Köp Status (SNT): hur man investerar i Status?

Numera är kryptomarknaden mycket populär. En av kryptovalutorna på den nuvarande marknaden är kryptovalutan Status. Status är en mobilapplikation som introducerades 2017. Med hjälp av denna applikation kan projekt som körs på blockchain -kedjan hanteras. Den digitala valutan för Status är Status Network Token. I det ögonblick du börjar investera i kryptovalutor som Status Network Token, och du gör detta på rätt sätt, kan du tjäna mycket pengar på det.

Hur & var kan du köpa / investera med Status?

Status är en Ethereum-baserad mobilapplikation som kan jämföras med Google Pay eller Apple Store. Du kan använda plattformen för att använda applikationer eller för att chatta med andra användare. Har du tro på framtiden för kryptovalutastatus? I så fall kan det vara intressant att köpa kryptostatus.

Du kan investera i Status på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Status:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Status

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Status
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Status
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Status direkt på ditt konto!

Vad är status?

Status (SNT) är en mobilapplikation för Ethereum nätverk. Ethereum -nätverket använder blockchain -teknik. Status tillåter användare att använda decentraliserade applikationer byggda på Ethereums blockchain-nätverk. Du kan använda status för att till exempel skriva texter. Senare blir det också möjligt att skicka foton och videor med Status.

Status har också sin egen kryptovaluta. Den digitala valutan som kommer med Status kallas Status Network Token (SNT). Kryptovalutor från Status kan användas för att komma åt applikationer som körs på Ethereum blockchain -tekniken. Växelkursen för denna kryptovaluta, liksom Status nätverk, är under full utveckling.

Grundarna av status

Grundarna av Status är två schweiziska män som heter Carl Bennets och Jarrad Hope. De lanserade Status ICO i juni 2017. Status har alltså först nyligen lanserats, så nätverket är fortfarande under utveckling. Under tiden har tidigare Google-chefen Nabil Nahdy också gått med i teamet som arbetar bakom kulisserna för Status och dess kryptovaluta Status Network Token (SNT). Nabil Nahdys erfarenhet kommer att bidra starkt till den fortsatta utvecklingen av denna digitala valuta. Han har blivit ansvarig för att skapa visionen, en färdplan och den vidare utvecklingen av själva produkten.

Investera i status

Vilka är de olika tillämpningarna av Status (SNT)?

Statusapplikationen och priset på motsvarande kryptovaluta är fortfarande under full utveckling. Som ett resultat har denna applikation ännu inte alla funktioner som den skulle vilja ha. Följande funktioner är för närvarande tillgängliga:

  • Först gör Status decentraliserade push -meddelanden Användare kan själva bestämma vilka leverantörer i nätverket som skickar meddelanden till dem. För att kunna använda den här funktionen måste du dock betala för den. Denna betalning kan göras med Status digitala valuta: Status Network Token.
  • Om du äger kryptomynt av Status har du rösträtt om projektets framtid. På så sätt kan du påverka förändringar i statusnätverket eller andra viktiga beslut. Denna omröstning är inte på bekostnad av mängden digital valuta du äger. När du har statusnätverkstoken får du gratis så kallade beslutstecken. Denna andra typ av token kan användas för att avge din röst.
  • Om du har kryptovalutan Status Network Token kan du ange om du tycker att innehållet som visas i programmet är användbart eller inte. På detta sätt kan endast det bästa innehållet visas.
  • För att undvika att många i onödan kräver uppmärksamhet från dig genom Status-communityn kan du ställa in en så kallad hyllning. Detta är en minsta mängd kryptomynt som någon måste betala innan han kan meddela en intressent. Intressenten får bara denna mängd mynt när han har svarat på meddelandet.

Status förväntade framtid

Tillverkarna av applikationsstatus vill utöka denna applikation mycket längre framöver. De vill lägga till ett antal praktiska funktioner. Till exempel vill de skapa en motsvarande app som gör det möjligt för innehavare att byta fiat -valuta mot digital valuta. Status vill också skapa en katalog med vilken decentraliserade applikationer kan utformas. Slutligen är det också en ambition för Status att öka användarens acceptans och användarinteraktion. På detta sätt kommer Status och dess kryptopengar att bli mer populära.

Hur kan jag köpa Status Network Token?

När du planerar att investera i Status Network Token måste du naturligtvis få denna token i din ägo. Den digitala valutan Status, Status Network Token, är tillgänglig via onlineplattformar. Det finns många plattformar där du kan köpa kryptopengar. Det är klokt att jämföra de olika plattformarna i förväg och undersöka tillförlitligheten hos plattformarna. Plattformar kan skilja sig åt i transaktionskostnader, beroende på mängden kryptomynt som du vill köpa.

Spara status för nätverkstoken

Om du har köpt Status Network Token kommer du att vilja lagra dessa kryptovalutor snyggt och säkert. När du investerar är det också viktigt att lagra din kryptovaluta, eftersom du inte alltid kommer att sälja den direkt. Det finns två olika typer av plånböcker där du kan lagra dina statusnätverkstoken. Du kan välja att lagra dina digitala mynt i en hårdvaruplånbok eller i en digital plånbok. Det är viktigt att ta hänsyn till fördelarna och nackdelarna med båda plånböckerna när du väljer en plånbok.

Digital plånbok

En digital plånbok kallas också en online plånbok. Detta beror på att denna plånbok håller reda på online om de kryptovalutor du har. Den stora fördelen med en online plånbok är att du kan ha den med dig hela tiden och kan öppna den på olika enheter. Det är möjligt att hantera din plånbok och digitala mynt på till exempel din telefon eller bärbara dator. Så länge enheten har en internetanslutning är hanteringen möjlig. En online plånbok är mindre säker eftersom den är mer mottaglig för hackare.

Hårdvaruplånbok

En hårdvaruplånbok kallas också en offline -plånbok. När du använder en hårdvaruplånbok lagrar du din plånbok och kryptopengar på extern hårdvara som ett USB-minne. Fördelen med en hårdvaruplånbok är att den är mindre känslig för hackare. När allt kommer omkring är din plånbok inte lagrad i ett moln på internet. Nackdelen med en offline plånbok är att den inte alltid är tillgänglig. I det ögonblick du inte har ditt USB-minne eller annan extern hårdvara med dig kan du inte hantera din plånbok och kryptovalutor.

Investera i status

Om din plånbok är fylld med Status Network Tokens kan du börja investera i Status. Om du ska investera i Status kommer du att köpa Status med förväntan att du under en viss tid kan tjäna en avkastning. När du väljer att investera i kryptovalutor antar du att kryptovalutorna automatiskt blir mer värdefulla. Vill du börja investera i Status? I så fall måste du göra tillräcklig research i förväg om utvecklingen av priset på Status Network Token i nuet och i det förflutna.

Strategier för att investera

Kort sagt, det finns två strategier som vanligtvis används på kryptomarknaden. Den första strategin kallas ”kortsiktig” strategi och den andra strategin kallas ”långsiktig” strategi. Den ena strategin är inte mycket bättre än den andra. Som investerare måste du välja en strategi som passar dig och som också spårar prisutvecklingen för den digitala valutan, i detta fall Status Network Token.

Kortsiktig strategi

Den kortsiktiga strategin innebär att du handlar mycket aktivt på kryptomarknaden. Du håller koll på dagspriserna och utifrån dessa priser bestämmer du om du ska sälja dina kryptopengar eller om du ska vänta tills värdet ökar mer. Med denna strategi säljer du din digitala valuta med kort varsel och naturligtvis när du tror att försäljning av din kryptovaluta kommer att generera en spekulera.

Strategi på lång sikt

Den långsiktiga strategin är motsatsen till den tidigare kortsiktiga strategin. I denna strategi köper du kryptovalutor, och du behåller dem i din plånbok under en längre tid. När du ska investera i Status och du använder denna strategi tittar du faktiskt på prisets gång på lång sikt. Naturligtvis, även här säljer du din kryptovaluta i det ögonblick då den kommer att ge dig mycket spekulera.

Slutsats: är det smart att investera i Status?

Status är en mobilapplikation som fortfarande är mycket under utveckling. På grund av detta varierar priset på Status Network Token fortfarande mycket. Trots alla dessa osäkerheter är målen för skaparna av denna digitala valuta tydliga. Om dessa mål uppnås väntar en ljus framtid för Status. Men när du för närvarande väljer att investera i Status måste du vara medveten om dessa osäkerheter. Det är klokt att göra bra och noggrann forskning om Status och utarbeta en lämplig strategi för dina investeringar.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *