Hur kan du köpa ServiceNow-aktier?

Företaget IT-molnföretag ServiceNow automatiserar och hanterar IT-serviceförhållanden över gränserna. Tack vare den här tjänsten kan företag skapa ett centraliserat registreringssystem för IT. Företag kan också automatisera manuella uppgifter, standardisera processer och ersätta föråldrade system. Vill du investera i ServiceNow genom att köpa aktierna? Upptäck här hur du kan investera i ServiceNow själv.

Var kan du köpa ServiceNow-aktier?

Om du har förtroende för ServiceNows framtid kan du köpa aktierna! Det är alltid viktigt att välja en bra inträdesplats. Hoppa inte blindt! Undersök istället företagets framtidsplaner. På det sättet kommer du att se till att du uppnår bästa resultat med din investering. Vill du köpa ServiceNow-aktier? Du kan direkt köpa ServiceNow-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ServiceNow-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på ServiceNow?

Är du nyfiken på aktiekursen på ServiceNow? I grafen nedan kan du se hur ServiceNow-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för ServiceNow

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för ServiceNow.

Analys av ServiceNow

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja ServiceNow är det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur ServiceNow-aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för ServiceNowför de senaste 5 dagarna:

Vad kommer ServiceNow aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att ServiceNow kommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om ServiceNow prisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Vad gör ServiceNow?

ServiceNow erbjuder möjligheten att förbättra arbetet för anställda. Anställda arbetar inte längre som programvaran föreskriver: de arbetar som de vill. Företagets kunder får vad de behöver. De får det när de behöver det. ServiceNow kallar detta ”det smartare sättet att arbetsflöde”.

De digitala arbetsflödena som tillhandahålls av ServiceNow skapar fantastiska upplevelser. De ökar också produktiviteten hos anställda och företag. Arbetets komplexitet förenklas av ServiceNow på en enda Internetplattform.

Men vad är egentligen ett arbetsflöde? Ett arbetsflöde är en upprepad uppsättning aktiviteter. Det indikerar hur en individ eller en grupp människor uppnår något. Mellanstegen anges i arbetsflödet. Det handlar om systematisk organisering av resurser i processer för att omvandla dem till ett slutresultat. ServiceNow försöker förenkla dessa typer av processer.

ServiceNow-aktier

Vad är ServiceNow?

ServiceNow är en plattform. Denna plattform kan användas för att automatisera arbetsflöden. Flödena för att automatisera arbetsflöden kan byggas av företag själva. De kan göra detta med Flow-designern som är en no-code / low code-redigerare.

Byggandet sker vanligtvis utan kod. När kod är nödvändig är det fortfarande möjligt att tillämpa den. Att låta kunder automatisera sina arbetsflöden är inte intressant eftersom det skapar en enorm överlappning. Därför kom ServiceNow med out-of-the-box arbetsflöden. Kunderna kan sedan realisera ett arbetsflöde med en knapptryckning.

ServiceNow är en plattform med applikationer

ServiceNow bestämde sig för att bygga applikationer ovanpå plattformen. Dessa applikationer tillför värde till arbetsflödena. Till exempel kan kunder göra saker visuella eller de kan lägga till ett biljettsystem för support. På detta sätt skapas fler och fler arbetsflöden, även för extern IT.

Kunder gör en viss typ av arbetsflöde mycket själva. Företaget vill hjälpa kunder genom att erbjuda ofta använda arbetsflöden. När det finns mycket efterfrågan på ett visst arbetsflöde utvecklar ServiceNow det. Dessa arbetsflöden blir sedan tillgängliga direkt. Fördelen för kunderna är att de inte längre behöver behålla arbetsflödet själva.

ServiceNow gör mobilarbete möjligt

År 2019 meddelade den amerikanska IT-leverantören ServiceNow att de skulle erbjuda lösningar för att göra det möjligt för anställda att arbeta på mobila enheter. Ett sätt att göra det möjligt för anställda att arbeta hemifrån är att erbjuda möjligheten att hämta och vidarebefordra rapporter med en mobilapp. De kan också använda mobilappen för att godkänna ledighetsförfrågningar.

Olika appar utvecklas. Med Guided App Creator kan användare bygga applikationer enligt principen ”vad du ser är vad du får” Med appen Mobile Onboarding kan rekrytering av nya anställda digitaliseras och automatiseras.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *