Hur kan du köpa ServiceNow-aktier?

Företaget IT-molnföretag ServiceNow automatiserar och hanterar IT-serviceförhållanden över gränserna. Tack vare den här tjänsten kan företag skapa ett centraliserat registreringssystem för IT. Företag kan också automatisera manuella uppgifter, standardisera processer och ersätta föråldrade system. Vill du investera i ServiceNow genom att köpa aktierna? Upptäck här hur du kan investera i ServiceNow själv.

Var kan du köpa ServiceNow-aktier?

Om du har förtroende för ServiceNows framtid kan du köpa aktierna! Det är alltid viktigt att välja en bra inträdesplats. Hoppa inte blindt! Undersök istället företagets framtidsplaner. På det sättet kommer du att se till att du uppnår bästa resultat med din investering. Vill du köpa ServiceNow-aktier? Du kan direkt köpa ServiceNow-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ServiceNow-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Aktuellt aktiekurs ServiceNow

Om du är nyfiken på ServiceNows nuvarande CFD-pris kan du se ServiceNows nuvarande CFD-pris nedan. Använd knapparna för att göra en CFD-beställning direkt.

Vad gör ServiceNow?

ServiceNow erbjuder möjligheten att förbättra arbetet för anställda. Anställda arbetar inte längre som programvaran föreskriver: de arbetar som de vill. Företagets kunder får vad de behöver. De får det när de behöver det. ServiceNow kallar detta ”det smartare sättet att arbetsflöde”.

De digitala arbetsflödena som tillhandahålls av ServiceNow skapar fantastiska upplevelser. De ökar också produktiviteten hos anställda och företag. Arbetets komplexitet förenklas av ServiceNow på en enda Internetplattform.

Men vad är egentligen ett arbetsflöde? Ett arbetsflöde är en upprepad uppsättning aktiviteter. Det indikerar hur en individ eller en grupp människor uppnår något. Mellanstegen anges i arbetsflödet. Det handlar om systematisk organisering av resurser i processer för att omvandla dem till ett slutresultat. ServiceNow försöker förenkla dessa typer av processer.

ServiceNow-aktier

Vad är ServiceNow?

ServiceNow är en plattform. Denna plattform kan användas för att automatisera arbetsflöden. Flödena för att automatisera arbetsflöden kan byggas av företag själva. De kan göra detta med Flow-designern som är en no-code / low code-redigerare.

Byggandet sker vanligtvis utan kod. När kod är nödvändig är det fortfarande möjligt att tillämpa den. Att låta kunder automatisera sina arbetsflöden är inte intressant eftersom det skapar en enorm överlappning. Därför kom ServiceNow med out-of-the-box arbetsflöden. Kunderna kan sedan realisera ett arbetsflöde med en knapptryckning.

ServiceNow är en plattform med applikationer

ServiceNow bestämde sig för att bygga applikationer ovanpå plattformen. Dessa applikationer tillför värde till arbetsflödena. Till exempel kan kunder göra saker visuella eller de kan lägga till ett biljettsystem för support. På detta sätt skapas fler och fler arbetsflöden, även för extern IT.

Kunder gör en viss typ av arbetsflöde mycket själva. Företaget vill hjälpa kunder genom att erbjuda ofta använda arbetsflöden. När det finns mycket efterfrågan på ett visst arbetsflöde utvecklar ServiceNow det. Dessa arbetsflöden blir sedan tillgängliga direkt. Fördelen för kunderna är att de inte längre behöver behålla arbetsflödet själva.

ServiceNow gör mobilarbete möjligt

År 2019 meddelade den amerikanska IT-leverantören ServiceNow att de skulle erbjuda lösningar för att göra det möjligt för anställda att arbeta på mobila enheter. Ett sätt att göra det möjligt för anställda att arbeta hemifrån är att erbjuda möjligheten att hämta och vidarebefordra rapporter med en mobilapp. De kan också använda mobilappen för att godkänna ledighetsförfrågningar.

Olika appar utvecklas. Med Guided App Creator kan användare bygga applikationer enligt principen ”vad du ser är vad du får” Med appen Mobile Onboarding kan rekrytering av nya anställda digitaliseras och automatiseras.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *