Hur kan du köpa Thomson Reuters-aktier?

Thomson Reuters är ett välkänt företag som är aktivt för att publicera olika verk. Företaget samarbetar också med Facebook för att ta bort falska nyheter från plattformen. Överväger du en investering i Thomson Reuters? På denna sida diskuterar vi hur du kan köpa Thomson Reuters-aktier.

Var kan du köpa Thomson Reuters-aktier?

Vill du köpa Thomson Reuters-aktier? Du kan direkt köpa Thomson Reuters-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Thomson Reuters-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är Thomson Reuters aktiekurs?

Är du nyfiken på den aktuella aktiekursen för Thomson Reuters? I grafen nedan kan du se till vilket pris du kan köpa aktierna:

Företagsdata för Thomson Reuters Company

Nedan kan du hitta de viktigaste företagsdata från Thomson Reuters Company.

Analys av Thomson Reuters Company-aktien

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Thomson Reuters-aktier är det viktigt att analysera aktien noggrant. I översikten nedan kan du se hur Thomson Reuters Company har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för Thomson Reuters de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Thomson Reuters Company under de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Thomson Reuters Company-aktien att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Thomson Reuters Company kommer att göra under 2024 och under de kommande åren? Vi har kombinerat analytikernas förutsägelser med Alpha Vantages data. Tänk på att denna siffra bara är en förutsägelse om aktiekursen för Thomson Reuters Company och att denna förutsägelse inte nödvändigtvis behöver gå i uppfyllelse.

Om företaget Thomson Reuters

Den kanadensisk-amerikanska multinationella Thomson Reuters är specialiserad på informationstjänster och produkter. Företaget är huvudsakligen verksamt inom den vetenskapliga, medicinska, finansiella, skattemässiga och juridiska sektorn. Huvudkontoret för detta företag, med anställda i mer än 100 länder, ligger på Times Square i New York.

Mer än 50% av företagets aktier ägs av familjen Thomson. De är den rikaste familjen i Kanada.

Företagets historia

Den kanadensiska mediebaronen Roy Thomson grundade The Thomson Company 1934, som var ett tidningsförlag. Han köpte den skotska tidningen The Scotsman 1953 och flyttade till Storbritannien. Där blev han ägare till tidningarna The Times och Sunday Times. Han köpte också flygbolaget Britannia Airways 1965. Namnet ändrades till Thomsonfly.

1976, efter Thomsons död, vände sig företaget till publicering. De juridiska förlagen Sweet & Maxwell (1987) och West (1996) förvärvades.

Thomson Reuters Company tillkom 2008. Det året köpte det ursprungligen kanadensiska företaget Thomson upp Reuters nyhetstjänst. Det nya företaget Thomson Reuters tillkom den 17 april 2008 genom en fusion med Thomson Reuters Group. De separata noteringarna av Thomson och Reuters på Londonbörsen och Nasdaq drogs tillbaka 2009. Det sammanslagna företaget fick en gemensam notering på Toronto Stock Exchange och New York Stock Exchange.

Marknadsledare inom finansiell information

Thomson Reuters Company, framför den andra stora informationsleverantören Bloomberg, är marknadsledande inom tillhandahållande av finansiella data. Elektroniska företag och tjänster tillhandahålls av Thomson Reuters till företag och yrkesverksamma runt om i världen. Företaget betjänar också finans- och medietjänster, juridiska, skatte- och bokföringsmarknader samt vetenskap. Företagets produkter inkluderar laglig informationsprogramvara som Checkpoint och Onesource.

Kontrollerar falska nyheter på internet

Reuters meddelade 2020 att man kommer att börja övervaka falska nyheter på internet. Falska meddelanden som redaktörerna hittat på Facebook kommenteras. Genom att göra detta blir det tydligt att det är ett vilseledande eller felaktigt meddelande. Facebook begränsar räckvidden för ett vilseledande eller felaktigt meddelande, till exempel genom att meddelandet visas mindre ofta i Facebooks nyhetsflöde.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *