Hur kan du köpa Thomson Reuters-aktier?

Thomson Reuters är ett välkänt företag som är aktivt för att publicera olika verk. Företaget samarbetar också med Facebook för att ta bort falska nyheter från plattformen. Överväger du en investering i Thomson Reuters? På denna sida diskuterar vi hur du kan köpa Thomson Reuters-aktier.

Var kan du köpa Thomson Reuters-aktier?

Vill du köpa Thomson Reuters-aktier? Du kan direkt köpa Thomson Reuters-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Thomson Reuters-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för Thomson Reuters?

Är du nyfiken på Thomson Reuters aktiekurs? I diagrammet nedan ser du omedelbart till vilket pris du kan köpa CFD-aktierna:

Om företaget Thomson Reuters

Den kanadensisk-amerikanska multinationella Thomson Reuters är specialiserad på informationstjänster och produkter. Företaget är huvudsakligen verksamt inom den vetenskapliga, medicinska, finansiella, skattemässiga och juridiska sektorn. Huvudkontoret för detta företag, med anställda i mer än 100 länder, ligger på Times Square i New York.

Mer än 50% av företagets aktier ägs av familjen Thomson. De är den rikaste familjen i Kanada.

Företagets historia

Den kanadensiska mediebaronen Roy Thomson grundade The Thomson Company 1934, som var ett tidningsförlag. Han köpte den skotska tidningen The Scotsman 1953 och flyttade till Storbritannien. Där blev han ägare till tidningarna The Times och Sunday Times. Han köpte också flygbolaget Britannia Airways 1965. Namnet ändrades till Thomsonfly.

1976, efter Thomsons död, vände sig företaget till publicering. De juridiska förlagen Sweet & Maxwell (1987) och West (1996) förvärvades.

Thomson Reuters Company tillkom 2008. Det året köpte det ursprungligen kanadensiska företaget Thomson upp Reuters nyhetstjänst. Det nya företaget Thomson Reuters tillkom den 17 april 2008 genom en fusion med Thomson Reuters Group. De separata noteringarna av Thomson och Reuters på Londonbörsen och Nasdaq drogs tillbaka 2009. Det sammanslagna företaget fick en gemensam notering på Toronto Stock Exchange och New York Stock Exchange.

Marknadsledare inom finansiell information

Thomson Reuters Company, framför den andra stora informationsleverantören Bloomberg, är marknadsledande inom tillhandahållande av finansiella data. Elektroniska företag och tjänster tillhandahålls av Thomson Reuters till företag och yrkesverksamma runt om i världen. Företaget betjänar också finans- och medietjänster, juridiska, skatte- och bokföringsmarknader samt vetenskap. Företagets produkter inkluderar laglig informationsprogramvara som Checkpoint och Onesource.

Kontrollerar falska nyheter på internet

Reuters meddelade 2020 att man kommer att börja övervaka falska nyheter på internet. Falska meddelanden som redaktörerna hittat på Facebook kommenteras. Genom att göra detta blir det tydligt att det är ett vilseledande eller felaktigt meddelande. Facebook begränsar räckvidden för ett vilseledande eller felaktigt meddelande, till exempel genom att meddelandet visas mindre ofta i Facebooks nyhetsflöde.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *