Hur kan du köpa Urban Outfitters aktier?

Urban Outfitters är en välkänd modekedja som fokuserar på en viss typ av livsstil. Har du förtroende för lönsamheten i segmentet Urban Outfitters fokuserar på? I så fall kan det vara intressant att köpa Urban Outfitters aktier. På den här sidan kan du läsa hur man investerar i Urban Outfitters. Du kan också hitta den aktuella aktiekursen här.

Var kan du köpa Urban Outfitters aktier?

Urban Outfitters är ett företag som fokuserar på så kallade hipsters. Genom att fokusera på en livsstil kan det förbli intressant för dessa kunder att fortsätta besöka butiken. Tror du att de kan fortsätta tävla mot online konkurrensen? Då kan det vara intressant att köpa Urban Outfitters aktier! Vill du köpa Urban Outfitters-aktier? Du kan direkt köpa Urban Outfitters-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
Plus500Spekulera aktivt i stigande och fallande Urban Outfitters-aktier priser.
82% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
AvatradeHandla Urban Outfitters-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för Urban Outfitters?

Är du nyfiken på de senaste prisuppgifterna för Urban Outfitters? Nedan kan du direkt se den senaste CFD-aktiekursen för företaget Urban Outfitters. Du kan också använda knapparna för att öppna en position direkt.

Om Urban Outfitters

Början av historien om Urban Outfitters är Free People Store i Philadelphia som öppnade 1970. Grundarna Dick Hayne och hans fru sålde både nya och begagnade kläder där. 1976 ändrades butikens namn till Urban-Outfitters. Butiken blev en omedelbar framgång och snart öppnades fler butiker. 1995 fanns det 23 Urban-Outfitters-butiker i USA. Den första butiken i Kanada öppnade 1996. Dick Hayne och hans fru bestämde sig också för att starta ett annat koncept: Anthology-kedjan som också blev en succé.

Urban Outfitters

En livsstilsrelaterad återförsäljare

Urban Outfitters är en livsstilsrelaterad återförsäljare. De säljer kläder och klädtillbehör. En viktig målgrupp är tonåringar och unga vuxna som kan hitta alternativt mode som passar hipster-kulturen. Hipsters föredrar att bära retro- och vintagekläder.

Om du vill investera i Urban Outfitters-aktier är det lämpligt att följa de senaste modetrenderna. Gillar du de nya kläderna från märket? Då kan det vara smart att köpa aktier i Urban Outfitters.

Inte bara kläder

Urban Outfitters säljer inte bara kläder. Förutom kläder säljer de också skor, skönhets- och hälsoprodukter, hushållsprodukter och musik. Naturligtvis tas målgruppens livsstil också med i musiken genom att sälja främst vinylskivor och kassetter. Mycket av de sålda varorna designas och produceras internt under egna märken.

Ett framgångsrikt företag

Återförsäljaren Urban Outfitters, som startade från en butik, var en stor framgång. Det finns nu butiker i många olika länder: 2018 fanns det 245 butiker i Danmark, Tyskland, Storbritannien, Israel, Pakistan och många andra länder.

Polaroid ONE600 Instant kamera

Polaroid ONE 600 Instant kamera är en produkt som inte har varit tillgänglig på länge. Denna Polaroid-kamera med sin instantfilm passar hipster-kulturen. En österrikare förvärvade rätten att göra 700 av dessa kameror. Dessa Polaroid-kameror såldes i Urban Outfitters butiker 2011.

Att köpa restauranger

Urban Outfitters hade också att ta itu med färre kunder i sina butiker och minskande försäljning. För att kompensera för denna nedgång beslutade återförsäljaren att ändra sin strategi. Urban Outfitter tog sedan över 3 restauranger från familjen Vetri. Familjen Vetri är en restauranggrupp i Philadelphia.

författare

Oliver Metz Avatar
om

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *