Hur kan du köpa UnitedHealth Group-aktier?

Vill du investera i världens största vårdföretag ? Då kan det vara attraktivt att köpa UnitedHealth Group-aktier. På den här sidan kommer vi att diskutera det bästa sättet att investera i UnitedHealth Group-aktier, och du kan också konsultera den senaste aktiekursen på denna sida.

Var kan du köpa aktier i UnitedHealth Group?

Hälsovården blir viktigare och viktigare: särskilt med den starka åldrande befolkningen. Detta kan naturligtvis göra en investering i ett företag som UnitedHealth mycket intressant. Vill du köpa United Health Group-aktier? Du kan direkt köpa United Health Group-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”United aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är UnitedHealths aktiekurs?

Är du nyfiken på aktiekursen på UnitedHealth? I grafen nedan kan du se till vilket pris du kan köpa och sälja aktierna.

Företagsinformation för UnitedHealth Group

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för UnitedHealth Group.

Analyse av UnitedHealth Group-aktier

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja UnitedHealth Group-aktier är det viktigt att analysera aktien noggrant. I översikten nedan kan du se hur UnitedHealth Group har presterat den senaste perioden.

Aktiekurser för UnitedHealth under de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se UnitedHealth Groups aktiekurser för de senaste 5 dagarna:

Vad blir trenden för UnitedHealth Groups aktiekurs under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att UnitedHealth Group kommer att göra under 2024 och de efterföljande åren? Vi har kombinerat analytikers prognoser med hjälp av data från Alpha Vantage. Tänk på att denna siffra bara är en förutsägelse av UnitedHealth Groups aktiekursrörelse och att den kanske inte blir sann.

Om UnitedHealth Group

UnitedHealth Group Incorporated är ett hälsovårdsföretag. Detta spekuleradrivande företag har sitt huvudkontor i Minnetonka, Minnesota. Detta företag erbjuder hälsoprodukter och försäkringar. Detta företag, som hade en omsättning på 242,2 miljarder dollar 2019, är det största hälsovårdsföretaget i världen sett till omsättning. UnitedHealthcare står för 80 % av företagets intäkter. År 2020 kommer företaget att vara rankat 7 på Fortune 500-listan.

Företagets divisioner

Företaget UnitedHealthcare består av fyra divisioner:

  • UnitedHealthcare arbetsgivare och individ tillhandahåller hälsoförmåner och tjänster för stora arbetsgivare
  • UnitedHealthcare Medicare and Retirement tillhandahåller hälso- och omsorgstjänster till personer som är 65 år och äldre.
  • Statliga program betjänas av UnitedHealthcare Community and State. Dessa statliga program ger ekonomiskt missgynnade och medicinskt missgynnade personer hälsovård.
  • UnitedHealthcare Global betjänar 6,2 miljoner människor med medicinska faciliteter. De flesta människor bor i Chile, Brasilien, Colombia och Peru. De personer som betjänas av företaget med medicinska inrättningar bor också i 130 andra länder.

Företagshistorik

Richard Taylor Burke grundade Charter Med Incorporated 1974, ett privatägt företag baserat i Minnetonka, Minnesota. För att omorganisera företaget grundades UnitedHealth Corporation 1977. Detta företag, som blev moderbolag till Charter Med, skulle hantera Minnesotas nyinrättade Physicians Health Plan.

Genom sitt dotterbolag Diversified Pharmaceutical Services började UnitedHealth care hantera apoteksarvoden 1988. Detta dotterbolag förvaltade både apoteks- och postapoteksförmåner.

1994 såldes dotterbolaget Diversified Pharmaceutical Services till SmithKline Beecham för 2,3 miljarder dollar. Under en omorganisation 1988 blev företaget ett holdingbolag för de oberoende företagen UnitedHealthcare, Ovations, Une Prise, Specialized Care Services och Ingenix. Företagets namn ändrades till UnitedHealth Group.

Köpa UnitedHealth-aktier

Utöka hemtjänst för mammor och förbättra hälsan

I november 2020 ingick United Health Foundation ett samarbete med Any Baby Can. Detta samarbete med Any Baby Can, en Texas-baserad organisation. Partnerskapet etablerades för att förbättra hemtjänsten för mödrar och förbättra hälsan hos utsatta prenatala barn och deras mödrar i Austin, Texas och omgivande samhällen.

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *