Att köpa Waves: hur kan du investera i Waves?

Waves är en kryptovaluta skapad av Alexander Ivanov. Under ICO som ägde rum för att införa denna kryptovaluta på marknaden samlades 30 000 BTC (bitcoin). Intresset och förtroendet för projektet var därför enormt från början. Vid tiden för ICO representerade de 30 000 bitcoin som samlats in ett värde på cirka 15 miljoner dollar. Tror du att Waves-kryptovalutan också kommer att fungera bra i framtiden? I så fall kan det vara smart att investera i Waves genom att köpa myntet.

Hur & var kan du köpa / investera med Waves?

Waves är en kryptovaluta med mycket potential. Waves kan faktiskt vara en bra ersättning för många typer av derivat. Om du till exempel vill handla bitcoin på plattformen kommer du att få ett så kallat wbitcoin som följer värdet på bitcoin en mot en. Vill du investera i Waves potential? Vi kommer att diskutera hur du bäst kan investera i Waves.

Du kan investera i Waves på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Waves:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Waves

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Waves
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Waves
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Waves direkt på ditt konto!

Inte bara någon kryptovaluta

Egentligen försämrar vi Waves värde genom att bara märka det som en kryptovaluta. I själva verket är det främst en decentraliserad plattform för utvecklare. Tokens och kryptovalutor kan handlas på denna plattform. Dessutom är Waves också ett stort utbyte med en decentraliserad karaktär. Det är så det skiljer sig från andra parter som ingår i kryptomarknaden.

För att kunna använda den decentraliserade börsen som heter ’Waves DEX Platform’ måste du naturligtvis ha WAVES-token eller annan kryptovaluta.

investera i vågor

Fördelaktig plattform för ICO

Det är känt att Waves till stor del är inriktat på att skapa en intressant miljö för ICO. En ICO eller ”Initial Coin Offering” är ett viktigt steg för alla blockchain-applikationer och alla kryptovalutor. Genom att organisera en ICO kan medel samlas in för att ytterligare utvidga utvecklingen och stödet för applikationen. Dessutom kan dessa pengar också användas för marknadsföring.

Naturligtvis är Waves inte den enda plattformen som ICO kan ställas in på. Den mest kända plattformen inom detta område är Ethereum. Så varför skulle du vilja investera i Waves? Eftersom denna plattform gör det möjligt att ställa in ICO till mycket lägre kostnader. Det gör den här plattformen otroligt tillgänglig för alla utvecklare. Många människor som har ett bra koncept för ett blockchain-projekt eller kryptovaluta inser det aldrig på grund av de höga kostnaderna för en ICO. Waves-plattformen förändrar allt detta.

Det decentraliserade utbytet WavesDex

WavesDex är en av de två komponenterna i Waves. Det är den decentraliserade börsen som körs i Waves-plånboken. Inom detta utbyte är det möjligt att handla WAVES och andra symboler som stöds av plattformen. Några exempel på funktionerna:

Förutom ovanstående kryptovalutor stöder plattformen även så kallade fiat-transaktioner. Detta innebär att du kan handla kryptovalutor med bland annat den amerikanska dollarn och det brittiska pundet. Det speciella med detta decentraliserade utbyte är närvaron av mer än 12 500 000 marknader. Dessutom, sedan lanseringen av plattformen har mer än 5000 olika token redan lagts till.

Handel till mycket låga transaktionskostnader

Varför ska du använda WavesDex-börsen? Inte bara på grund av det stora utbudet av marknader, utan också på grund av de låga kostnaderna. De flesta av börserna på marknaden tar ut cirka 1 procent transaktionsavgifter på transaktionsvärdet. För WavesDex tar det ut en avgift på 0,003 WAVES för varje handel. Detta är (beroende på växelkursen) betydligt mer fördelaktigt och kan spara mycket pengar.

Waves-NG

Den andra komponenten i Waves kallas Waves-NG. Detta är den så kallade konsensusalgoritmen. Den är baserad på Bitcoin-NG-förslaget från Emin Gun Sirer. Detta system skapades specifikt för att öka transaktionshastigheten för Bitcoin.

Begränsningarna som Bitcoin står inför är inte heller unika för den kryptovalutan. Andra stora namn på kryptomarknaden som Litecoin och Ethereum lider också av samma problem. För Waves låter Bitcoin-NG-protokollet hantera betydligt fler transaktioner.

Implementeringen av Bitcoin-NG-metoden i kombination med Waves proof-of-stake-modell innebär att i teorin kan hundratals transaktioner behandlas per sekund. Dessa uppgifter gör också Waves värt att överväga att köpa.

Vilka är fördelarna med Waves?

Att investera i Waves säkerställer att du kan räkna med olika fördelar. Waves-plattformen jobbar intensivt med, vilket innebär att fördelarna kan öka i framtiden. Några fördelar du kan lita på idag som investerare i Waves är:

  • Köp och sälj kan utföras otroligt billigt för 0,03 WAVES;
  • Med ett urval av 12 500 000 marknader är Waves ett otroligt mångsidigt och kraftfullt börs;
  • Konsensusalgoritmen som Waves använder säkerställer att du kan utföra många transaktioner per sekund.
  • Waves kryptovaluta är knappa: det finns aldrig mer än 100.000.000 mynt tillgängliga.

Tilltalar dessa fördelar dig också? Då kan det också vara intressant att investera i Waves.

Vilka är nackdelarna med Waves?

Naturligtvis finns det inte bara fördelar med Waves. I skrivande stund behöver projektet fortfarande mycket arbete. I synnerhet verkar blockintervallet ännu inte vara tillräckligt stort. Detta i sig medför dock också den nödvändiga potentialen. Om teamet bakom Waves lyckas lösa detta problem med tanke på framtiden kan detta potentiellt leda till ytterligare intressant mervärde. Detta kan då vara en bra anledning att investera i kryptovalutan.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *