Hur kan du köpa StoneCo LTD-aktier?

Det brasilianska företaget StoneCo LTD grundades 2002. Detta företag erbjuder finansiella teknologilösningar och betalningshanteringsverktyg. Företaget främjar också e-handel i butiker. Företaget gör detta online och via mobilkanaler i Brasilien. Vill du investera i StoneCo LTD? På den här sidan kan du läsa allt du behöver veta om att köpa StoneCo LTD-aktier.

Var kan du köpa StoneCo-aktier?

Vill du investera i ett mer exotiskt företag? Då är StoneCo ett intressant alternativ. Detta brasilianska företag tillhandahåller sina tjänster till alla typer av företag. Företaget har visat god tillväxt och en investering är definitivt värt att överväga. Vill du köpa StoneCo-aktier utan att betala provision? Vill du köpa StoneCo-aktier? Du kan direkt köpa StoneCo-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
Plus500Spekulera aktivt i stigande och fallande StoneCo-aktier priser.
82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
AvatradeHandla StoneCo-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för StoneCo?

Är du nyfiken på det aktuella priset på StoneCo-aktien? I diagrammet nedan kan du omedelbart se hur CFD-aktien Stoneco har utvecklats under den senaste perioden.

Lösningar som erbjuds av företaget

Företaget erbjuder flera lösningar. En av dessa lösningar är en molnbaserad, modulär plattform. Denna plattform är baserad på API: er. Komponenterna i denna plattform är integrerade säljteam, service- och aktivitetsstöd och kundservice på begäran.

StoneCo LTD-aktier

Vad företaget har att erbjuda handlare

StoneCo är ett betalningshanteringsföretag. Företaget erbjuder integrerade teknologilösningar till handlare och integrerade partners. Dessa lösningar säkerställer att de kan utföra e-handel i butiken, online och via mobilkanaler utan problem.

Ett företag som vill växa vidare

Betalningsföretag har ökat kraftigt de senaste åren. StoneCo har främst fokuserat på små och medelstora företag. Detta har gjort det möjligt att utöka operativa marginaler. En betydande omsättning och spekuleratillväxt har också genererats. Företaget vill dock ha mer.

Tillsammans med mediekonglomeratet Globo Grupo introducerades ”Ton”. Detta är ett betalkort för små handlare och oberoende arbetare. StoneCo har en andel på 67 % i detta joint venture. Detta ger möjlighet att avsevärt utöka kundbasen. Detta ger StoneCo möjlighet att växa betydligt de närmaste åren.

Omständigheterna är gynnsamma. Det finns mer än 21 miljoner småhandlare och oberoende arbetare i Brasilien. Majoriteten av de små handlarna har inte ett bankkonto, vilket innebär att de ännu inte använder en kortbaserad betalningslösning. Tror du att detta kommer att ha en positiv effekt på företagets aktiekurs? Då kan det vara klokt att köpa StoneCo-aktier.

Utlåning som tilläggsinkomst

StoneCo är inte en bank. Icke desto mindre tillhandahåller StoneCo kreditlösningar till sina kunder. De gör detta på samma sätt som en bank. Över de tillhandahållna lånen tar de ränta, vilket ger ytterligare intäkter för företaget. Cirka 5 % av de nya kunderna använder sig av denna möjlighet.

författare

Oliver Metz Avatar
om

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *