Att köpa Stratis: hur investerar man i Stratis?

När du vill börja investera är det naturligtvis bra att i förväg undersöka vilka kryptokurvor du vill investera i. En populär kryptovaluta att investera i är Stratis -kryptovalutan. Stratis är en Blockchain-as-a-Service-plattform som ofta används av entreprenörer.

För att hålla plattformen igång och för att kunna använda den behöver ett företag STRAT -tokens. STRAT -tokens är Stratis kryptovalutor. Det finns flera applikationer för denna digitala valuta som beskrivs längre fram i denna artikel.

På grund av dessa många applikationer och potentiellt goda framtidsutsikter är det också attraktivt att börja investera i Stratis. Planerar du att börja investera i Stratis? I den här artikeln kommer du att läsa allt du behöver veta om Stratis och kryptovalutan som tillhör denna plattform innan du börjar investera.

Hur & var kan du köpa / investera med Stratis?

Stratis är faktiskt en förbättring av Bitcoin: Stratis är skrivet i överlägsen C# till skillnad från C+ för Bitcoin. Tillämpningarna för Stratis blockchain är många: till exempel kan den medicinska industrin använda den för att på ett tillförlitligt sätt rangordna medicinsk forskning. Stratis kan också vara användbart för Internet of Things: till exempel kan du sedan digitalt checka in i ditt AirBnB-hem, helt automatiserat. Att investera i Stratis genom att köpa kryptovaluta kan också fungera bra.

Du kan investera i Stratis på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Stratis:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Stratis

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Stratis
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Stratis
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Stratis direkt på ditt konto!

Vad är Stratis?

Stratis är en Blockchain-as-a-Service-plattform. Denna typ av plattform kallas också en BaaS -plattform. Men vad är en BaaS -plattform? BaaS -plattformen för Stratis är en tjänst som företag kan använda för att enkelt och snabbt konfigurera sin blockchain.

Denna blockchain körs sedan på Stratis huvudplattform. Företagets blockchain kallas därför en sidokedja för Stratis huvudsakliga blockchain. Stratis kryptovaluta är STRAT -token. Denna digitala valuta har flera funktioner. Till exempel behöver en entreprenör dessa digitala mynt för att ansluta sin blockchain till Stratis huvudplattform för att aktivera blockchain. Miners betalas också ut i form av STRAT -tokens.

Grundarna av Stratis

Grundaren av Stratis är Chris Trew. Han har många års erfarenhet inom IT -sektorn och arbetar för närvarande som VD för Stratis. Under hans ledning arbetar ett starkt team som har stort förtroende för Stratis, STRAT -token och framtiden för blockchain -teknik. Teamet består av experter inom olika områden som alla har relevant erfarenhet från sina tidigare arbetsår.

Viktiga spelare i Stratis -teamet är Nicolas Dorier. Han var tidigare Microsoft Certified Trainer och skapade NBitcoin. Dessutom ingår Carlton Pringle också i Stratis -teamet. Han har också arbetat på Microsoft. Krushang Patel är chef för kommunikationsavdelningen. Han ser till att det finns bra kommunikation inom Stratis -teamet. Han har också goda kontakter med team av andra kryptovalutor.

Sänker tröskeln till blockchain -teknik

Sedan uppkomsten av blockchain -tekniken 2009 har intresset för kryptovalutor ökat kraftigt. En blockchain innehåller många datorer runt om i världen, även kallade gruvarbetare, som alla hanterar en bit data från blockchain och uppdaterar den vid behov.

På grund av detta omfattande nätverk och datornas oberoende är detta nätverk praktiskt taget omöjligt att hacka. Dessutom säkerställer detta nätverk av datorer att ingen central myndighet krävs för att hantera kryptovalutor och transaktioner. Detta gör att transaktioner kan äga rum i blixtsnabbhet. Det här är alla skäl som är musik i entreprenörernas öron. Tidigare var det svårt för företagare att arbeta med blockchain -teknik eftersom det är mycket komplicerat. Men med hjälp av Stratis kan företagare enkelt skapa sin egen sidokedja på Stratis huvudsakliga blockchain.

Vilka är tillämpningarna för STRAT -token?

Om du vill investera i Stratis är det naturligtvis viktigt att veta vad användningen av STRAT-token är. När allt kommer omkring kan denna information hjälpa dig att förutsäga priset på STRAT -token i framtiden. Stratis kryptotoken är främst avsedda att samla in kapital. Därför ses de också som aktier i Stratis -bolaget.

Stratis kryptopengar behövs också för att lägga till den utvecklade sidokedjan till Stratis huvudsakliga blockchain. Naturligtvis används Stratis digitala mynt också för att betala ut miners. De tillhandahåller trots allt en dator för att hålla blockchain igång.

Stratis framtidsutsikter

Stratis digitala valuta har därför många applikationer. Denna mångfald säkerställer att kryptovalutorna är attraktiva för en bred och mångsidig publik. Således är kryptokurvorna attraktiva för investerare, företag, miners, handlare och många fler.

Det som inte har nämnts tidigare är att Stratis crypto också säkerställer blockchainens säkerhet. Alla dessa skäl kan leda till att Stratis popularitet bara ökar i framtiden. Om Stratis plattform kommer att användas av oerhört många företag, kommer värdet på kryptovalutan att öka enormt. Under de senaste åren har det säkert varit en ökning i popularitet och pris på STRAT -token. Det är dock omöjligt att garantera att denna uppåtgående trend kommer att fortsätta.

Hur kan jag köpa STRAT -tokens?

STRAT -tokens är kryptopengarna som tillhör Stratis plattform. Kryptovalutor kan köpas från olika onlineplattformar som även kallas mäklare. Innan du köper digitala valutor är det klokt att göra ordentlig forskning om de olika mäklarna.

Detta beror på att online-mäklare kan tillämpa olika transaktionskostnader, vilket resulterar i några online-mäklare är billigare än andra. Dessutom säljer inte alla mäklare alla kryptovalutor. När du vill köpa STRAT -tokens måste du noggrant kontrollera om mäklaren du hittade säljer dessa kryptovalutor.

Lagra STRAT -tokens i en plånbok

När du har köpt digitala mynt från Stratis vill du självklart förvara dem på ett säkert och bekvämt sätt. De digitala mynten för olika kryptovalutor lagras i så kallade plånböcker. Det finns olika typer av plånböcker där du kan lagra dina kryptomynt.

Programvaruplånböcker

Den första typen av plånbok är en så kallad mjukvaruplånbok. Dessa plånböcker kallas också online -plånböcker eftersom dina kryptovalutor lagras i ett moln. Det praktiska med denna typ av plånbok är att du kan komma åt den på olika enheter och vid olika tillfällen. Det enda du behöver är en enhet och en internetanslutning. Nackdelen med att lagra dina digitala mynt i en online plånbok är att denna plånbok är något mottaglig för hackare eftersom ett moln används.

Hårdvaruplånböcker

Den andra typen av plånbok du kan lagra dina kryptomynt i är en så kallad hårdvaruplånbok. Denna typ av plånbok kallas också en offline -plånbok eftersom dina tillgångar lagras på extern hårdvara. Nackdelen är att det inte alltid är möjligt att nå denna externa hårdvara från alla enheter. I motsats till online -plånboken, med en offline -plånbok, är din digitala valuta väl skyddad mot hackare. När allt kommer omkring är plånboken inte lagrad på ett moln eller något liknande.

Investera i Stratis

Att investera i kryptovalutor är ett vanligt sätt att tjäna pengar. Men vad är att investera? Om du ska investera i Stratis betyder det att du först köper ett gäng kryptotokens av motsvarande digital valuta. Dessa STRAT -tokens kommer sedan att lagras i din programvaru- eller hårdvaruplånbok. Med tiden kommer värdet på dessa tokens att variera.

Målet med att investera är att sälja din kryptovaluta i rätt tid. Rätt ögonblick är naturligtvis det ögonblick då en kryptovaluta är värd mer än när du köpte den, för på så sätt kommer du att tjäna pengar. På så sätt kommer du att tjäna pengar. Kom ihåg att investeringar i kryptovalutor som Stratis är mycket riskabelt: du kan förlora en stor del av din insättning.

Strategier för att investera

När du investerar måste du välja en strategi i förväg som passar dig och den kryptovaluta du vill investera med. Grovt sett finns det två typer av strategier som ofta används av investerare. Båda strategierna kan generera spekuleraer. Den första strategin kallas ”långsiktig” -strategin och den andra strategin kallas ”kortsiktig” -strategi.

Strategi på lång sikt

Om du inte vill vara särskilt aktiv på kryptomarknaden och du inte vill övervaka priserna på alla typer av kryptovalutor varje dag, är den långsiktiga strategin mer lämplig för dig. När det gäller den långsiktiga strategin undersöker du nämligen prisutvecklingen under en längre tid.

Dina STRAT -tokens kommer att ligga inaktiv i din plånbok relativt länge. Baserat på prisets gång tidigare försöker du förutse vid vilken tidpunkt i framtiden värdet på de digitala mynten kommer att vara högt. Vid den tiden säljer du dina mynt och gör en bra spekulera.

Kortsiktig strategi

De aktiva investerarna på kryptomarknaden använder den kortsiktiga strategin. Med denna strategi övervakas priset på kryptovalutan dagligen och varje dag fattas ett beslut om att sälja kryptovalutan. Detta gör denna typ av strategi mycket aktiv och kanske mer intensiv än den långsiktiga strategin. Även med denna strategi kan investerare tjäna mycket pengar.

Kom dock ihåg alltid att investeringar i kryptovalutor medför en hög risk!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *