Hur sätter man in pengar på Bitvavo?

Vill du börja handla krypto hos Bitvavo? Följ de enkla stegen i denna korta guide… innan du vet ordet av kommer du att handla med bitcoin och andra kryptovalutor!

Steg 1: öppna ett konto hos Bitvavo

Innan du kan sätta in pengar till Bitvavo måste du öppna ett konto. Har du inget konto hos Bitvavo än? Använd sedan knappen nedan för att öppna ett konto och betala inga avgifter för dina första € 1000 transaktioner:

Steg 2: Välj önskad betalningsmetod

På ditt konto klickar du på Insättning för att sätta in ett belopp på ditt konto. Du kan bara använda bankkontonummer som är länkade till ditt konto. Du kan länka ett bankkonto genom att överföra en liten summa pengar. Det är viktigt att kontot har samma namn som ditt Bitvavo-konto. Du kan sätta in pengar på Bitvavo med följande metoder:

  • Sepa-överföring (Enda tillgängliga metoden i Sverige).
  • Bankontakt
  • EPS Uberweisung
  • Giropay

Steg 3: Ange hur mycket pengar du vill sätta in

Du kan sedan välja det belopp du vill sätta in på ditt konto. Skärmen nedan visar hur detta fungerar om du vill lägga till € 100 till ditt konto via banköverföring.

sätt in pengar på Bitvavo

Steg 4: Börja handla!

När pengarna har lagts till på ditt konto kan du börja handla omedelbart. Läs följande artiklar om du behöver hjälp med detta:

Hur kan du sätta in kryptovalutor som Bitcoin på Bitvavo?

Det är också möjligt att deponera krypto från en extern plattform till Bitvavo. För att uppnå detta, navigera först till kryptot du vill deponera. Tryck sedan på insättningsknappen för att upptäcka din plånboksadress. Det är viktigt att kopiera denna plånboksadress utan misstag. Om du gör ett misstag här, kan du förlora ditt krypto permanent!

Vanliga frågor

I de flesta fall är det gratis att sätta in pengar på Bitvavo. Vissa betalningsmetoder är dock inte gratis. Därför rekommenderas det att du sätter in med banköverföring eller iDEAL, eftersom dessa metoder alltid är helt gratis.

När du använder iDEAL finns pengarna omedelbart på ditt konto. En banköverföring kan dock ta en till två arbetsdagar.

Jag har goda erfarenheter av Bitvavo och min research visar att företaget gör allt för att hålla dina pengar säkra. I artikeln om Bitvavos tillförlitlighet kan du läsa vad Bitvavo gör för att hålla dina pengar så säkra som möjligt.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *