den amerikanska regeringen. Läkemedlet, en cocktail av antivirala antikroppar, testas för närvarande.

Det testas om läkemedlet kan användas för att behandla patienter som är infekterade med COVID-19-viruset och om det kan förhindra infektion med detta virus. Sedan våren 2020 har företaget ökat produktionen av denna produkt på egen risk. Den amerikanska regeringens order tillåter företaget att öka produktionen ytterligare. Om produkten, efter den kliniska prövningsfasen, har godkänts för försäljning, kommer läkemedlet att finnas allmänt tillgängligt.

Denna typ av utveckling kan ha ett starkt inflytande på aktiekursen. När man överväger en investering i företaget är det klokt att vara uppmärksam på detta.

Trumps experimentella koronabehandling

Efter att USA: s president Donald Trump testat positivt för koronavirus behandlades han med en experimentell cocktail av syntetiska antikroppar. Presidenten fick en dos av 8 mm experimentellt läkemedel REGN-COV2 utvecklat av Regeneron. Efter sin snabba återhämtning berömde han Regeneron till himlen: Aktien handlas 60% högre i oktober 2020 än i början av 2020.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *