Vad är Bitvavo?

Är du inte säker på vad Bitvavo är? Då har du kommit helt rätt. Här kan du se vad Bitvavo är och hur du själv kan handla på denna börs.

Vad är Bitvavo?

Bitvavo är den största och billigaste kryptobörsen baserad i Nederländerna. Bitvavo är verksamt inom hela EU och tar även emot internationella kunder.

En kryptoexchange är en plats där du kan växla fiat pengar till kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum. Att öppna ett konto hos Bitvavo är helt gratis. När du öppnar ett konto hos Bitvavo med hjälp av knappen nedan, kommer du också att betala absolut inga transaktionsavgifter på dina första € 1000:

Vad kan du göra på Bitvavo?

Du kan använda Bitvavo för att snabbt köpa kryptovalutor. På Bitvavo är det möjligt att lägga till pengar till ditt konto med banköverföring. Du kan sedan konvertera dina hårt arbetade euros till någon av de över 150 kryptovalutor som erbjuds.

En av fördelarna med Bitvavo är de låga kostnaderna: dessa är aldrig högre än 0,25%!

Allt i en lösning

En stor fördel med Bitvavo är att det är en allt-i-ett-lösning för kryptovalutor. På sätt och vis kan du betrakta Bitvavo som din bank, men uteslutande för kryptovalutor.

Du kan använda ditt konto hos Bitvavo för handel med kryptovalutor. Det är också möjligt att lagra dina krypton på Bitvavo och hålla en balans där.

Bitvavo-plattformen är tillförlitlig: de gör allt de kan för att göra utbytet så säkert som möjligt. Klicka här för att läsa hur Bitvavo säkerställer sin tillförlitlighet.

Vilka står bakom Bitvavo?

Bitvavo grundades 2017 av Jelle de Boer och Tim Baardse. Samtidigt har företaget vuxit avsevärt och dess huvudkontor finns i Herengracht 250. Vill du komma i kontakt med oss? Du kan då skicka ett e-postmeddelande till contact@bitvavo.com.

Vill du veta mer om Bitvavo?

På Trading.info hittar du flera artiklar som kan hjälpa dig på vägen med Bitvavo:

Vanliga frågor om Bitvavo

Enligt min erfarenhet är Bitvavo en bra handelsplattform. På Bitvavo kan du sätta in pengar på ditt konto och köpa bitcoins och andra kryptovalutor utan större ansträngning. Stora fördelar med denna leverantör är den användarvänliga programvaran, låga transaktionsavgifter och hög tillförlitlighet. I Bitvavo-granskningen kan du läsa mina resultat med Bitvavo mer i detalj.

Bitvavo är en pålitlig och säker part som också är registrerad hos den nederländska banken. De är försäkrade av Coinbase Costudy upp till ett belopp på $ 255 miljoner. Det innebär att även om något går fel kan de ta hand om förlusterna.

Bitvavo är ett stort företag baserat i centrala Amsterdam. Företaget ser till att du som användare alltid kan handla krypto snabbt och säkert. De gör detta genom att ständigt förbättra plattformen, erbjuda kundservice och utöka utbudet av kryptovalutor.

Bitvavo har över en miljon användare i Nederländerna! Detta bekräftar återigen att Bitvavo är den största kryptobörsen i Nederländerna.

Ja, Bitvavo är ett utbyte eller kryptobyte. Detta innebär att du kan köpa och sälja Bitcoins och andra kryptovalutor på Bitvavo.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *