Hur kan du köpa Square-aktier?

Square är en betalningsapplikation som vinner popularitet: Vissa experter tror till och med att företaget kommer att ersätta PayPal i framtiden. En investering i Square genom att köpa aktierna kan därför fungera bra. I den här artikeln kan du läsa hur och var du bäst kan köpa square aktier. Du kan också hitta aktiekursen för Square-aktier på den här sidan.

Var kan man köpa Square-aktier?

Är du säker på att Square kommer att slå PayPal? Då kan en långsiktig investering i Square vara värt att överväga! I vilket fall som helst förnyar företaget regelbundet. Det är till exempel nu möjligt att låna upp till $ 200 inom applikationen. Dessa lån måste betalas tillbaka inom fyra veckor och användarna betalar ränta på dem. På det sättet kan Square bygga en trevlig, extra inkomstkälla.

Det verkar som att Square vill erbjuda fler och fler finansiella tjänster genom applikationen. Användare kan nu också köpa och sälja bitcoins och det är möjligt att investera i aktier. Om Square lyckas hålla fast vid sina användare kan det verkligen vara positivt för den framtida prisutvecklingen på aktien. Vill du köpa Square-aktier? Du kan direkt köpa Square-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Square-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är Squares aktiekurs?

Kommer Squares aktiekurs att stiga ännu högre? I den här grafen kan du se hur Square CFD-aktien utvecklas. Med knapparna kan du omedelbart öppna en placeringsposition när du är redo:

Om Square, företaget

Ett amerikanskt företag i San Francisco, Kalifornien, Square, Inc. är ett företag för finansiella tjänster, handelstjänster och mobila betalningar. Företaget, som huvudsakligen tillhandahåller tjänster till småföretag, marknadsför hårdvaruprodukter och mjukvaruprodukter.

Den första appen och tjänsten för detta betalningsföretag dök upp på marknaden 2010. Med Square kan du ta emot pin- eller kreditkortsbetalningar via din surfplatta eller telefon. Företagets små kortläsare kan sättas in i surfplattor och smartphones.

Dessutom skapar företaget en app som gör det möjligt för företag att acceptera betalningar. Företaget, som verkade i Kanada 2014 i USA och Japan, tillhandahöll 30 miljoner dollar i betalningstrafik det året. Senare blev företaget också aktivt i Europa.

Köp fyrkantiga aktier

Företagets historia

Grundarna av företaget, som grundades 2009, är Jack Dorsey och Jim Kelvey. 2009 ville Jim Kelvey sälja glaskranar och beslag för en summa av 2000 dollar. Eftersom han inte kunde acceptera ett kreditkort som betalningsmedel, gick inte försäljningen.

Den händelsen inspirerade honom att starta fyrkantiga företaget tillsammans med sin vän Jack Dorsey. Hans vän Jack Dorsey var en av grundarna av Twitter. Företaget Square startade i ett litet kontor i staden Saint Louis i delstaten Missouri. På grund av företagets fyrsidiga kortläsare heter företaget Square.

Square blir offentligt

Företaget börsnoterades 1978. Det då förlustbringande Square noterades på New York Stock Exchange (NYSE). Vid den första noteringen var aktiens värde 9 dollar. Det var lägre än intervallet 11 till 13 euro som företaget hade förväntat sig. År 2020 har Squares aktiekurs stigit kraftigt. Aktien påverkas uppenbarligen inte av den ekonomiska krisen.

Betalningsföretaget Square köper bitcoins

I oktober 2020 genomförde betalningsföretaget Square en anmärkningsvärd transaktion. Företaget köpte 4079 bitcoins med ett totalt värde på 50 miljoner dollar. Företaget gör det för att enligt företaget är kryptovalutor ett kraftfullt ekonomiskt verktyg. Dessutom tror företaget att genom att köpa dessa bitcoins erbjuds en möjlighet för världen att delta i ett globalt monetärt betalningssystem. Att tillhandahålla den möjligheten passar med detta betalningsföretags syfte. Jack Dorsey, en av Squares grundare och VD, tror att bitcoin så småningom kommer att bli den enda valutan i världen.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *